Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120687

Paniek in het zwembad! - Deel 5


TheGuardian

595 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_PaniekihZwembad.png

Hoofdstuk 5: Wortel Verkoop

“Ik ben toch zo blij dat ik dat strijkijzer heb gewonnen” zei Summerbase. “Ja! Jij wel he! Ik moet het doen met een zak bitterkoekjes” antwoordde Jorair. “Ach heren, het is maar bingo hoor.” zei Lantyz die alleen maar meeging naar de bingo voor de gezelligheid.

Summerbase en Jorair deden het echt om het winnen. Ze zaten dan ook zo gespannen elk nummertje af te wachten dat het nu tijd was voor een cooling down in het zwembad. Ze liepen met een handoek over hun schouder het zwembad in, en zochten een mooi plekje uit midden in het zonnetje.

“Joehoe! Heren! Wat waren jullie snel weg zeg bij de bingo! Ik dacht dat jullie wel even zouden wachten op me”. Jorair, Summerbase en Lantyz keken naar de ingang en ze zagen echter alleen een hele grote doos. “Dit is nou mijn prijs! Een breedbeeldtelevisie!” en TheGuardian kwam tevoorschijn. “Heb jij de hoofdprijs gewonnen?” vroeg Summerbase verbaasd. “Ja! Ik heb de hoofdprijs! Waren jullie er toen al niet meer toen die uitgereikt werd?” vroeg TheGuardian. “Jawel” zei Jorair, “maar toen we iemand bingo hoorde zeggen zijn we hem gepeerd.” “Gefeliciteerd hoor TheGuardian, met je Televisie!” zei Lantyz, die er geen moeite mee had dat TheGuardian de hoofdprijs had. Jowx kwam het Lido ingewandeld in konijnenpak met een grote rugtas en een wortel in zijn hand.

“WORTELS TE KOOP!!” riep Jowx. “VOOR 50 EUROCENT HEB JE EEN ZEER VERSE WORTEL!” “OP IS OP!” Het was doodstil in het zwembad, en ineens begon iedereen te lachen. “Doe mij er maar een!” riep Pietje II. “1? Of 2? Je kan er ook 5 nemen voor 2 euro! Dat bespaard je 50 hele centen!” zei Jowx. “Vooruit! Zei Pietje II, ik zal je van je wortels af helpen.” “Wil je me anders helpen verkopen?” vroeg Jowx “Wat moet ik doen dan?” antwoordde Pietje II. “Speel jij maar voor kassier! Jij mag het geld ontvangen en ik loop met de wortels rond” “Goed idee!” Zei Pietje II. “VERSE WORTELS TE KOOP!” schreeuwden ze beiden in koor. Na een tijdje geschreeuwd te hebben stonden er nog geen mensen in de rij voor wortels.

Toen kwam Dutchy3010 binnen gelopen want die hoorde vanuit het moderatorforum het geschreeuw van Pietje II en Jowx en zij was wel benieuwd naar de wortels. ”Hoeveel kosten ze precies Jowx?” zei Dutchy3010. Per stuk kosten ze 50 eurocent en voor 2 euro krijg je er 5. ”Ik wil er graag 20 kopen” zei Dutchy3010. ”20? Dat is mooi, ik heb er namelijk nog zoveel en ik krijg ze maar niet kwijt” zei Jowx. ”Oo, dat regel ik wel even” zei Dutchy3010. Aan de andere kant van het Lido zaten Mirrrr en Zillah te genieten van de zon. ”MEIDEN! KOM EENS HIER” riep Dutchy3010. Mirrrr en Zillah kwamen heel braaf aangehuppeld. Dutchy3010 fluisterde wat tegen ze en opeens begonnen ze hard te schreeuwen: ”WORTELS TE KOOP” riepen ze in koor. Nog geen 5 seconden later stond er een hele rij bij ze. ”Hoe doen jullie dat?” vroeg Pietje II. ”Dat doet er niet toe” zei Mirrrr. “Nee klopt,” zei Zillah, “maar dit laat wel zien dat vrouwen onmisbaar zijn.”

12 reacties


Recommended Comments

Zozo, jij wilt een goed nummertje bij de dames van het forum scoren? :D Wat zouden ze toch met al die wortels gaan doen? :engel: Mja, erg leuk geschreven en ik heb er echt om moeten lachen dit keer. Je wordt steeds beter, ga zo door! _O_

Ik heb liever bitterkoekjes dan een strijkijzer, maar dat is persoonlijk. :sst:

Link to comment

Als snap ik die laatste zin niet: "vrouwen zijn nu eenmaal onmisbaar" :? .

Voor het voortplanten van het menselijke ras hebben wij beiden geslachten nodig, de belangerijkste is natuurlijk 'de man', die dan ook de hele wereld overheerst. Maar zonder de vrouwen zouden wij 'het proces' niet kunnen voltooien, zodat we uiteindelijk zouden uitsterven. Zo onmisbaar zijn ze dus! ^_^

Sorry Jet, Zillah en Mirrr! :$

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...