Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120670

Covesight's Lentefeest (2)


Thundercover

895 bezichtigingen

VerhaalMini.png

Covesight's Lentefeest (2)

Geschreven door: Fiegel5

Ergens diep in GTAForumstad loopt een zwarte kat over straat. Hij glipt door steegjes, over huizen naar een grote villa. Waar een zwartgeklede man met een zonnebril de deur opendoet. “Vertel waarom ik moest komen W” zegt de kat geïrriteerd. “Lantyz..” “Patrick..” “Koffie?” “Graag, zwart enkel suiker.” “Waarom moest ik komen?” vraagt Lantyz aan PatrickW. PatrickW vertelt Lantyz over de plannen die The Oceans en Covesight hebben. Later hebben ze een besluit gemaakt. “Gemenerd” lacht Lantyz en loopt de villa uit richting de uitgang.

Op Covesight is iedereen nietsvermoedend aan het werk om het allemaal rond te krijgen. Na bijna 2 weken werken is het bijna zover. Vijf mensen met microfoons en folders gaan de stad in. Ze beginnen bij het Superledenkantoor en eindigen bij de Administrators. Daarna volgen de normale leden, overal delen ze folders uit. Bij elke gang en corporations worden folders ophangen. Ook bij de clans komen ze langs, ook in de krant/tv word groots reclame gemaakt. Alles is voorbereid. Maar hun niet alleen, ergens ver weg zijn PatrickW en Lantyz ook hun plan aan het voorbereiden…

Het is zo ver, 7 uur in de ochtend de kabels worden aangesloten. De frituren worden opgewarmd en de laatste zaken worden helemaal perfect gemaakt. En een uur later komen de eerste gasten binnenlopen. Rond 9 uur loopt de veerboot storm. Ook privéboten komen kijken vanaf het water naar verschillende artiesten die op het grote podium optreden. De hele dag loopt perfect. Iedereen heeft plezier en iedereen lacht en praat met elkaar. Aan het eind van de land er een helikopter. Van overmaat tot ramp vliegt die in de brand onder het landen. Maar Lantyz en Patrick zitten in die helikopter. De kranen worden opengedraaid en iedereen helpt mee om met emmertjes de helikopter te blussen. Na het blussen van de helikopter nemen de leden een blik in de helikopter. Ze zien dat er helemaal geen PatrickW of Lantyz inzit. Er liggen alleen maar 2 stukken stof. TomHagen knielt neer bij de helikopter en barst in tranen uit. “En wie SNIK geeft mij nou SNIK warns” huilt hij. Vanuit de speakers klinkt “Doe ik wel hoor.” De leden draaien zich om naar het podium waar PatrickW en Lantyz staan te lachen. Iedereen lacht TomHagen uit. “Het was maar stof oetlul” komt Miek aanzetten die ondertussen over een blikje cola valt. Het eiland ligt weer in de deuk. De stilte valt wanneer PatrickW begint te praten. “Jullie hebben vandaag niet alleen bewezen dat er fun kan zijn, maar ook dat jullie er voor elkaar zijn. Kijk nou, iedereen werkte goed samen. En nou.. feesten natuurlijk!”. Wazuup kruipt achter de DJ tafels, en de rest van het feest wordt er vrolijk gedanst, gezongen en gefeest..

Een dag later komen PatrickW, Lantyz samen. Ze glimlachen, “Goed gedaan eekhoorn.” “Jij ook W”. Lantyz wandelt naar de uitgang, maar draait zich om. “Patrick?” vraagt hij. “Ja?” “Kom je mee naar de film?” Vanaf een afstandje staat Jowx te kijken. “Weer een chagrijnig hoofd minder” mompelt hij..

EINDE

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...