Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580314

Editie 130 - Game On


OWN

543 bezichtigingen

gallery_33831_25_14683.jpg

Deze rubriek is geschreven door zamg0d1!

REVIEW

Rise of Legends

Rise of Legends....

Dit spel is nog erg onbekend maar als je het eenmaal kent kom je er moeilijk vanaf. In deze game draait het om oorlog te voeren en de vijand tot het kapitalisme te dwingen.

Personages...

In RoL heb je meerdere personages. Veel zijn het er niet maar toch kun je met deze drie lang blijven spelen. De personages zijn:

  • Alin - Dit personage is alles met zijn zwarte magie. Bij dit karakter beschik je over draken, schorpioenen en andere magische wezens.
  • Vinci - Dit is de mensheid. Deze mensen zijn niet zomaar mensen. Ze beschikken over robots die wij nog niet hebben. Alleen lijkt alles hier erg veel als hele oude technologie.
  • Cuotl - In dit personage lijken je legers en gebouwen meer op de oude Egyptische mythologische stijl. Je beschikt hier over tempeliers met lasers. Wat je niet zou verwachten van ze.



Gameplay...

GTAGames.nl afbeelding

De gameplay van dit spel is te vergelijken met Command 'n Conquer of Age of Empires. Je begint met slechts een paar gebouwen. Deze worden langzaam door de speler uitgebreid en zal zich tot een groot sterk fort maken. Als je je stad genoeg uitbreid krijg je bij Vinci de mogelijkheid tot 'Prototypes', dit zijn voordelen die je kunt krijgen bij bepaalde gebouwen. Zo kun je bijvoorbeeld met genoeg punten een grote gravende spin krijgen. Ook heb je de mogelijkheid tot wat ze in het spel noemen 'Unieke Wezens'. Deze zijn bij elk karakter anders. Zo heb je bijvoorbeeld bij Vinci, gewoon Vinci als held en bij Cuotl en Alin heb je ook dat karakter (Alin bij Alin en Cuotl bij Cuotl). Er zijn ook velen tussenkampen die je kunt overnemen en tot stad kunt uitbreiden. Ook deze tussenkampen zijn bezet door vijandelijke troepen. Maar dan horen deze bij niemand. Niet bij de speler, en niet bij de ingestelde vijand. Je komt verder in het spel naarmate je legers maakt en de vijand blijft aanvallen.

Makers...

Deze game is gemaakt door Microsoft Game Studios. En is door Pegi gekeurd tot 12+ spel met geweld erin. Waarom ze dit hebben gedaan snap ik ook niet want je ziet er geen greintje bloed ofzo in verscheinen. Alleen een gastje die ineens doodvalt. Maarja... Hier heb ik natuurlijk niks over te zeggen.

Specificaties...

  • Windows: XP
  • Processor 1.4 Ghz
  • Harde schijf ruimte: 4.5 GB
  • Videokaart: 64MB
  • Online Benodigdheden: 56.6 Kb/s of hoger



Mijn Mening...

Ik vind dit spel een 8.5 waard wegens zijn realistische gameplay met genoeg fantasie erin verwerkt. Mooie karakters hoewel het er best meer mochten zijn. En natuurlijk niet te vergeten de graphics... Het spel ziet er goed genoeg uit voor mij. Maar of jij dit vind is natuurlijk de vraag...

Dit was mijn review over RoL en tot ziens!

27 reacties


Recommended Comments



Bedankt allemaal. Ik sta er zelf ook van versteld want dit is me eerste review ooit :$ En meestal ben ik niet zo super goed op duidelijk uitleggen :puh:

Link to comment
Revolution-Designer

Geplaatst:

Bedankt allemaal. Ik sta er zelf ook van versteld want dit is me eerste review ooit :$ En meestal ben ik niet zo super goed op duidelijk uitleggen :puh:

Misschien zou je eens een tutorial moeten maken... :roll:

Link to comment

Lekkere review, weinig spelfouten, maar ze moeten er wel uit. Laat je review nalezen door iemand, dan kan hij die foutjes verbeteren. ;) Iets meer screens zou de boel wat opfleuren. Wel nogal kort imo, er wordt niks gezegd over dat ie gratis is of niet, er wordt niks gezegd over een eventuele legeale downloadlocatie, hmm...

Link to comment

De spelfouten komen omdat ik niet echt heel veel tijd had om dit te maken. Zelfs nu was ik net op tijd klaar. De volgende keren zal ik het ook eerst laten doorlezen etc. Het was kortom een drukke avond met de mensen van OWN in een gesprek wat constant er tussendoor luidt en dan zelf ook nog proberen te werken :puh: Maar toch ben ik blij dat het is gelukt :tu: Bedankt voor de rates allemaal en ik zal er op letten.

Link to comment
De spelfouten komen omdat ik niet echt heel veel tijd had om dit te maken.

Dat verklaart alles...^^

3 punten achter de zin, dat kan niet meneer. :puh:

Link to comment
@zamg0d, netjes gedaan! :)

Heel erg bedankt _O_

kom kom, niet zo kibbelen.. ^_^

Kom op doe wat Kloepie zegt :D

In ieder geval een mooie eerste rubriek Zamg0d1! :tu:

Heel erg bedankt _O_

Link to comment

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...