Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 27 - Hot Topics


Dutchy3010

493 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533127.jpg

Deze rubriek is geschreven door TheGuardian

Heey Iedereen,

Ik ben TheGuardian, direct de redacteur van Hot Topics. Elke week bekijk ik een heel week lang de nieuwe topics die op het forum gemaakt worden, en ongeveer de 10 beste haal ik er elke week dan uit.

*** Sneeuw *** (8 februari 2007)

Wesley_GTA heeft het grote sneeuwtopic gemaakt van de sneeuw die op 8 februari 2007 zowel in België als Nederland viel. In ongeveer 12u tijd behaalde dit topic 40 reacties, wat dus direct ook een hot topic werd..

Leden posten hierin hun foto's, reacties en nog veel meer

hoteyg1.gif

Het Tropisch Regenwoud

Ook koen729 heeft een erg intressant topic geopent. Hij word het net als vele beu dat men er maar blijft kappen en wilt dus ook maar al te graag jullie mening horen.

hoteyg1.gif

Knijper Knaller

Gadgets forum is zowiezo stil, maar GTAVC had toch wel een erg leuk topic om te kijken hoe je een eigen gadget maakt namelijk de Knijper Knaller. Nochtans voor het Gadgetforum erg weinig gepost word, heeft hij hierop toch wel wat reacties gekregen en zien we het dus ook als deze week een hot topic in het Gadgetfora :)

hoteyg1.gif

Reclame op het forum

Ondanks het enkel een vraag was, werd dit topic toch best een hot topic in het forum gedeelte Feedback. Dhr.Gybrus vroeg zich af waarom er ads zaten bij subforums. Voor deze ene vraag zijn er wel 23 reacties meegekomen wat dus direct een hot topic voor ons was voor eigenlijk enkel maar een vraagje..

hoteyg1.gif

Reorganisatie MOD Plaatsen

In het mededelingen forum vind je zowiezo amper een topic, als daar dus een topic word gepost word deze automatisch hot. De mededeling van Lantyz over de reorganisatie MOD Plaatsen behaalde daarom hier ook een plaatsje in Hot Topics

hoteyg1.gif

Hidden Interiors

MartyCeha maakte een ontdeking dat Hidden Interiors bestaat en behaalt zo ook 26 reacties in het Vice City storie forum waardoor het ook als een hot topic aangezien word. In dit topic kun je je reactie over Hidden Interiors geven over oa de ontdekking van MartyCeha die ontdekt heeft dat Hidden Interiors dus heus bestaat

hoteyg1.gif

[WIP] San Andreas Snow Mod [san Andreas]

Puma heeft een leuke mod gemaakt, namelijk sneeuw in San Andreas. Dit topic werd dus ook direct een hot topic in de modders hun forumgedeelte..

hoteyg1.gif

Het Grote Xfire topic!

Koen729 heeft een hot topic in het games fora gemaakt over xfire, om onder andere met andere te kunnen uitwissellen. Direct ook een hot topic

hoteyg1.gif

Wat ligt er bij jouw onder je bed?

Dit topic van jensbrinkman wist in 24u tijd in het onzinforum wel 39 reacties te halen, direct ook een hot topic dus

Wil jij dus aan de andere laten weten wat er nou precies allemaal voor rommel onder je bed ligt, dan is dit topic wel wat voor jouw..

hoteyg1.gif

De atonomie van jouw tosti

Weer een hot topic van puma. Blijkbaar is hij erg goed in hot topic te maken.. Hierin een leuke poll over de atonomie van jouw tosti. Een zeer actief topic, dus verdient ook wel een plaatsje natuurlijk als hot topic :)

hoteyg1.gif

Zo, hier zijn we aan het einde van hot topics. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, zie jullie graag volgende week terug!

En zie je deze week per toeval een hot topic die volgens jouw hier echt bij mag staan, dan mag je me dat natuurlijk ook altijd melden per pb

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...