Jump to content

Guard's Blog

  • artikelen
    32
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    44848

Iets nieuws.


Guardian1980

713 bezichtigingen

med_gallery_112354_66_698.jpg

Zo af en toe zie je iets, waarvan je jezelf afvraagt of het iets nieuws is. Dat zal je vast en zeker ook wel hebben gehad bij het zien van deze blog. En dan kan ik je meteen vertellen, dat je inderdaad gelijk hebt. Vers van de pers en helemaal nieuw: Guard's Blog.

Wat ik er mee ga doen? Goeie vraag, ik weet het zelf namelijk ook nog niet helemaal. Het gaat niet over graphics, over computers of over games, want daar weet ik gewoon weinig tot niks van. Het zal gaan over dingen die ik meemaak, over iets wat ik in de media heb vernomen, of iets anders wat wellicht leuk en/of interessant is.

De meesten hier weten wel wat voor werk ik doe. Verwacht echter niet dat ik hier uitgebreid ga vertellen over een spannende achtervolging of een inval in een drugspand. Maar indien iemand een (algemene) vraag heeft over politie, justitie of iets anders wat er mee te maken heeft, ben ik zeker bereid om daar hier antwoord op te geven.

Veel leesplezier alvast.

~Guardian1980

7 reacties


Recommended Comments

Ben erg benieuwd, succes ermee! :)

Dan heb ik nog een paar algemene vraagjes, hoelang zit je al bij de Politie en wat is je functie? Ik zit er zelf over na te denken om bij de Politie te gaan, maar ik ben bang dat ik niet door die zware testen kom. Moest jij die ook afleggen?

Ik hoor het wel. ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...