Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120686

Paniek in het zwembad! - Deel 4


TheGuardian

704 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_PaniekihZwembad.png

Hoofdstuk 4: Zwembad Acrobaten

Er kwam een hele stoet binnen gelopen: Rs-Modder, PizzaTonno, Need My Speed, Bling, Mazzeltje, Zillah, Dutchy3010, rullez, .levi., Articlight, Matiscus, Svenie, Summerbase en Die-Hard.

Rs-Modder en rullez renden direct naar de kleedkamers. Omdat er maar 2 kleedhokjes zijn, stonden ze allen nogal lang te wachten.

Toen iedereen uiteindelijk gereed was om het water in te duiken, gingen ze met z’n allen op de rand van het zwembad staan in een rijtje. GTA-Sheep, die nog steeds in het water zat, schreeuwde dat ze er in mochten duiken. Om en om doken ze in het zwembad. Pizzatonno, Dutchy3010, Bling en Svenie bleven staan.

”Waarom duiken jullie niet in het water?” vroeg GTA-Sheep? ”Ik kan niet duiken.” zei Bling heel zachtjes. Hierop volgde Dutchy3010: “Ik ook niet!” Dit was ook de reden waarom PizzaTonno en Svenie niet in het zwembad kwamen. ”Nou,” zei GTA-Sheep, “komen jullie dan maar via het trappetje.” Toen uiteindelijk iedereen in het water zat, begon GTA-Sheep met de warming-up. "Rechter knie omhoog, linker knie omhoog en de rechter voet naar voor, de linker voet naar voor. De rechter vuist omhoog, de linker vuist omhoog.”

Dit was voor hen nog een makkelijke klus, totdat GTA-Sheep plotseling onder water ging en zijn voeten omhoog kwamen. Hij maakte een handstand. ”Moeten wij dat ook doen?” vroeg .Levi. . “Lijkt me wel, we moesten hem na doen zei hij toch voordat we hier naar toe gingen?” zei Zillah ”Nou dan doen we dat maar.” zei .Levi. twijfelend, terwijl GTA-Sheep nog steeds op zijn kop in het water stond. En daar gingen ze hoor. GTA-Sheep deed het eigenlijk uit een grapje. Hij was hartstikke trots op zichzelf dat hij zo lenig was en ging er natuurlijk nooit van uit dat er iemand anders was die dit kon doen. Toen GTA-Sheep buiten adem was, kwam hij snel weer omhoog. Hij draaide zich om, en zag toen 28 benen en voeten in de lucht.

Hij stond verbaasd te kijken. “Hoe kan dit? Ze staan allemaal op z’n kop in het water?” Dit kon niet waar zijn, en hij was nog wel zo trots op zijn lenige kunstje. 10 seconde later kwamen ze om en om weer naar boven.?”Waar is PizzaTonno?” vroeg Matiscus. Mazzeltje vroeg Bling zijn duikbril te lenen, en nam een kijkje onder water. “PizzaTonno ligt op de bodem!” zei Mazzeltje toen hij boven kwam. Ze zwommen naar hem toe en haalde hem van de bodem. ”PizzaTonno!! PizzaTonno?! Word wakker!” zei Dutchy3010 die hem als eerst te pakken had.

”Ik doe wel even mond-op-mond beademing Dutchy3010!” zei Zillah overtuigd. ”Nee, dat kan jij toch helemaal niet.” zei Rullez. ? Dutchy3010 gaf nog een tikje in zijn gezicht. ”Ja?” vroeg PizzaTonno. “Is er wat?”?”Je was bijna verdronken.” zei Dutchy3010. ”En daar moest je me dan voor wakker maken? Aagh, jullie zijn ook allemaal hetzelfde he!” Ze waren hem zo ondankbaar dat ze hem loslieten en met z’n allen aan de tafeltjes gingen zitten bij Linja. ”Nee! Niet gaan, ik lag net zo lekker in je armen Dutchy3010!” zei PizzaTonno. ”Dat is dan jammer.” zeiden ze met z’n allen in koor.

15 reacties


Recommended Comments

Jij kan echt goed schrijven Gert, ik zou zo zeggen dat het uit een echt boek komt. Ga zo door, want een vermaak heb ik er zeker aan! En de overgangen van personen zijn ook erg goed verzorgt. ;)

Link to comment

Dank je voor het erg grote compliment Summerbase _O_

Ik kom ineens al mededelen dat er hierna nog 2 hoofdstukken komen en paniek in het zwembad dan ook gedaan is en er een nieuw verhaal dan aankomt. Dit is op een erg bekend boek dat 100% zeker iedereen op het forum kent, en dan doen we een soort rollen spel erin met GTAforum mensen dan :)

Link to comment

Ik kan wel duiken hoor! :-(:clown:

Zonder gekheid: Erg leuk verhaaltje, TheGuardian! Zoals SummerBase reeds zei: "Het lijkt alsof het rechtstreeks uit een boek komt". Wonderbaarlijk gewoon hoeveel fantasie en wilskracht jij wel niet hebt. :)

Keep up the good work!

Link to comment

Inderdaad Gert, je zou vaker dingen moeten schrijven. Het is leuk vlot, grappig en wellicht heb je daar een flitsende carriere als schrijver te pakken. Het is leuker dan Jan Wolkers en die is ook beroemd geworden :). Het is een erg leuk verhaal en ik zit iedere keer weer te wachten hoe het verder gaat.

Een lenige GTA-Sheep :schater:

Link to comment

Keep up the good word :D .

Prachtig gedaan, echt waar. Best wel lollig die zwembadverhalen.

Ik zou het niet kunnen.

Een lenige GTA-Sheep :schater:

Daar ging je inderdaad even in de fout :D (Geintje hoor).

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...