Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

GTAforum op Zweinstein - Deel 2


TheGuardian

479 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_GTAFZweinstein.png

Hoofdstuk 2: De ZweinsteinExpres

Nadat alle leden hun inkoopjes gedaan hadden, was het tijd voor naar de Zweinstein Expres te begeven. PatrickW bekijkt het kaartje op welk perron ze precies moeten zijn. "3.." Voor PatrickW kon uitspreken kwam ASPHALT er wijsneuzig tussen. "Laat maar beste PatrickW, ik heb dit in de film gezien, we moeten hier door de muur heen lopen tussen perron 3 en 4, let op!"

Met volle vaart loopt ASPHALT naar het muurtje. "KLANG BANG BOEM KNOTS" Klinkt het.

"Euhm juist ja.." Zei PatrickW "Ik was nog niet uigepraat, hier staat dat we op perron 3 moeten wachten omdat enkel tovenaars de poort voor Perron 3 1/2 kunnen openen."

ASPHALT die ondertussen aan het bijkomen was en ook nog eens volstond met builen, had niet door dat ondertussen er een tovenaar naast hun stond. "GoedeMiddag Jongens en Meisjes. Ik Ben Professor Anderling en zal jullie mee nemen in de wereld van Zweinstein"

1 voor 1 gingen alle leden deze keer zonder bulten door de muur heen en kwamen ze automatisch aan op het perron waar de ZweinsteinExpres stond. Iedereen was ingestapt, maar toch miste we nog 1 persoon.. Al snel zien we wie. Samshine komt al volle vaart aangerent "HE WACHT OP MIJ, HEB NOG EVEN WAT CHOCOKIKKERS GEKOCHT! HE HALLO WACHTTTT"

SamShine was nog net op tijd en kon gelukkig mee reizen op de zweinsteinexpres.

Eens iedereen in de ZweinsteinExpres zat, vertrokken ze naar Zweinstein. Alle leden vonden het erg spannend. Ze hadden natuurlijk al vaker van Harry Potter gehoord en gelezen en op film gezien, maar nu mochten ze het in het echt ontdekken!

"LEKKERE SMEKKIES IN ALLE SMAKEN, LEKKERE CHOCOLADE KIKKERS, SPAAR DE TCG KAARTEN!" Klonk het luid in de gang. Daar liep een snoepverkoopster langs de kabinnetjes van de Trein. Al snel vloog er een kabinne open. "JA HIER, DEZE KANT UIT" Klonk het!

VWO-Er die wel erg nieuwsgierig was wie zo wou snoepen schrok niet echt toen hij zag wie het was. SamShine stond er de hele snoepkar uit te kopen. "Euhm als je klaar bent met kopen SamShine, zouden de andere dan ook nog aan de beurt mogen?" Vroeg Jorair die mee in dezelfde kabinne van SamShine zat.

DenkAanHenk en Rullez zaten ondertussen een potje "Heks erger me niet" te spelen. DenkAanHenk die nooit tegen zijn verlies kon, nam zijn toverstokje en toverde Rullez om in een kikker. Dutchy3010 die in dezelfde kabinne zat zag het gebeuren en toverde Rullez gelukkig weer snel om tot zijn eigen ik.

14 reacties


Recommended Comments

Leuk verhaal, TheGuardian! Ik heb er weer volop van genoten. Gelukkig dat PatrickW en Dutchy3010 er nog zijn om iedereen onder controle te houden :engel:

Link to comment
Leuk verhaal, TheGuardian! Ik heb er weer volop van genoten. Gelukkig dat PatrickW en Dutchy3010 er nog zijn om iedereen onder controle te houden :engel:

Hhahaha geweldig. Heerlijk. Niet alleen omdat het ontzettend goed en grappig is geschreven, maar ook omdat het me lievelingsserie qua. boeken is.

KUTGW en ROFLMAO

Link to comment

Dank je wel Dutchy. Nu ben ik weer normaal. (Wat dat ook mag betekenen.) :puh:

Erg leuk verhaal. Ik kan niet wachten tot ze aan gekomen zijn op zweinstein.

Link to comment
Prachtig werk Bromsnor! Alleen is het DenkaanHenk

Maakt toch niet zoveel uit? Anders weet ik er nog een paar: de Trein, zweinsteinexpres, Zweinstein Expres, ZweinsteinExpres, Samshine, kabinne, GoedeMiddag staan er allemaal in. Maar dat maakt het verhaal er zeker niet minder. Ook ik kan niet wachten op hoofdstuk 3!

Link to comment
"Euhm als je klaar bent met kopen SamShine, zouden de andere dan ook nog aan de beurt mogen?" Vroeg Jorair die mee in dezelfde kabinne van SamShine zat.

Jah, ik sta erweer bij :engel: .

Weederom prachtig gedaan bromsnor (ik mag toch bromsnor zeggen h

Link to comment
Samshine
Ahum!? Mijn Bromsnor schrijft het goed, jij daarintegen niet! Ik spel jouw naam toch ook niet als 'Thundercofer'? :@

Wederom geweldig gedaan Bromsnor, alleen ik snap niet waarom iedereen dat kopieert! Het is mijn idee, waar overigens copywright op zit! Elk deel is weer leuker, zet dat door! KUTGW! _O_

Link to comment
Samshine
Ahum!? Mijn Bromsnor schrijft het goed, jij daarintegen niet! Ik spel jouw naam toch ook niet als 'Thundercofer'? :@

[...]

Ik citeerde wat dingen die ongeveer dezelfde fout hadden als gtaboy107 had genoemd. In de tekst stond Samshine in plaats van SamShine(ongeveer dezelfde fout als DenkAanHenk in plaats van DenkaanHenk). Ik citeer alleen even, om aan gtaboy107 te laten zien dat er meer van dat soort fouten in zitten. Overigens heb niks tegen zulke fouten, aangezien dit natuurlijk (nog) geen professioneel boek is en het verhaal erg leuk is.

@ hieronder: ja, ik snap het ;)

Link to comment

Ik post hier maar even,

Ik wou alleen maar erop wijzen voor de volgende keer, zodat het nog beter kan worden, en het een echt professioneel boek wordt. Snap je?

Link to comment
VWO-Er die wel erg nieuwsgierig was wie zo wou snoepen schrok niet echt toen hij zag wie het was. SamShine stond er de hele snoepkar uit te kopen.
H
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...