Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,519,827

Kersteditie 2009 - Forumview


OWN

558 views

 Share

gallery_108553_47_8595.png

deze rubriek is geschreven door: Visser23 en Flippie13

Eindelijk is het weer eens kerst! Daar valt veel over te vertellen natuurlijk. We hebben voor deze editie twee weken gehad, dus er is natuurlijk extra veel gebeurd, althans, dat verwacht je. Helaas was het voor ons minder dan verwacht, maar we hebben natuurlijk ons best gedaan.

DaBeast’s topic van de week

Elke week kiezen wij een willekeurig lid uit om een geheel zelf gekozen topic te kiezen + een waarom te schrijven. Wil je zelf ook een keertje een topic kiezen, pb dan nu naar Visser23 of Flippie13 en maak kans!

Deze week was DaBeast de gelukkige. Hij kwam met hetvolgende: "De ' GTAForum Modding Contest' (http://www.gtaforum.nl/topic/107024-gtaforum-modding-contest/page__pid__1555249__st__15entry1555249). Omdat hij een leuk initiatief neemt voor de modding community, was best wel nodig :')."

Naamswijzigingen en promotiesEr zijn in verband met de Forum Awards geen promoties. Ook zijn er gek genoeg geen naamswijzingen.

GTAForum Awards 2009oals jullie weten zijn de Forum Awards er ook dit jaar weer. De nominatieronde is inmiddels al geweest en nu is het moment aangebroken om te stemmen. Echter zijn hier nog maar een paar daar voor, aangezien jullie tot en met de 28e kunnen stemmen. De uitslag zal dan snel volgen. Alle badges moeten namelijk daarna nog gemaakt worden, dus dat zal waarschijnlijk wel eventjes wat tijd kosten. Dat maakt natuurlijk niet uit, want dat hebben jullie er vast wel voor over! Wie o wie zal er dit jaar gaan winnen? We komen er snel achter! En vergeet dus niet te stemmen in dit topic! Bedankt voor het meedoen aan de Forum Awards 2009!

Graphics Signature contest 2009Natuurlijk hoort er in december niet alleen de Forum Awards van start te gaan, maar er moeten natuurlijk ook meerdere contest georganiseerd worden. .Levi. en –Matthijs- zijn er dan opgekomen om ook dit jaar weer een Graphics Signature contest te organiseren. Sinds 2006 is deze contest er al. Natuurlijk komt er elk jaar weer een nieuwe met een winnaar. In 2006 was dit –Matthijs-, in 2007 was het .Levi. en vorig jaar was het Dizzee. Ook dit jaar zijn ze weer opzoek naar een winnaar! Maar er zullen natuurlijk ook deelnemers moeten komen. De eerste ronde is Freestyle, dus iedereen mag zelf weten wat degene inlevert. Na Freestyle komen er nog twee thema’s en op zeven januari worden de stembussen gesloten van de finaleronde. Bij deze contest horen natuurlijk ook prijzen, dus twijfel absoluut niet om mee te doen aan deze contest. Ook met een klein beetje ervaring kan je iets moois maken, dus doe mee. Meer informatie over deze contest kan je hier vinden.

Modding contest is er ook nog!Sinds 6 december heeft revolution-design een contest opgericht, een contest genaamd: Modding contest. In deze contest is het de bedoelen dat de deelnemers een eigen mod maken en die vervolgens in een stemming te gooien om te kijken of jij de mooiste mod hebt. De deelnemers (inschrijven is niet meer mogelijk) hebben tot 30 december de tijd om hun mod te maken, en vervolgens zal Revolution-Design alle mods in één topic zetten waarna de leden van GTAforum kunnen stemmen op de door hun gekozen mooiste mod! Toch nog een beetje benieuwd geworden naar deze contest? En zou je zelf ook wel eens een mod willen maken? Neem dan vooral een kijkje in het topic van Revolution-Design waarin veel informatie staat!

KerstsfeerMenig forumlid heeft gelukkig ook al door dat de Kerstman toch gevaarlijk dicht in de buurt aan het komen is in zijn sleetje, waardoor ze toch maar extra lief aan het doen zijn. De kerst signatures zijn al aan het verschijnen, de oliebollen worden uit de oven gehaald en de champagne staat al klaar. De leden zijn nu extra gezellig bezig dan elders in het jaar, waaraan zal dat liggen? De sneeuw? De oliebollen? De vreugde dat ze een keertje champagne mogen drinken onder de 16? Of gewoon om iedereen een extra gezellige kerst toe te wensen? Natuurlijk voor het laatste! Bij deze wens ik jullie, namens waarschijnlijk heel OWN, een hele fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar toe!

Kerst-Signature of the WeekWelkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit. Deze week zal het een kerst signature worden aangezien we natuurlijk helemaal in de kerstsfeer zitten.

kerst09.jpg

De bovenstaande signature is gemaakt door Flitskikker. Deze signature bevat iets heel opvallends! Als je de pagina refresht zal er een andere tekst op het bord komen te staan. Dit is toch erg knap gedaan! In totaal zijn er 37 vertalingen. We vroegen Cabyon en Thundercover voor een mening over deze signature.

Cabyon: Het is weer een signature die Flitskikker altijd maakt tijdens kerst. De achtergrond ziet er fleurig uit en hij wijkt niet veel af van het origineel. Het bord waar de tekst op staat is goed geplaatst, en het lettertype is cowboy-achtig, zo lijkt het. Prima dubbele 1px border eromheen in de kleuren wit en zwart, en dat maakt het alles tot een leuke signature. Ik geef het een 9/10.

Thundercover: Ik vind het een leuke signature en persoonlijk ook een stuk mooier dan zijn vorige twee kerstsignatures. Dit keer mis ik wel de tekst uit welke taal het komt, want er komt vaker een onbekende dan bekende taal langs. De originele afbeelding was al mooi, dus gelukkig heeft hij daar niet aan zitten prutsen. Het bord past er gewoon perfect bij, dus het oogt wellicht simpel, maar het is gewoon briljant. Een 9, omdat hij er ook nog een leuke avatar bij heeft gemaakt.

Prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Tot volgend jaar! :)

Flippie13 & Visser23

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...