Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580057

Editie 108 - Forum


Thundercover

457 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Froodooo!

Welkom bij deze nieuwe editie van 'forum'! Een nieuwe blog, een opvallende naamswijziging en Visser23's topic van de week komen onder meer aan bod. Verder hebben we deze week veel nieuws over projecten en contests. Welke nieuwe contest zijn er deze week bijgekomen en wat houd het in? Scroll naar onder om meer te weten te komen en verder wensen wij jullie zoals altijd veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding

Visser23's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we Visser23 om zijn eigen topic van de week. Hij koos het topic Area 51 uit.

Uiteraard vroegen we hem naar zijn mening. Waarom is dit zijn topic van de week? "Het topic vind ik erg interessant omdat ik altijd al gedesinteresseerd was in UFO's. Het is een leuk onderwerp om over te praten, en ikzelf wil er ook wel meer van weten. Of het echt waar is en wat er precies hier en op andere planeten gebeurd. Daarom vind ik dit topic gewoon leuk. Ik weet er wat meer van, en de filmpjes zijn ook interessant. Daar kan ik een beetje zien wat er gebeurd. Dat vind ik erg mooi om te zien.

Ik heb ook altijd wel gedacht dat er leven was op andere planeten, en door de filmpjes in het topic krijg je eigenlijk een beter overzicht.

Ook had ik ook wel eens willen weten wat er allemaal aan de gang was/is in Area51. Ik had wel wat informatie erover nodig. Het is gewoon interessant wat er allemaal gebeurd. Maar of het waar is, dat weet niemand. En daar kom ik sowieso ook niet achter, totdat ik het zelf met eigen ogen heb gezien. Nu ik er wat meer van weet zou ik er ook wel een heen willen, maar helaas is het top beveiligd. Dit topic is erg goed voor informatie en daarom kies ik hem als topic van de week."

Naamswijzigingen



Deze week zijn we tegen twee heel bijzondere naamswijzigingen opgelopen. 1973 vond het nodig zijn naam te veranderen in YUCKSTERTHUNDER:

1973 - YUCKSTERTHUNDER

1973 was alle grappen omtrent de oliecrisis van dat jaar, de liedjes van James Blunt en het debuut van Peppi en Kokki meer dan zat en besloot verder te gaan als YUCKSTERTHUNDER. We wensen hem er, ondanks de vreemde keuze, veel plezier mee....

Twee dagen later echter vond YUCKSTERTHUNDER het alweer genoeg geweest, en wilde onmiddelijk weer terug naar zijn oude naam 1973. En goedhartig als GTA-Sheep is, werd de orde weer in ere herstelt:

YUCKSTERTHUNDER - 1973

Na 2 nachtjes slapen en veel nadenken besloot YUCKSTERTHUNDER dat dit toch ook niets alles is en is weer gewoon terug naar het jaar waarin het allemaal begon. 1973 is dus weer back in business en heet voortaan voor eeuwig zo.....

Uiteraard vroeg de redactie van 'forum' YUCKSTERTHUNDER of beter gezegd 1973 om een reactie: "Wel ja, ik kwam er op dankzij het personage dat ik draag als sig/avatar. Ik had alleen niet echt verwacht dat toen ik die naam koos, die echt zo lang was, maar ik wou niet te opdringerig overkomen voor de mod die mijn naam heeft veranderd, dus besloot ik twee dagen te wachten en het naderhand te vragen of mijn naam teruggedraaid kon worden. Hier het korte (:puh:) verhaal over mijn naamswijziging."

San Andreas Photographer



"Welkom bij San Andreas Photographer! Een contest waarin je kan strijden voor de titel: beste fotograaf van GTAForum.nl!" Dat begint meteen met duidelijke taal. In deze nieuwe contest van Hanneswasco is het de bedoeling dat je weer eens de wereld van San Andreas betreed, en daar foto's maakt over de verschillende thema's die aan bod gaan komen. Nadat alle foto's van een ronde zijn ingeleverd, mag iedereen van het forum een top drie samenstellen met de mooiste foto's. En dan, als alle rondes gespeeld zijn, is het bekend welke fotograaf de beste is van ons forum. Je kunt je vanaf nu al inschrijven, dus kijk voor nog meer informatie in het topic over deze contest!

_KoE_Mzungu winnaar van SACC

De San Andreas Challenge Contest is alweer ten einde. Na 5 spannende rondes mag onze forum-koe zich officieel de winnaar noemen van deze contest. Velen hadden het wel zien aankomen maar het is en blijft een mooi moment om tot winnaar uitgeroepen te worden. Niet alleen waren er voor de eerste plek prijzen, de tweede en derde plek krijgen gelukkig ook een sig en ocean credits. Hanneswasco (2e) en Donwell (3e) waren ook in de prijzen gevallen en extra geld om te gokken in The Oceans Casino kan er natuurlijk altijd wel bij. Wie weet komt er ooit nog zo'n challenge, de deelnemers vonden het in ieder geval een geslaagde contest!

Spanning bij Expeditie Robinson



De Expeditie Robinson: Forum Editie contest die door Ikkes georganiseerd wordt, heeft steeds minder deelnemers over. Aangezien er elke ronde weer iemand moet afvallen is de contest erg spannend aan het worden. Nadat ze onder meer visjes gevangen hebben, raadsels hebben opgelost en andere puzzeltjes hebben opgelost is het nu wachten op de volgende ronde. Wie zal er nu afscheid mogen nemen en bij welk onderdeel. Volg het allemaal in het Expeditie Robinson topic en wacht met spanning op de winnaar!

Nieuwe blog!

Het is weer zover, GTAForum heeft er een nieuwe blog bij. De 3D modeling en animatie blog is deze week de nieuwkomer, door niemand minder dan onze eigen Galiorix. "Op deze blog ga ik (misschien later wel andere mensen) handige tips en tricks plaatsen voor het modelen en animeren in 3DS Max. Daarnaast komt er waarschijnlijk ook de nodige modding van onder andere SA bij, aangezien die 2 gebieden toch redelijk dicht naast elkaar liggen. Voorlopig wordt er nog flink aan de blog gewerkt m.b.t. de inhoudsblokken en dergelijke", aldus de nieuwe blog-eigenaar zelf. Wij wensen hem uiteraard veel succes met deze blog en verwachten er net als de rest veel van!

Signature of the week



Welkom alweer, bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zijn de signatures altijd binnen de officiële maten en zoeken wij die geheel zelf uit.

aylhmx.jpg

Ice Banana heeft photoshop weer eens opgestart en heeft zijn photoshop kunsten ook deze week weer aan GTAForum laten zien. Onze ijs banaan zegt zelf dat de rater zich niks aan moet trekken van het spel zelf, maar puur naar het werk moet kijken. Wij zijn in ieder geval onder de indruk, wie weet hoe Ice Banana zich verder zal ontwikkelen met Photoshop!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...