Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

GTAforum op Zweinstein - Deel 4


TheGuardian

596 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_GTAFZweinstein.png

Hoofdstuk 4: Tovenaars bal!

Bij het eten van het ontbijt kwam het schoolhoofd met een mededeling af. "Ik heb hier een mededeling voor jullie. Vanavond zal er een groot Tovenaars bal zijn, wil jullie dus in je allermooiste feestkledij vanavond zien voor het bal"

Vandaag was dit natuurlijk ook direct het gespreksonderwerp van de dag. Jowx: "blegh, vandaag hebben we eerst nog lessen voor het Tovenaars bal begint." Als eerste uur hebben ze kruidenkunde. "Van harte welkom iedereen bij kruidenkunde!" "Ik ben professor Stronk en geef jullie kruidenkunde." "Jij daar jongen, kom eens naar voor" zei ze tegen Summerbase. "Doe deze oorwarmers aan, ze kunnen erg hard krijsen en dan kun je wel eens van je stokje gaan. Summerbase deed wat er gevraagd werd en er was direct een hoop gegil van deze plant. "Ach, mischien gilt het wel, maar het lijkt wel erg lief." Zegt Summerbase. Hij aait de plant maar die bijt direct in zijn vinger. "AUW! rot plant" zei Summerbase boos.

Later hadden ze geschiedenis van de toverkunst. Iedereen ging zitten en begon te luisteren naar de les. Dit was 1 van de saaiste lessen op zweinstein. SamShine viel in slaap en begon in zijn slaap te kwijlen op HerrieM die naast hem zat. "He Jukkes, je kwijlt op me!" Roept HerrieM. Dutchy3010 die naast hem zat dacht dat het tegen haar was: "Helemaal niet, ik kwijl helemaal niet voor je! Wat denk je wel :@" HerrieM krijgt een slag in zijn gezicht. SamShine word wakker van het kabaal. "Huh wat? He HerrieM, je hebt zitten kwijlen in je slaap, kijk maar naar je shirt." HerrieM voelde dat hij begon te koken maar wist zich nog net te beheersen. "Ahum, kan ik verder met de les?" Vroeg professor Kist. Hij gaat weer verder met de les, en weer valt bijna iedereen van deze saaie les in het slaap.

Nog 1 les en het tovenaarsbal zou beginnen. "We hebben nu Waarzeggerij!" vertelt GTA-Sheep. Ook dit word een saaie les. "Jongen, ik zou jouw toekomst voorspellen" Zegt ze tegen SamShine. "Je gaat ooit zo dik worden als een levende luchtballon door al je gesnoep!" "En jij jongen!" Kijkt ze richting Jowx. "Jij bent zo'n plaaggeest dat je ooit zoals Foppe de plaaggeest hier word!"

Zo ging ze de hele les door forumlid per forum lid.

Het was avond, eindelijk was het zover, het tovenaarsbal! Iedereen ging direct zijn/haar beste kleding opzoeken voor het tovenaarsbal. Matiscus schaamde zich een beetje. Hij had enkel een kostuum bij dat nog van zijn opa geweest was. Het was veeeel te groot en te ouderwets. SamShine daarintegen had een te korte broek waardoor deze te gespannen was en hij er ook meer als een clown uitzag. Het Tovenaarsbal begon en iedereen begon te feesten. SamShine ging direct naar zijn favoriete afdeling, de snacks en snoep. Dutchy3010 begon met Mazzeltje te dansen, Jowx met Mirrrr en Zillah met Robin. Het feest werd echt fantastisch en werd nog eens feestelijk afgesloten met vuurwerk wat PatrickW en NandroDavids stiekem hadden meegesmokkelt tijdens de lessen toverdranken. Wat een feest!

En SamShine? Die was de volgende dag weeral ziek in zijn bed van het snoepen

16 reacties


Recommended Comments

Mooi geschreven, enkel in het begin is het:

"Vanavond zal er een groot Tovenaars bal zijn, WILLEN jullie dus in je allermooiste feestkledij vanavond zien voor het bal" (oftewel ik wil)

(1ste reactie! :) )

Link to comment

Ik zeg het alvast, moest je fouten zien doe het dan per pb, want ben het beu elke keer per reactie bijna 99% met commentaar te zien over een lettertje dat fout staat of een hoofdletter in je nicknaam vergeten of dergelijke; Je gaat er heus niet dood aan moest ik je naam verkeerd geschreven hebben of een letter ;)

Link to comment

Hij is weer top Bromsnor! Alleen het feit dat ik een vaste 'zondebok' ben staat me wat minder aan. Aan de andere kant; je mag niet liegen, dus het staat er eigenlijk wel goed. :7 Veel succes met de volgende verhalen, ik verheug me erop! :bier:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...