Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581799

Editie 124 - Game On


Dutchy3010

369 bezichtigingen

gallery_33831_25_14683.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Rullez



Welkom bij weer een editie van Game On, deze week hebben wij wat nieuws en een mini-review van Gran Turismo 5: Prologue voor jullie in de aanbieding.

Mini-review Gran Turismo 5:Prologue

GTAGames.nl afbeelding
Iedereen die een Playstation heeft is vast wel bekend met de Race Simulator Gran Turismo, ik heb het voor proefje gekocht en ik kan je vertellen en is weer echt Gran Turismo, maar wat is “Echt Gran Turismo” nou eigenlijk? Echt Gran Turismo houd voor mij in: Nep Crashes, Belachelijk mooie graphics en natuurlijk de duurste auto’s die zorgen voor een natte droom.

De game is te koop voor 30 euro, en dit kan je ook duidelijk merken. Er zijn namelijk maar 100 auto’s en zo’n 7 tracks. Wat wel weer een pluspunt is is dat er nu voor het eerst een online functie is mee gegeven. De online functie kent enkele haperingen, maar verder ook niks.

De game is mooi clean en strak en in de bespelen met 1080P, dit maak Gran Turismo toch wel een Grafische topper. Ook is het rijgedrag weer wat realistischer geworden. Zo merk je het duidelijk dat je bergje op of af gaat, of je auto zwaar of licht is of sloom of snel is.

Nou overdrijf ik misschien een beetje met het laatste, want het gevoel van snelheid is nog steeds niet realistisch. En dit stoort mij vooral, alles is next gen en strak gemaakt en dan is er nog steeds geen gevoel van snelheid. Je zie bijvoorbeeld 200 op de teller staan, en dan denk ik bij mijzelf zo hard ga ik op mijn fiets ook.

Al met al is dit toch zeker wel het proberen waard. 6/10

Pokemon: Platinum

GTAGames.nl afbeelding
Zoals vele weten is Pokemon een vreselijk populair spel, en daarom komt er weer een nieuwe versie. Pokemon: Platinum zal dit voorjaar op 22 mei in de Europese winkel liggen exclusief voor de NDS.

Pokemon Platinum zal veel lijken op zijn voorgangers Diamond en Pearl. Je zal het nu alleen met een andere personage beleven en op een andere plaats.



WoW-gamedesigner gaat aan nieuwe MMO werken

GTAGames.nl afbeelding
Zoals vele weten is WoW de beste MMO, maar dit is niet genoeg voor de makers. De geruchten gingen al een tijdje in de ronde dat ze meerdere MMO met verschillende stylen wouden doen zodat iedere gamer wat heeft.

Dit gerucht word hier bevestigd, want een designer van WoW is bezig met een nieuwe MMO. Binnenkort meer in Game On!

1 reactie


Recommended Comments

Mini-review Gran Turismo 5:Prologue

Iedereen die een Playstation heeft is vast wel bekend met de Race Simulator Gran Turismo, ik heb het voor proefje gekocht en ik kan je vertellen en is weer echt Gran Turismo, maar wat is

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...