Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579924

Editie 132 - Forum


OWN

571 bezichtigingen



gallery_33831_25_9579.jpg

deze rubriek is geschreven door: Jay; en Thundercover

GTAGames.nl afbeelding

Wisseling van de macht (2x)

Deze week werden maar liefst twee moderatorplekken verhandeld, waardoor de crew twee nieuwe moderators verwelkomden. De ontmoeting met Niko Bellic was te veel geworden voor Bling, waardoor Hanneswasco nu samen met SummerBase en Dutchy3010 de scepter zwaait over de GTA4 fora. Bling zal zich nog wel bezig houden met Claude, wat erg makkelijk is aangezien deze niet praat.

Aan de onderkant van het forum heeft -Matthijs- de GFX fora aan Jay; overgelaten, die nu samen met .Levi. deze fora beheert. Jay;, die altijd zo bescheiden is over zijn GFX-skills, zal het waarschijnlijk prachtig vinden om leden te warnen en aan te spreken op hun gedrag. Maar bescheiden zal hij altijd blijven, in tegenstelling tot Hanneswasco. Beide veel succes! :bier:

Nu ook GTA4 Recordbook!



Bij de andere GTA's is het recordbook uitgegroeid tot een echte traditie, dus kon het recordbook van GTA4 niet lang op zich wachten. Helaas wel, maar gelukkig kwam er vorige week verandering in. Met meteen alle records op naam van ene _KoE_Mzungu is het topic weer goed gevuld. De vraag is enkel hoe lang deze records zullen blijven staan. _KoE_Mzungu verwacht niet lang, maar wie hem beter kent, weet dat ze spoedig niet meer te verbeteren zijn. Het is jammer dat HerrieM niet meer actief is, anders hadden we een echte strijd tussen de twee kunnen zien. Nu is het wachten op iemand anders die de strijd aan durft te gaan met de Meester van de Tijd.

GTAGames.nl afbeelding
[table=simple] | Topics van de week |

1 |Is Chinatown Wars nu echt zo goed?| stem!

2 |Hanneswasco vervangt Bling in GTA IV forum| stem!

3 |Kiki is irritant, Ze blijft sms-en maar wil niet daten| stem!

4 |Bin Laden - Advocaat van de duivel| stem!

5 |Wacht niet tot morgen, want morgen is vandaag| stem![/table]

Jowx' topic van de week

Zoals elke week vragen we een willekeurig lid om zijn of haar topic van de week en dit maal vroegen we het aan de welbekende lifestyle moderator en Oceans leider: Jowx!

Jowx koos het topic Dagelijkse Tegenvaller uit. "Als moderator van Lifestyle lees je enorm veel dingen, leuke dingen. Maar ook rare en minder leuke dingen. Al een tijdje zijn er twee topics, met de dagelijkse meevallers en de dagelijkse tegenvallers. Als je het laatste topic -over de dagelijkse tegenvallers dus- eens bekijkt, dan zie je dat er veel leden zijn die elke dag een tegenvaller hebben. Volgens mij heb je dan echt een heel vervelend leven, van een uiteengevallen knikker tot het stappen in een hondendrol, allemaal tegenvallers die echt nergens over gaan. Maar leden maken er een sport van om elke dag minimaal een keer in het topic te posten, dus vandaar misschien ook al die tegenvallers."

Jowx vervolgt: "Nog heel recent, iemand heeft met een goede score gewonnen in een bepaalde sport. Maar dat was een tegenvaller hoor, want er zat geen tegenstand in de wedstrijd. Of iemand die zegt dat het alweer 6 uur is, ook een enorme tegenvaller. Het mooie van het topic is, dat het eigenlijk mijn dagelijkse tegenvaller is. Elke keer als ik het topic open, hoop ik dat er een enkeling een tegenvaller gepost heeft die het posten waard geweest is. Maar helaas, valt toch telkens weer tegen.." Aldus Jowx.

BeaT DowN helemaal klaar met clans



Een opmerkelijk nieuwtje kwamen wij op 10 april in de BeaT DowN blog tegen. De corporation die voor heel het forum activiteiten bezorgt en dus ook voor de multiplayers, is helemaal klaar met deze sectie van ons forum. Vanwege gebrek aan ruimte op door te groeien tot een grote clan, zeggen ze door middel van een nieuwsbericht, hun fans gedag. De drie grote clans (LibbertyKillerZ, Death Incorporated, KiWi United) gaan uiteraard wel verder en staan open voor aanmeldingen. Wij wensen BeaT DowN verder veel succes als corporation en wie weet zien we ze ooit nog eens terug als clan.

Signature of the Week



Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

345jtj9.jpg

De signature, gemaakt door (je raad het al) Flitskikker stak er in de Graphics Showroom deze week bovenuit. Wij vroegen twee leden naar de signature te kijken en hun eerste indruk met ons te delen.

Ymosky: "Ziet er eenvoudig uit, maar het spiegelend effect is heel leuk gedaan, zo zie je dat een signature met alleen tekst ook mooi kan zijn. Zowel kleur als gebruikt lettertype passen erg goed bij elkaar, en last but not least... de signature ziet er gewoon op en top "flitskikker" uit."

PatrickW: "Hij's groen.. Hij is een Narcist.."

Voor de liefhebbers heeft Flitskikker een tutorial gemaakt, deze is hier te bewonderen.

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...