Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120686

GTAforum op Zweinstein - Deel 1


TheGuardian

729 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_GTAFZweinstein.png

Hoofdstuk 1: De wegisweg

Het was zover, GTAForum mocht de betoverende wereld van Harry Potter meemaken. Joriz had de week ervoor al een brief gekregen van Perkamentus het Schoolhoofd op Zweinstein dat ze uitgenodigt waren. In de brief stond dat alle leden van GTAForum naar zweinstein mochten komen. Alle leden waren aangekomen bij de wegisweg. Jowx die maar al te graag wou toveren ging al direct een toverstaf kopen. "Hmmm ja deze stok lijkt me wat voor jouw. Gemaakt van beukenhout. Test u hem maar Jongeman" Zei de winkelbediende tegen Jowx. Jowx begon hevig in het rond te zwaaien met zijn toverstokje omdat hij toch zo dol is op toveren en al snel sprong vanuit alle kanten tot zelfs uit de winkel vonkjes vanuit zijn toverstaf. Summerbase en Jarno die buiten waren zagen de vonken tot uit de winkel vliegen. "Wat is daar aan de hand, een grote schoonmaak ofzo?" Vroeg Summerbase aan Jarno.

Dutchy3010 en Mirrrr zijn direct de kleding winkel binnengekomen en gingen al direct op zoek naar het mooiste gewaad en mantel. PatrickW die buiten op de dames aan het wachten was begon ongeduldig te worden.. Uiteindelijk kwamen Dutchy3010 en Mirrr buiten in een flashie roze mantel. PatrickW keek met grote ogen vanwege de flashie roze kleur van ze. PatrickW schiet direct in de lach. "Whahaha dames, gaan jullie voor barbie spelen??"

Dit had hij maar beter niet gezegd. Dutchy3010 en Mirrrr bekeken hem met een vuile blik en gingen verder. Samshine had ondertussen ook al zijn favoriete afdeling gevonden, namelijk de snoepafdeling. "Voor mij graag een chocokikker en ook graag die Smekkies". Samshine kwam direct zwaar beladen vol snoep de winkel uit en propte al direct een Smekkie in zijn mond. "Jakkes" schreeuwde SamShine uit terwijl hij de Smekkie uit zijn mond spuugde. "Dat is een smekkie met snotsmaak, gadver!"

Preddy die ondertussen in de uilen winkel terecht kwam voor een uil te kopen kwam terecht bij een sneeuwuil die sprekend op de uil van Harry Potter lijkt. Preddy vind het direct een aardig beestje en koopt hem dan ook. "Zijn naam is bijtmantel" Vertelt de verkoper. "Wat een rare naam" denkt Preddy bij zichzelf. Nadat Preddy ook voedsel gekocht had voor zijn uil begon hij de uil te voederen. Tegen dat hij de uil helemaal gevoedert had, snapte hij al snel waarom hij Bijtmantel noemde. Preddy had al 3 wontjes in zijn vinger door de uil die in zijn vingers gebeten had en aanzag als voedsel.

12 reacties


Recommended Comments

@rullez, in me verhaal zitten vooral mensen in die hier veel reageren, en ik zelf kan hier moeilijk een oceans verbod opzetten omdat jij vind dat er teveel oceans hier reageren h

Link to comment

Haha welke debiele snoepverkoper verkoopt nou spekjes met snotsmaak? De verkoopcijfers zullen vast uit de pan rijzen! :7

In ieder geval een leuk verhaal TheGuardian, hoewel ik niet sta te springen om een toverschool vind ik het wel een leuk verhaal. Ik wacht met smart op de volgende delen! :)

Link to comment

Pietje, ik weet niet of je het boek hebt gelezen, maar het waren Smekkies In Alle Smaken, dus dan ook echt in alle smaken.

Leuk verhaal trouwens. Mag ik u wijzen op een foutje? :puh:

Tegen dat hij de uil helemaal gevoedert had, snapte hij al snel waarom hij Bijtmantel noemde.

Hier zou ik dit van maken:

Tegen de tijd dat hij de uil gevoedert had, snapte hij al wel waarom hij Bijtmantel heette.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...