Jump to content
 • Sign Up

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  52,437

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

ZooMumba, kinderschoenen en dating voor 50-plussers

Sign in to follow this  
Jowx

1,597 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

post-80436-1290332798,36.png

Ooit, in een ver en duister verleden, heb ik me wijs laten maken dat de advertenties van Google zich aanpassen aan de content van een webpagina. Nu ben ik een tijdje inactief geweest en ben ik van huis uit stiekem toch wel een beetje lui. Dus het lezen van alle topics, posts en ander gebrabbel op het forum om weer up-to-date te zijn is niet aan mij besteed. Nee, ik los dat soort dingen over het algemeen wat lucratiever op. Afgaande op de huidige advertenties gaat het forum over ZooMumba, kinderschoenen en dating voor 50-plussers.

Nu is het natuurlijk kinderlijk eenvoudig om te beweren dat de meeste leden nog kinderschoenen dragen, net doen of ze meer dan vijftig dates achter de rug hebben en zich hier af en toe in een dierentuin wanen. Hoe dicht het ook bij de waarheid komt, voor de meesten onder ons, zou het natuurlijk niet netjes zijn om zoiets te beweren. Zeker aangezien de meeste kinderschoenen geen stalen neuzen hebben wat weer verklaard waarom men zo snel op hun teentjes getrapt is hier op het forum. Dus daarom beweer ik ook zeer zeker niet dat de meeste leden nog kinderschoenen dragen, net doen of ze meer dan vijftig dates achter de rug hebben en zich hier af en toe in een dierentuin wanen. Maar ja, de advertenties liegen er niet om.

Advertenties passen zichzelf aan, marketing anno nu. Toch een beetje jammer dat ik op MSN volgens de advertenties een man ben die op zoek is naar een vrouw tussen de 25 en 45 jaar, ik mezelf af moet vragen of mijn kat geen overgewicht heeft en dat het tijd wordt om mijn browser te updaten naar Internet Explorer 8. Laat even duidelijk zijn dat ik absoluut niet op zoek ben naar een vrouw ouder dan 25, mijn vriendin een onwijs strakke poes heeft en ik Internet Explorer allang de ban in heb gedaan. Maar ja, de advertenties liegen er niet om...Jowx

Sign in to follow this  


13 Comments


Recommended Comments

Leuk column! Nu weten we toch waar jou interesse ligt Jowx. Meeste advertenties passen zich namelijk naast de inhoud van onze website ook nog aan de bezoeker aan. Al snap ik ook niet altijd de link.

Share this comment


Link to comment

Lol.. Heel herkenbaar dit, en gemakkelijke kost ook voor dit tijdstip. Wat Joriz net aangeeft klopt precies trouwens.

Ik heb weleens gehad dat ik een beetje zat te surfen bij Wehkamp, Ikea en dat soort toko's, kom ik vervolgens op het forum, krijg ik de ene meubelzaak na de andere in de advertentieruimte te zien.

Het was zelfs zo strak "gecookied" dat de Wehkamp advertentie precies die drie producten naar voren toverde die ik als laatste had bekeken. :{

Share this comment


Link to comment

Ik krijg vaak advertenties voor vakantiereisjes en kuuroorden te zien. Misschien is dat een teken dat ik rust verdiend heb. :sigaar:

Share this comment


Link to comment

Ik zocht paar weken geleden naar een grappige commercial van een kledingwinkel die ik nog steeds niet gevonden heb. De reclame op gtaforum stond de weken daarna vol met kleding-reclame. :7

Share this comment


Link to comment

Hmm, mij werd een tijdje terug gevraagd of ik wilde chatten met alleenstaande papa's :-(

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...