Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,582,478

Editie 161 - Forumview


OWN

536 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_2109.gif

deze rubriek is geschreven door: Visser23 en Flippie13

Welkom dames en heren bij een nieuwe Forumview. Helaas is er deze week weer erg weinig gebeurd. Natuurlijk hebben we ons best gedaan. Als iemand een leuk stukje weet wat absoluut in Forumview moet, twijfel dan niet om Flippie13 of Visser23 een PB te sturen. Dit gaat de komende week in, dus alles wat er de komende week gebeurd en wat in Forumview moet => PB. Veel plezier met lezen.

Update in de chat!

Afgelopen week is er een update geweest in de chat. Dit heeft betrekking tot de rangen in de chat. Voor de update waren er maar drie groepen, rood voor moderators in de chat, blauw voor leden en wit (eerst groen) voor VIP’s. Nu, na de update zijn er een aantal verschillen aangebracht waardoor de kleuren in de chat dezelfde rang hebben als die je hebt op het forum. Admins op het forum zijn dus nu rood in de chat. Moderators zijn nu blauw in de chat, welke eerst voor gewone leden was. Leden zijn nu wit in de chat, welke eerst voor VIP’s was. Een VIP heeft weer de oude, groene kleur. Ook is er een nieuw kanaal bij gekomen, namelijk een kanaal voor LibertyKillerz. Dit is natuurlijk ook alleen voor de leden van LibertyKillerz, aangezien hier een wachtwoord op zit. Daarnaast kunnen moderators en hoger in de chat ook het onderwerp veranderen. Dit was voorheen niet zo. Zo zijn er nog een aantal verschillen in de mogelijkheden voor moderators.

Ook hier nog een aantal kleine vragen.

Visser23: Wat vind je van de nieuwe kleuren (rangonderscheiding) in de chat?

Kloep: Ik vind het goed dat Admins nu worden gescheiden van Moderators. Het verschil tussen die twee groepen is namelijk zo groot, dat het wel vermeld moet worden. Nu is het natuurlijk nog wachten op de verschillen tussen Lid, SL en ML.

Zamg0d1: Ik dacht eerst dat het ging over de achtergrond achter de chatbox, maar even later kreeg ik te horen dat er onderscheid word gemaakt. Ik vind het wel mooi gedaan en het is een leuk extra'tje, alhoewel, ik wist sowieso wel wie crew was aangezien die dikgedrukt waren. Verder, nice job.

Djmaddox: Ik vind het jammer dat de kleur van de poppetjes veranderd zijn. Ik vond de vorige kleuren leuker en wit is zo lame.

.Senne: Ik vind het er zeker duidelijker op geworden. Toen de kleuren nog niet gelijk waren aan de rang, heb ik zelf al eens gedacht waarom dit niet zo was.

Visser23: Wat vind je van de chat in het geheel?

Kloep: Het is er eigenlijk altijd wel gezellig (of komt dat omdat ik er dan ben?). Zelf word ik meestal door Visser23 (ja, jij!!) gevraagd om in de chat te komen (het is er dan vast ongezellig, en je weet wat er gebeurd als ik kom). Je kan er alles kwijt (als er tenminste geen moderator is) en je kunt gewoon gezellig praten met andere leden. Lekker houden zo!!

Zamg0d1: Ik vind de chat zelf wel makkelijk, ik zie het als een gang talk maar dan minder besloten en iedereen doet mee, er is geen Flood Control en dus kun je doen wat je wilt, het is er gezellig en je kunt zelf kiezen of je in de chat gaat, met een gang word je bv. altijd wel in de talk getrokken word. Met de chat is dat niet het geval.

Djmaddox: Saai, de achtergrond is saai, wit is een saaie kleur en er staat heel groot gtagames.nl achterop terwijl het wel duidelijk is dat het een chatbox is van GTAGames want daarboven staat ook al GTAGames.

.Senne: Een mooie toevoeging voor het forum. Zonder de chat had ik hoogstwaarschijnlijk niet zoveel mensen op het forum die ik nu wat beter ken. Leuke plaats dus om even wat contacten te maken als je je verveelt.

Visser23: Mis je nog iets in de chat?

Kloep: Nee, ik vind dat je een chat gewoon lekker simpel moet houden. Niet te veel poespas en dat soort dingen.

Zamg0d1: Dat je berichten niet kunt bewerken en dat niet de Forum-smileys aanwezig zijn zoals :7 en :puh:

Djmaddox: Ik mis leuke smileys, een bekerhouder, p0rn, de functie om je eigen kanaal aan te maken, de functie om te praten met microphone.

.Senne: Natuurlijk mis ik de webcamfunctie, maar voor de rest is de chat perfect.

Levi is back!

Vandaag om iets voor 5'en kondigde .Levi. aan dat zijn problemen met het internet en andere problemen over zijn. Levi is nu dus weer actief en zal zijn taak als administrator en moderator (graphics fora) weer op zich nemen.

De verstuurde PB's is hij ook aan het afhandelen, dus hem missen hoeft niet meer!:)Signature of the Week

Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

e71d1j.jpg

De bovenstaande signature is gemaakt door Cabyon. Zoals je ziet is hij toch best wel opvallend. Hierom vroegen we Die Hard om de signature te ‘raten’. Hieronder staat wat hij ervan vindt.

Die Hard: Ik vind deze signature een zeer gezellige uitstraling hebben. Het doet me denken aan de tijd van vingerverven en niet-lijkende poppetjes. De kleurencombinatie die gebruikt past perfect in het totale plaatje, de vlekken(?) rechts lijken wel op een paar schapen en ook de sterretjes bij de tekst “Just Art” maken het perfect af. Ik vind het goed dat linksboven een beetje is gekozen voor wat grijs, want ik denk dat door nog meer kleuren de signature alleen maar minder mooi zou worden. Deze signature krijgt van mij een dikke vette 9/10.

Dit was Forumview voor deze week. Volgende week een nieuwe forumview met nieuwe gebeurtenissen!

Flippie13 & Visser23Wienish’s topic van de week

Deze week was Wienish aan de beurt om een topic uit te kiezen, Wienish koos vervolgens voor dit topic!

Volgens wienish: 'Omdat er zoveel uit voortbloeit, zoveel mooie teksten, en zoveel mooie woordkeuzes. Zoveel talent'


Naamswijzigingen

Deze week wéér geen naamwijzigingen en promoties, helaas :(

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...