Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 26 - Hot Topics


Dutchy3010

504 bezichtigingen

blog-3251-1170533127.jpg

Deze rubriek is geschreven door TheGuardian

Heey Iedereen,

Ik ben TheGuardian, direct de redacteur van een splinternieuw artikel. Elke week bekijk ik een hele week lang de nieuwe topics die op het forum gemaakt worden, en ongeveer de 10 beste haal ik er elke week dan uit.

Geniet maar van deze allereerste editie van dit splinternieuwe artikel namelijk: Hot Topics

Griekse Goden

ICE BANANA heeft best een erg interessant topic geopend in het onzin forum. Daarin vraagt hij welke Griekse goden je precies verkiest. Daarnaast zou hij ook erg graag weten waarom je deze verkiest. Kortom, wil jij meestemmen of ben jij ook zo verdiept of nieuwsgierig naar de keuzes van de leden over de Griekse goden, bezoek dan ook even het topic van ICE BANANA.

hoteyg1.gif

Het Tropisch Regenwoud

Ook koen729 heeft een erg interessant topic geopend. Hij wordt het net als vele beu dat men er maar blijft kappen en wil dus ook maar al te graag jullie mening horen.

hoteyg1.gif

Brushes top 5

Dit topic van kristof01 is een ideaal topic voor de GFX mensen die graag kletsen over Graphics. Hierin kunnen ze hun eigen top 5 Brushes melden en daarnaast met de download link. Zo kunnen mensen die de brushes in een top 5 maar al te graag wil direct legaal downloaden. Eigenlijk een 2 in 1 topic dus :).

hoteyg1.gif

The Dutch Mafia Family!

Clowntje_93 heeft zijn eigen gang weer opgericht. Alle gang members kunnen hier posten over alles wat er met hun gang te maken heeft. Hierbuiten wensen we hem natuurlijk veel succes toe met zijn gang ;).

hoteyg1.gif

Red disco Parachute, me 2de mod!

yvea0 had nog maar net zijn mod Red disco parachute bekend gemaakt wat tevens zijn 2e mod was, of hij heeft al direct veel positief commentaar. Het topic werd dus best hot in het modding forum. In het topic kun je zowel de mod downloaden en er ook nog eens stemmen en jouw rating geven over deze mod en daarnaast is daar natuurlijk ook nog een screen van aanwezig :).

hoteyg1.gif

Leeftijd Toni Cipriani en uiterlijk

In dit topic van Lance Vance Dance viel hem iets op over de leeftijd en het uiterlijk van Toni Cirpiani. Hierin kunnen alle leden discussiëren over wat ze ervan vinden met 2 screens van hoe hij ervoor uitzag en nu erna met GTA Liberty City Stories.

hoteyg1.gif

San Andreas Race Career

Froodooo start na het grote succes van San Andreas Race Toernooi (SART) weer opnieuw deze contest. In 2 dagen tijd heeft Froodooo zo al 16 leden bij elkaar gekregen. Vanwege OWN wensen we dus ook iedereen ineens succes met deze contest.

hoteyg1.gif

vertel je spannendste momenten met de politie achter je aan

In dit San Andreas Fora heeft gta dylan een erg interessant topic gestart. Hij wilt graag weten wat jullie spannendste momenten was met de politie van San Andreas achter je. Alle leden kunnen hierin dus hun spannendste verhalen vertellen en natuurlijk de verhalen van de andere leden lezen ;).

hoteyg1.gif

Jonge Zwangerschappen

Michiel23 is erg benieuwd wat jullie precies vinden over tienermoeders. Hierin kun je dan ook discussiëren erover en jouw mening hierover kwijt of de meningen van andere leden lezen en erop reageren.

hoteyg1.gif

Paus spreekt over gewelddadige games

robbin-lesley vind het niet kunnen van de paus (net als alle andere gamers) en daarom kun je je mening en reactie daar achterlaten wat je nou over zijn uitspraak vind. Hou het wel netjes natuurlijk.

hoteyg1.gif

Zo, hier zijn we aan het einde van mijn allereerste artikel. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, zie jullie graag volgende week terug!

En zie je deze week per toeval een hot topic die volgens jouw hier echt bij mag staan, dan mag je me dat natuurlijk ook altijd melden per PB.

4 reacties


Recommended Comments

Leuk stukje, maar sommige topics vind ik niet echt 'hot', bijvoorbeeld de Brushes top 5, hier is maar 1 reactie geplaatst, lijkt me niet echt hot :puh:

Klopt vind ik raar.. Toen ik het topic opzocht stond er een hele lijst van leden, blijkbaar zijn al die posts delete.. Zie er nu idd ook nog maar 2.. Zie geen reden eigenlijk waarom ze andere hun posts in dat topic delete hebben

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...