Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579894

Editie 4 - Forum


Dutchy3010

739 bezichtigingen

blog-33831-1159201728.jpg

De rubriek forum zal vanaf nu defenitief naar mij (SummerBase) gaan. Ruurd is bij The Oceans weg gegaan en daarom word het Forum nieuws nu verzorgt door een ander redactie lid namelijk: Ik! Ik heb het al een aantal keer gedaan dus als vaste lezer ken je de indeling als één van de beste. Er zijn niet echt veel dingen gebeurt deze week, maar reken maar op wat kleine maar toch interessante dingen. Veel plezier bij het lezen van de rubriek: Forum!

Stilte en de School begint weer!

Valt het jou ook op dat het weer akelig rustig begint te worden, volgende week gaat al weer een hele garde kinderen naar school en de volwassen moeten of zijn al weer aan het werk. Dit is wel eens lekker, maar het is wel erg stil soms. Je kan het merken rond 12 uur ’s avonds: de meeste die anders altijd wakker waren zijn op dat moment al lang naar bed. Verder is het wel weer eens goed dat we naar school gaan, de hele dag op het forum zitten is ook niet altijd alles. Het is in ieder geval weer even lekker, sommige hebben nog 4 weken en andere zitten nu al weer in de boeken te neuzen. Hierbij: Iedereen doe je best op school, en vergeet na het schoolwerk Gtaforum.nl niet!

Geen Promovatie's, maar wat dan?

Het is vakantie en PatrickW is aan het verbouwen en Lantyz is op vakantie. De promoties lopen een beetje stil: geen nieuwe Superleden, Megaleden of crewleden. Geen promoties binnen de Oceans of andere promoties op het forum hebben zich gesignaleerd. Het is wel eens goed dat er niet elke week iemand bij komt, dat brengt wat rust in het leven. Maar wat moeten we in de Forum dan? Het gaat om het forum. Nou er zijn wel dingen die druk bezocht worden, namelijk Vice City Stories. Er komen alsmaar meer feiten in de ronde over deze game. En de eerste echte digitale screens zijn al gesignaleerd. Helaas zijn er wel wat Oceans leden weg gegaan namelijk; Ruurd, TheGuardian en Ferre. Ruurd en TheGuardian zijn een eigen gang begonnen genaamd: The Royal Guardian. En Ferre is ook een gang begonnen namelijk: Gfx-Nerds. Wij van The Oceans wensen deze 3 oud-leden veel succes met hun nieuwe gang's.

- - -

Dat was het weer de Forum rubriek voor deze week, helaas wel wat kort. Maar dat krijg je als er niet veel gebeurt met promoties en andere gebeurtenissen ik hoop dat de mensen die het niet bij gehouden hebben van de week weer helemaal up-to-date zijn. Kortom, tot volgende week en veel plezier bij het lezen van de rest van OWN! :cya:

Deze rubriek is definitief overgenomen door SummerBase

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...