Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,334

Editie 176 - Grand Theft Weekly


OWN

322 views

 Share

2jfnkzk.gif

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

De olympische- en paralympische-Winterspelen spelen zijn voor de komende 4 jaar afgelopen. Maar omdat dit jaar ook nog een WK voor de deur staat en er nog veel sport op TV zal zijn, komt er een sporteditie.

Grand theft auto: Sport

GTAGames.nl afbeelding
Sport Je komt het in veel soorten tegen in GTA. Je beseft het alleen niet zo vaak.Tot nu toe zijn alle protagonisten uit de GTA serie sportievelingen. Dit is allemaal te zien aan wat ze doen, de materialen die ze gebruiken, hun kleding, hun locatie en nog veel meer.

Hardlopen

Het is je misschien niet echt opgevallen maar tot nu toe zijn alle protagonisten actieve hardlopers geweest. Je kilometers die ze afleggen van wagen naar wagen, op de loopband, Weg van de politie of zelfs achter een Homoseksuele man in het park aan. Geen ene protagonist is in GTA te lui om een stukje te rennen. Ze doen het vaak zelfs met plezier. Alleen laat ze geen sprintje trekken. Dat put hun wel weer uit.

Autosport

De Autosport is ook weer een sport waaraan de protagonisten vaak meedoen. Gewoon wat willekeurig in een sportwagen door de straten van Liberty city rijden, Meedoen in en illegale straatrace met Hillary, Of in je Lo-Lo door de straten van Los Santos. De voertuigen zelf zijn ook niet slecht. Zo heb je in iedere GTA een mooie collectie aan sportwagens. San Andreas had zelfs een Kart. Snel is anders maar leuk is het wel. GTA:Advance en GTA:Chinatown wars hebben zelfs een heuse Formule 1 wagen in het spel. Zo Kijk maar uit schummie, Huang lee is er. Vroem... Vroem...

Uitrusting

Bij vele sporten ben je nergens zonder een goede uitrusting. En in iedere GTA slaag je er ook weer perfect in om de perfecte uitrusting te vinden. Honkbalknuppels, Hockeysticks, Golfclubs, een pool cue en zelfs voor de luchtacrobatiek zijn er Parachutes aanwezig. Oke... Vaak worden ze dan wel niet gebruikt op de manier waarom het zou moeten. Er zijn enkele gevallen waarin het gelukkig wel goed gaat. Maar als je met poolen verliest dan hoop ik voor jou tegenstander dat jij wel tegen je verlies kan.

Maar niet alleen de uitrusting die je meeneemt kan je gebruiken voor sport. GTA:SA had sportclubs, basketbal velden, Boks rings en pooltafels. Je kon er hardlopen op een loopband, een trainingfiets, er waren gewichten en zelfs een boksbal. Als je dat geen sport noemt?

Andere sporten

Fietsen. Ook weer een gezonde manier om je conditie op pijl te houden. Maar kijk uit welke fiets je neemt, een roze fiets met fietsmandje is niet echt mannelijk. Ook motorcross is leuk aanwezig. Van mount chilliad afracen met een sanchez, Of juist over de stranden van Vice city. Muziek erbij en het is perfect. Golfen. Een sport voor de elite? Nee! Zelfs criminelen doen eraan. Met een caddy over de golfterreinen racen? of gewoon op Leaf links een balletje slaan. Het is maar wat jou sport is. De triatlon in GTA: SA mag je ook niet vergeten. Het is meer een mengelmoes van Zwemmen, Fietsen, en dan nog rennen. En dat allemaal in het teken van een man in een kippenpak verslaan. Maar het positieve is, Winnen betaald goed uit.

GTAGames.nl afbeelding
Kleding

Bij een goed lichaam hoort een goede outfit. Dat is ook voor de sport. Hoewel je in GTA:III nog zelf de kleding moest aanpassen, kon je in GTA: Vice City al naar een van de winkeltjes lopen en een Tracksuit halen. San Andreas had het wel heel mooi gemaakt. Speciale kleding winkel met sport artikelen. Zo kom je er zeker wel goed uit te zien. Maar in de Stories vond ik de sportkleding een beetje Dikmakend. Ze leken eerder de protagonist dikker te maken dan dat hij er op vooruit ging. Zie dat buikje van Toni maar eens. Iemand kon de Risotto weer eens niet laten staan.

Zo mijn conclusie is toch echt wel dat Grand Theft auto een sportieve Game serie is. En als je iemand kent die een Race, of andere sportgame wil kopen. Raad die gene Grand Theft auto aan. In een van deze games zit zeker wel de sport die ze willen. Je moet er alleen een beetje fantasie voor hebben.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: Amfetamientje en aan vice infernusX .

Aan Amfetemientje vroeg ik.

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

GTA II ; Omdat de "Loonies" gang zo ontzettend episch is/was met hun auto's die bijna onbestuurbaar waren :)

Is Grand Theft Auto volgens jou te gewelddadig?

Nope, zolang het 18+ beleid wordt nagestreefd vind ik het prima kunnen.

En vice infernusX mocht ook 2 vragen beantwoorden

Wat is jou favoriete Grand Theft Auto Spel?

GTA Vice City vooral om het mooie tropische sfeertje 8) dat ik in nog geen ander spel beter heb gezien

Wat vind jij de meest leuke Missie?

De missie The Da Nang Thang uit GTA San andreas, omdat ik het leuk vind om onopgemerkt op dat schip te komen en dan sneaky iedereen een voor een af te maken :sigaar:

Vpaasei.pngor volgende week heb ik.... Ach weet ik niet. Waarschijnlijk omdat het dan bijna pasen is zit ik de Easter Eggs van Jowx te eten.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...