Jump to content

Guard's Blog

  • entries
    32
  • comments
    243
  • views
    42,317

Guard aan de Fotosoep


Guardian1980

884 views

 Share

med_gallery_112354_66_698.jpg

Ik had vanmiddag zo'n periode dat ik mij een beetje verveelde. Toen ben ik uit nieuwsgierigheid maar eens gaan kijken welke programma's ik zoal op mijn PC heb, en kwam ik Photoshop Elements 6.0 tegen. Ik wist wel dat ik het had, want in het verleden heb ik het wel eens gebruikt om screenshots te maken. Nou is mij wel bekend dat je heel veel mogelijkheden hebt met dit programma, maar als je je er niet in verdiept kom je er niet hè.

Vervolgens in de Graphicshoek rondgeneusd, om inspiratie op te doen. En uiteindelijk ben ik tot het volgende resultaat gekomen:

med_gallery_112354_66_26505.jpg

Hoewel het natuurlijk nogal basic is, en nog erg kaal, moet ik zeggen dat ik er eigenlijk best tevreden over ben, het was ook redelijk snel gedaan (ik had ook niet zoveel tijd). Nou maar eens kijken wat ik er nog meer mee kan, want ik moet zeggen dat het op zich best geinig is om te doen. Dus nog maar een paar tutorials bekijken en kijken wat er op internet te vinden is, en wie weet krijgen jullie nog meer kunstwerkjes van me te zien.

~Guardian1980

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...