Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120689

Paniek in het zwembad! - Deel 6


TheGuardian

520 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

GTAForum_Verhalen_PaniekihZwembad.png

Hoofdstuk 6: Slotverhaal: Wat een feest!

-Niels- kwam het zwembad ingestrompelt. Hij legde zijn handdoek naast het kraampje van Linja en dook het zwembad in. Jarno, Dizzee, Ewoud, RTS, Typhoon, GTA-Sheep, en Mania-92 kwamen zingend en in polonaise binnen. “En we gaan nog niet naar huisssss, nog lange niet! Nog lange niet! En we gaan nog niet naar huisssss, want moeder is niet thuisssss” zongen ze allemaal in koor. Ze waren ook aan een frisse duik toe!

Ze gingen arm in arm aan de kant staan om gearmd in het zwembad te springen. Ze telden tot 3, uit volle borst! Nog voor dat ze erin konden springen werd Jarno, die helemaal aan het begin van de rij stond, erin geduwd. Omdat iedereen gearmd was ging de rest automatisch mee het water in. Toen Jarno, Dizzee, Ewoud, RTS, Typhoon, GTA-Sheep, en Mania-92 boven kwamen bekeken ze wie de dader was van deze duw.

TheGuardian stond met een brede lach aan de kant met al zijn kleren aan. “Ha Ha!” zei TheGuardian “Die zagen jullie niet aankomen he!” TheGuardian, die nog aan de kant stond bij te komen van het lachen, had niet in de gaten dat Typhoon en GTA-Sheep uit het zwembad kwamen via het trappetje. Elk pakte hem bij een arm of been. “Heb je waardevolle spullen in je broekzak zitten?” vroeg GTA-Sheep aan TheGuardian. “Ehhhh nee! Maar laat me looos!” schreeuwde TheGuardian giechelend. Alle Crewleden en leden die in het zwembad waren, kwamen kijken wat er gebeurde.

Iedereen ging er omheen staan, maar er was nog genoeg ruimte om TheGuardian flink heen en weer te slingeren om hem diep in het zwembad te laten plonzen! “Toen Jonas in de walvis zat…… ” TheGuardian werd heen en weer geslingerd! “WAAAA” gilde TheGuardian! Stelletje Oellewappers!

“Van je 1….. 2…… 3 HATSJIE!” “Toen at hij alle visjes op, van je 1…. 2……. 3 HATSJIE” TheGuardian bungelde nog steeds tussen de handen van de heren. “Nu hoorde ik toch in het water te liggen?” vroeg TheGuardian. “Even wachten! Het word nog leuker!” zei GTA-Sheep met een kwajongensgrijns. “Oke allemaal!” schreeuwde Typhoon. We gaan tot 3 tellen, en bij drie gooien we TheGuardian in het water!

GTA-Sheep begon met tellen "1…………." Iedereen deed hem na. “2……….. ennn…. 3!!!!!!!!” zei iedereen in koor. TheGuardian werd in het water geplonst en iedereen stond aan de kant te lachen. “Go GTA-Sheep en Typhoon! Go GTAforum leden! Go TheGuardian!” riep Linja vanuit de bar. “Tijd voor een Polonaise met de doorweekte TheGuardian voorop!” zei Linja lachend.

TheGuardian klom het zwembad uit. Linja zette een muziekje op, en iedereen sloot aan in de polonaise!

Wat een feest!

EINDE

6 reacties


Recommended Comments

Wanneer komt het volgende verhaal? Echt he-le-maal goed! Leuk bedacht. Vraag me telkens af hoe je er steeds op komt :cab:...

Wij zorgen voor de inspiratie :D .

Maar echt zeer goed gedaan The Guardian.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...