Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579275

Editie 18 - Forum


Dutchy3010

579 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1164483047.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Er is deze week vrij weinig gebeurd, het is zeg maar een standaard week geweest met weinig problematiek. De SAD-Community is wel actief geweest met een tegenaanval op het beleid, maar daarover vind je in deze rubriek later meer, ook is er nog wat ander nieuws dat eigenlijk al van vorige week is, maar dat nu pas in het licht is gekomen. Maar daarover ook meer in de rubrieken, maar goed: 'Veel plezier bij het lezen van deze Forum - Rubriek'!

---

De SAD- Vereniging eist een Hippie Smiley!

Onze Moonbeam kreeg het in zijn hoofd om nieuwe smilies toe te voegen aan de Forum Smilies, maar daar was niet iedereen het mee eens. Velen geloofden er heilig in, waaronder bijvoorbeeld de SAD- Gemeenschap. Ze hadden een prachtige (hun woorden) Hippie smiley gemaakt die alles zou hebben, waar iedereen zijn impressie in kon vinden. Hier waren de admins het niet mee eens en Lantyz reageerde als grap met de vraag : 'En deze Eekhoorn dan?', waarop velen het al door hadden, maar sommigen ook niet. Laat het maar even duidelijk zijn, deze prachtige maar toch iets afwijkende smilie komt er helaas niet.

- - -

Degradaties: ML > SL

Vorige week moesten een aantal leden het mee maken, het zat er ook wel aan te komen. Veel die hadden al weken of zelfs maanden geen post meer gemaakt en sommigen hadden ook al aangegeven om te stoppen, gelukkig zijn ze nog wel een SL, maar als ze zo door gaan zullen sommigen daarvan nog wel een degradatie krijgen, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit. Het is al erg genoeg voor deze mannen. De mannen die terug gezet zijn van megalid naar superlid zijn: Synchro, Mister Fujim, W3sl3y en Morpheus 83. Laten we hopen dat jullie weer wat actief worden!

- - -

Degradaties: SL > Lid

In het vorige bericht was het al te lezen dat er Megaleden terug gezet zijn naar Superlid, maar deze mannen hebben het nog erger te verduren gehad. Deze zijn van de Superlid rang terug gezet naar de Leden-rang, ook omdat ze geen inzet meer toonde en gekozen hebben voor iets anders. Het is erg jammer dat het zo heeft moeten lopen, maar wie niks meer voor het forum doet kan zoiets verwachten. De heren die het helaas moesten mee maken zijn: Ken-D, -Richard-, TubS en BeatboxGamer. Helaas is het voor deze heren al iets te laat, maar doe jullie best om weer hogerop te komen.

- - -

2 reacties


Recommended Comments

Helaas wordt ik weeral verkeerd begrepen :-( De tot 'Hippie Smiley' bestempeld want to be nieuwe emoticon was heel anders bedoelt dan posts van andere mensen dan ikzelf doen vermoeden en is uitgegroeid tot de SAD en 'Hippie' emoticons. Dat is jammer, want zo was het nooit bedoelt. Om aan te geven wat ik dan w

Link to comment

* Foutjes aangepast *

Verder wou ik ook nog even wat kwijt, als men graag bepaalde smileys wil: Download dan FireFox en de Smiley Extra add-on. Hiermee heb je in 1 klik beschikking over een aardig grote collectie aan smileys. Voor zover ik weet breek je daarmee geen regels op het forum zolang je er niet teveel gebruikt in 1 post en de groteren laat liggen.

Als je die van jou, Moonbeam, graag wil gebruiken in een post, bookmark de link ernaartoe. Weliswaar met een aantal klikjes meer, heb je die smiley dan ook in je post staan.

Voorbeeldjes uit de Add-on:

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...