Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,513,088

Editie 3 - Forum


Dutchy3010

527 views

blog-33831-1159188080.jpg

Deze week zal iets anders worden dan jullie gewend zijn zoals een menig mens kan zien is de normale redacteur die deze rubriek opvult op vakantie dus ik (SummerBase) neem ook deze rubriek over voor de komende tijd dat Ruurd31 op vakantie is. Er zijn eigenlijk wel een aantal dingen gebeurd die je onbetwist gezien hebt, natuurlijk gaan we in deze Rubriek daar enige aandacht aan besteden.

Vorige week en de week daarvoor was het een drukte op het forum wat betreft aftreden/promovatie van Crew- leden. Deze week is er eigenlijk niet heel veel gebeurd op het gebied van deze zaken er zijn daarentegen wel wat dingen gebeurt die je niet mag vergeten die ook met GTA te maken hebben. Het is immers een Gta(Forum) dus deze zaken mogen je uiteraard niet ontgaan. Ook ga ik (SummerBase) uitleggen hoe de zaken hier op het forum werken en hoe je het beter aan kunt pakken.

---

De eerste GTA Vice City Stories fans melden zich bij de Startblokken!

Het is deze week buiten gewoon druk in het Gta Vice City Stories gedeelte dat zich nu nog nest onder het Upcoming GTA gedeelte. Er zijn diverse onderwerpen aan de gang over de speculatie over Victor en de missies ook worden er zaken naar voren gehaald zoals een video en vul het zelf maar aan. Voor de echte fan is dit natuurlijk een warm broodje op een bord. De fans kunnen uiteraard niet wachten totdat ze het spel van dichtbij mogen zien. Er zijn al mensen gesignaleerd die in hun membertitel en handtekening kreten hebben staan zoals: 'Future VCS Expert' en 'Toekomstig VCS Expert' en vul de lijst verder aan. Zoals de fans zeggen wordt dit een topper in zijn/haar soort. Een Gta waar geen enkele game voor de psp aan kan tippen volgens de kenners. Wij van deze rubriek houden je op de hoogte!

- - -

Hoe gaan wij met elkaar om op dit forum?

Dat is een goede vraag die helemaal niet raar klinkt, want het gebeurt nog vaak dat er hier hele kleine dingen zijn waar je jezelf aan kan ergeren. De uitleg is vooral voor de mensen die net nieuw hier zijn en ik denk dat hun er veel aan hebben nou daar gaan we dan maar.

Het eerste punt is: 'Heb Respect voor elkaar'. Als je iemand ziet posten in een topic dat herken je dus aan het schuine naampje van iemand dus als ik zou typen in een topic dan zie je mijn naam zo staan: 'SummerBase'. Dat betekent dus dat ik aan het typen ben, meestal kun je er dan vanuit gaan dat je als je dat ziet gewoon niet ook snel even voor gaat dringen. Want dat is nummer 1 van de ergernissen als je snel even doet: 'Ik typ mijn tekst straks’. Dat moet je dus gewoon niet doen!

Punt 2: Ga aardig en leuk met elkaar om telkens zie ik nog mensen die iedereen probeert te verbeteren. Dat is echt heel irritant, kijk als het nou gaat om een topic van een quiz dan kan ik er mee leven. Tevens wil ik het punt hier direct bij noemen als de hulp al een half uur geleden is geboden hoef je niet nog eens te vermelden wat de oplossing kan wezen.

Punt 3: Wat ook telkens meer voor komt is Bumpen, dus het terug halen van topics waar niemand eigenlijk meer iets aan toe te voegen heeft. Kijk dus altijd naar de datums die een topic bezit. Is er een jaar geleden voor het laatst gepost, post er dan niet, want dat is uiteraard zonde en daar krijg je weer irritante discussies van. Houd je gewoon aan de standaard forum regels dan is er niets aan de hand, de regels vind je bovenin het forum oftewel 'Regels en Mededelingen'!

- - - - -

Dit was de Forum van deze week, tot volgende week laat ik zeggen! :cya:

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door SummerBase.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...