Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

GTAforum op Zweinstein - Deel 3


TheGuardian

577 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

GTAForum_Verhalen_GTAFZweinstein.png

Hoofdstuk 3: Aankomst op Zweinstein

Daar kwamen ze dan aan met de Zweinstein Expres op Zweinstein. Hagrid de Tereinknecht riep alle GTAForum leden bij elkaar. "Welkom op zweinstein, jullie zullen zometeen met bootjes overgezet worden naar het kasteel en daar zullen jullie dan ingedeelt worden in verschillende afdelingen."

Eenmaal iedereen met zijn bootje aan de overkant was gingen ze met Professor Anderling de grote zaal binnen. Ieder lid kreeg de sorteerhoed op hun hoofd. Als eerste was NandroDavids aan de beurt. "Hmmm.. Hij is slim, soms aardig, soms minder onaardig tegen zijn broertje. Hmm ik weet het.. Ravenklauw!"

Dan was SamShine aan de beurt "Hmm wat een snoeper zeg.. Veel hersens heeft ie ook niet, lijkt me meer iets voor Zwadderich!"

Zo werden er nog een heleboel leden ingedeelt..

De volgende dag kwamen de eerste lessen. Jowx bekeek al snel zijn lessenschema. "He Cool, we hebben nu eerst vlieglessen!"

"Pas maar dat je niet op je hoofd valt, er is nu al genoeg schade aan je hoofd" Zei Mirrrr om hem te plagen. Al snel verzamelde bijna alle leden zich op het grote veld waar de vlieglessen gegeven zouden worden. "Ik ben jullie lerares vlieglessen" zei een dame met een raar kapsel. "Jullie nemen allemaal jullie bezemsteel en leggen die rechts van je op de grond." "Dan zeg je met gevoel: 'op'"

Iedereen begon eraan. Dutchy3010 was de snelste die de bezem in haar hand had. SamShine waarbij het niet wilde lukken kreeg het op zijn zenuwen. "Sta dan op bezem van niks." "KNOTS" de bezem slaagt recht met zijn steel in SamShine's gezicht. Dit had hij maar beter niet gezegd..

Ewoud mocht als eerste de lucht in. Ewoud had het al snel onder de knie en begint gelijk ook al te showen. "Kijk zonder handen!" roept hij. "Kijk een handstand op me bezem" "en Kijk..WHAAAAAAAA!!! KNOTS!"

Ewoud vloog net tegen de beukwilg aan. Rullez en White Gold brengen hem snel naar de ziekenboeg bij Mevrouw Pleisters. "Euhm juist ja.. Dit was het dan maar voor vandaag, zie jullie graag volgende week terug!" zei de lerares vlieglessen.

"Even kijken wat we nu hebben" zei Jowx. "Oh cool, toverdranken :D"

"Hopelijk hoeft de hele klas niet te proeven van andere hun drank, anders zijn we allemaal direct vergiftigd als we jouw toverdrankje proeven" Antwoorde Mirrrr.

Iedereen kwam aan in de kerkers van Zweinstein waar de lessen Toverdranken zou doorgaan. Het was akelig kil en stil in de kerkers. Met volle kracht vloog de deur open en kwam daar Professor Sneep met grote stappen binnengelopen. "Neem jullie boeken boven op pagina 33 samen met jullie ketel en ik hoef geen slap geklets of stokgezwaai.."

"Ook een goede middag" Antwoorde -Matthijs-

Sneep keek direct in zijn richting.. "Vroeg ik jouw wat? SNOTNEUS! 5 punten aftrek voor Ravenklauw!"

"Jullie doen precies wat er op het bord sta."

"Neem 2 halve krokodillen ogen en meng deze met de gehakte kevers en doe daar even wat zweistein baksteenpoeder bij. Deze mengen jullie in je ketel tot er een rode gloeddamp boven je ketel gaat hangen. Vanaf je daar bent zet je je ketel wat zachter en laat je deze rustig Sudderen op een laag vuurtje."

Iedereen begon er direct aan. We waren nog maar net begonnen of er klonk al "BOEM!" M4X had ze niet in de juiste volgorde gedaan. Daar stond M4X vol met roet en zijn haar recht de lucht in. "Euhm.. Hihi, foutje" Antwoorde M4X verlegen.

10 reacties


Recommended Comments

Geweldig! _O_ Het leuke is dat ik niet naar de tandarts moet omdat al mijn verrotte tanden (hoe zouden die er nou komen?) eruit zijn geslagen door de erg vriendelijke bezem. :) Ga zo door Bromsnor, het word elke keer beter! KUTGW!

Link to comment
...Als eerste was NandroDavids aan de beurt. "Hmmm.. Hij is slim, soms aardig, soms minder onaardig tegen zijn broertje..."
Dat die hoed nog moet vertellen dat ik slim en aardig ben...dat is toch algemeen bekend lijkt me. Overigens betekent minder onaardig gewoon aardig, dus ook dat punt klopt. Wat dat betreft een goed verhaal, TheGuardian.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin van de blog het nut er totaal niet van inzag en dat ik de verhalen eigenlijk vrij kansloos vond. Maar ik betrap mezelf erop dat ik elk hoofdstuk nu lees en kan dus moeilijk zeggen dat ik het niet leuk vind. Ga vooral zo door zoals je nu bezig bent met het Harry Potter-verhaal. Ik vind het echt stukken beter dan het eerste "boek" dat je hebt geschreven en waar ik dus geen fan van was/ben. Hopelijk weet je het boeiend te houden, maar ik heb er alle vertrouwen in :sigaar:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...