Jump to content
 • Sign Up

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  52,305

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

Alles is veranderd... of toch niet?

Dutchy3010

1,262 views

turbojet.png

2006, voor mij een ongeëvenaard jaar op dit forum. Een jaar waarin veel gebeurde. Aan het begin van dat jaar registreerde ik me. Gedurende het jaar werd ik actief. Werd ik SL. Werd ik ML. Werd ik Mod. Werd ik Gmod. Won ik een award. Deed ik mee aan contests. Richtte ik met Jowx en OWN op. Werd ik co-leader (en later leader) van TOc. Hadden we groepsgesprekken op MSN. Was er een strijd om te promoveren... En zo kan ik nog wel even door gaan. Maar waar ik het meeste aan terug denk, zijn de SA-MP sessies. Met Svenie haal ik nog graag oude herinneringen op (zie zijn blog). Ik weet nog goed hoe het destijds begon...

tn_gallery_16696_55_156152.png tn_gallery_16696_55_169369.png tn_gallery_16696_55_557353.png tn_gallery_16696_55_34332.jpg

Typhoon, Svenie, Bling en nog een paar hadden me weer eens in een MSN groepsgesprek getrokken. Ze wisten dat ik niet zo van Multiplayer ben; ik speelde games het liefste alleen. Geen haantjes-gedrag bij jongens, niet wachten tot er eindelijk actie kwam, alleen maar doen wat ik wil. Maar ja, ze waren erg overtuigend. En dus gaat Dutchy3010 lekker mee SA-MP'en. En hoe! Na die ene sessie, hoefden ze me niet meer mee te vragen. Nee.. Na die sessie vroeg ik hén. Volgens mij hebben we die zomer zowat elke dag gespeeld. Toen school weer begon, werd het natuurlijk minder vaak, maar nog steeds bleven we SA-MP'en.

Sindsdien is veel veranderd. SA-MP speelde ik niet meer. Leden gingen weg van dit forum. Maar wat misschien nog wel het meest van alles veranderde, was ikzelf. Ik ben nu zo anders op dit forum dan dat ik jaren geleden was. Het is nu écht een hobby geworden, ik neem het een stuk minder serieus. GTA lag grotendeels achter me. Dacht ik. Tot Svenie korte tijd geleden vroeg of ik mee ging MTA'en. Oh. Dat is lang geleden. Weet niet of ik het nog leuk vind... Helaas kon ik de eerste keer niet meedoen, want ik moest echt studeren. Afgelopen zondag installeerde ik MTA op mijn computer. Hoe dat was? Maandag hoefde niemand het me te vragen. Dit keer vroeg ik hén.

tn_gallery_13783_65_1162083.png tn_gallery_13783_65_2022052.png tn_gallery_16696_221_28247.png tn_gallery_13783_65_363332.png13 Comments


Recommended Comments

Jeetje, dit doet me denken aan een hele tijd terug dat jullie een film aan het maken waren met echt ingesproken stemmen. Erg leuk, dit roept goede herinneringen op! ^^

Share this comment


Link to comment

Jeetje, dit doet me denken aan een hele tijd terug dat jullie een film aan het maken waren met echt ingesproken stemmen. Erg leuk, dit roept goede herinneringen op! ^^

Link ? :O

Share this comment


Link to comment

No hard feelings, maar ik zie dit eerlijk gezegd als het zoveelste "2006 was zoveel beter" en "SA-MP avonden" artikel.

Share this comment


Link to comment

No hard feelings, maar ik zie dit eerlijk gezegd als het zoveelste "2006 was zoveel beter" en "SA-MP avonden" artikel.

Jij veranderd ook nooit hè? :7

Share this comment


Link to comment

Een greep uit het verleden is helaas niet genoeg om het uitgemolken onderwerp te verdoezelen. Tevens begrijp ik jouw grammaticale fout niet die je met opzet maakt..

Share this comment


Link to comment

No hard feelings, maar ik zie dit eerlijk gezegd als het zoveelste "2006 was zoveel beter" en "SA-MP avonden" artikel.

Je snapt duidelijk het doel en de strekking van dit artikel niet.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...