Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579997

Editie 3 - Inleiding


Dutchy3010

603 bezichtigingen

blog-33831-1159183310.jpg



Twee dagen geleden kregen we in een groepsgesprek van Oceans-leden op MSN te horen dat Jowx voor een onbepaalde tijd afwezig zou zijn. Wij vonden dat heel erg jammer, want het is altijd erg gezellig op MSN. Maar niemand had in de gaten wat voor gevolgen het zou hebben voor OWN… Tot iemand op een gegeven moment zei: “Hoe moet het nou met OWN?”, aangezien er nog niets aan het krantje gedaan was een dag voor de deadline. Ik (Dutchy3010) nam toen de leiding op me. Gelukkig werd ik goed gesteund door twee kameraden op het forum: Pietje II en Summerbase. Bedankt jongens! _O_

Het was me een paar daagjes… Jowx, Ruurd31, Ikkes, Samshine, Mania-92 en Thabit konden hun werk niet inleveren. ‘Lid van de Week’ werd overgenomen door Dutchy3010, ‘Forum’ en ‘Game On’ door Summerbase en Pietje II nam ‘Peil Mee’ voor zijn rekening. De rubriek ‘Ongezouten’ is gecanceld, omdat er geen aanmeldingen zijn binnengekomen.

Toen was de rubriek Sport nog niet af. Daar hebben we een vervanger voor gevonden. Wij presenteren jullie, met gepaste trots, NandroDavids als onze sportredacteur deze week!

Het is dus toch nog gelukt om voor 23.59 uur het krantje af te hebben. Om half twaalf kregen we echter weer een probleem. Jowx had een slotje op zijn topic gegooid, en er was niemand meer online die hem kon openen… Daarom dus ook een nieuw topic. Wilt iemand hem samenvoegen met het oude topic?

De redactie wenst jullie allemaal veel plezier met het lezen van dit krantje!

Dutchy3010, Summerbase en Pietje II



0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...