Jump to content

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,582,291

Editie 163 - Modding Review


OWN

531 views

2qkm5nr.gif

Deze rubriek is geschreven door

Revolution-Designer!

Welkom bij Modding Review.Deze week is de rubriek een beetje magertjes aangezien de de modding community deze week bijna helemaal stil lag, gelukkig lag niet alles stil en is er toch nog genoeg te reviewen.

Download Spotlight

GTAGames.nl afbeelding
Deze week weer een nieuwe download die 'gereviewed' zal worden. Namelijk, de 'Metalen-Vuist mod'. De mod is gemaakt door Cheating-nl, een onbekende modder zonder enige activiteit op GTAForum. Cheating-nl heeft tot nu toe de Metalen-Vuist mod en de 'Siderman mod' gereleased en zijn allebei te downloaden in de download database. De mod die we nu gaan bekijken zal de Brass Knuckles, boksbeugel, vervangen met een reusachtige metalen vuist. Dat gaat pijn doen! Het model van de nieuwe vuist is dik in orde, de vuist is erg mooi gemaakt. Ook zit is hij goed op CJ's hand geplaatst. De textures passen ook goed, mooie ijzer textures maken het hele vuistje compleet. Enige minpunt is, is dat de vuist soms te ver over CJ's arm zit. De onderkant van de vuist had wel wat korter gemogen. Verder niets op te zeggen, het is gewoon een hartstikke leuke mod als je eens lekker je woede wil weg rammen!

Mod Showroom

Bierbuikje heeft gister, Donderdag, weer eens een nieuwe CLEO mod gereleased. De mod heet 'Schipper, mag ik overvaren?', hoe origineel! Niet alleen de naam is origineel maar de mod zelf ook. Wanneer je de mod hebt geïnstalleerd zal er een marker bij Santa Maria beach verschijnen. Wanneer je deze marker inloopt zal het missie beginnen. Het is de bedoeling dat je een rennend mannetje op de pier neerschiet met een dessert eagle. Maar dat is niet alles, je zal in first person schieten en de camera zal ook een beetje 'dronken' zijn. Zo is het veel moeilijker om het mannetje neer te knallen. Bierbuikje kreeg een aantal positieve reacties op zijn mod:

.Senne reageerde:

Erg origineel, net als je vorige scripts. Je gaat er zeker meer en meer op vooruit, keep it up! :tu:

ASPHALT reageerde:

Zeer leuk idee, en een zeer leuke uitkomst.. :tu:

Volgens VWO-er en ik zijn er ook een aantal minpunten. Zo is het de hele tijd hetzelfde, je moet continu een mannetje doodschieten die hetzelfde pad loopt. Er zouden bijvoorbeeld moeilijkheidsgraden gemaakt kunnen worden, dat er meer mannetjes rennen of dat de camera meer 'dronken' wordt. Dit zou meer variatie in de mod kunnen brengen wat de mod goed zou kunnen doen. De mod is momenteel te downloaden in het topic, het is het proberen waard!Modding Tips

Deze avond heb ik eigenlijk maar een tip, en die luid als volgt:

 • Eigenlijk is de tip heel simpel: Probeer een mod te maken! Dat kan door te leren modellen, texturen of te scripten. Aangezien de laatste tijd het modding gedeelte gewoon uitgestorven is wil ik graag nieuw leven inblazen in de modding communtiy van GTAForum. En daar wil ik jou hulp bij! Ga naar deze pagina en probeer modden te leren: >Klik!< ''Want wat is er nou leuker, dan je eigen fantasieën en creativiteit in GTA te zetten?

Dat was de tip, volgende week weer een tip, of zelfs meer!Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...