Jump to content
 • Sign Up

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  52,305

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

Crew insight - #1 deel 2

Dutchy3010

1,054 views

Groot-Duimpje's vragen

Voel jij je sterker als Global Moderator?

Sterker, dan wie? Ik voel me in ieder geval niet beter dan andere leden, als je dat bedoelt... Al heb ik wel het gevoel dat veel mensen niet durven zeggen wat ze vinden, of juist liegen om in het goede plaatje te komen. Dat is in principe het tegenovergestelde als dat ik me beter voel dan andere leden, namelijk andere mij beter vinden dan andere leden.

Als admin voel ik me ook niet sterker. Wat ik hierboven heb geantwoord klopt wel. Ik heb soms het gevoel dat men niet tegen mij durven te zeggen wat ze vinden, of, sterker nog, dat men niet naar mij een PM durft te sturen, omdat ik een admin ben. Dan voel ik mezelf niet beter dan anderen, dan voelen anderen zich slechter dan mij. En dat is alles behalve nodig. Zolang ik mezelf maar niet beter voel dan anderen, want dan word ik een onuitstaanbare admin (voor zover ik dat nog niet ben volgens sommigen :P).

Als je weer een normaal 'lid' word, stop je dan gelijk met Gtaforum?

Weet ik niet, ligt eraan hoe ik gestopt ben en wat de reden is dat ik gestopt ben. Vanwege tijdgebrek, kom ik nog wel regelmatig langs. Vanwege ruzie (wat me onwaarschijnlijk lijkt), dan stop ik helemaal. Vanwege iets anders, weet ik het niet. Het ligt er dus aan waarom.

Kan ik nu ook niet zeggen... Als ik eerlijk ben, denk ik wel dat het een aflopende zaak is als ik stop. Er is altijd een reden voor het stoppen. Als je niet meer als admin kunt functioneren, kan je wellicht nog wel af en toe posten, maar denk ik dat het een aflopende zaak is... Maar ja, dat zullen we tegen die tijd wel zien.

Heb jij Personen die jijzelf erg goed vindt als Global Moderator?

Deze vraag snap ik niet zo goed. Hij valt op twee manieren te interpreteren, en ik zal hem dan ook op twee manieren beantwoorden.

Ten eerste of vind dat andere leden de kwaliteiten hebben om GM te zijn. Sowieso al 5, alle GM's en hoger (mijzelf uiteraard niet meegerekend). Waarschijnlijk zijn er ook wel andere leden met die kwaliteiten.

Ten tweede kan ik het interpreteren als dat ik personen goed vind, als global moderator zijnde. Dat zijn er veel, erg veel leden zijn belangrijk voor het forum. Die houden het forum draaiende, zonder hen is het forum niets. Applaus voor alle leden die zich op wat voor manier dan ook inzetten voor het forum! :Y

Snap die vraag nog steeds niet...

Kai-ShockWave's vragen

Ooit wel eens flinke ruzie gehad met een lid of crewlid? En wat was de reden?

Met leden wel regelmatig, meestal met als reden een warn of een terechtwijzing waar diegene het niet mee eens is. Met crewleden eigenlijk niet.

Nog steeds hetzelfde...

Met welk ander crewlid heb je het meeste contact?

Dat zijn er wel een paar, zoals GTA-Sheep, PatrickW, DaBeast, ASPHALT en Bling...

Het meest op dit moment denk ik het meest met: Svenie, VWO-er, Guardian, Patrick, Thundercover, NandroDavids.. Maar eigenlijk heb ik met vrijwel alle crewleden wel regelmatig contact.

Begint het :slotje: icoontje niet irritant te worden na zoveel topics op slot te hebben gezet?

Nee hoor, de post schrijven om een topic te sluiten wel eerder. =D

Eigenlijk gebruik ik vrijwel nooit dat slotje meer, zeker niet zonder tekst...

2fast{0}'s vragen

Heb je veel fouten gemaakt op je eerste werkdag als (Global) Moderator?

Eerste werkdag zeker niet, dan ben je altijd beetje behouden. Ik zal niet zeggen dat ik nooit fouten heb gemaakt als crewlid in die 1,5/2 jaar dat ik nu crewlid ben, maar de eerste dag was wel foutloos.

Op mijn eerste werkdag als admin wel, zie opmerking eerder.. Op de eerste werkdag heb ik het forum opgeblazen door een oneindige loop met een SQL Query. :$

Is het crewlid zijn makkelijk?

Veel mensen zullen het onderschatten. Je bent allereerst al de hoogste boom, waardoor je veel wind vangt en dus vaak kritiek krijgt. Je moet moeilijke beslissingen nemen, ook soms beslissingen die je absoluut niet wilt nemen. Maar buiten dat is het ook gewoon leuk om te doen.

Het wordt wel makkelijker naar mijn mening. Het is geen rocket science, maar je moet wel tegen kritiek kunnen. Zowel kritiek die jij hoort als kritiek die als de wind overal langs vliegt. Ook moet je besluiten kunnen nemen, zeker als admin zijnde (besluitvaardigheid). En gewoon veel tijd en energie in het forum steken.

GrandTheftTwanO's vragen

Zijn jou warns die jij geeft alltijd terecht?

Naar mijn mening wel... =P

Naar mijn mening zeker! =P

Heb jij wel eens een goede vriend/vriendin op het forum een ban of warn gegeven?

Ja.. En geloof mij, dat zijn één van die mindere momenten...

Ja, maar de laatste tijd niet meer.

Krijg je ook wel eens de opdracht om iemand een ban/warn te geven?

In hoeverre is iets een opdracht. Soms krijgen we wel klachten wat in principe een opdracht/vraag is om een warn, maar altijd wordt gecontroleerd of de klacht echt is. In principe krijgen we dan de opdracht, maar tegelijkertijd is het ook een eigen besluit.

Eigenlijk krijg ik nu continue opdrachten om iemand te bannen, maar dat is dan vanuit de crew, dus ik denk niet waar deze vraag om draait.. Niemand geeft mij opdrachten, ze wijzen me hoogstens ergens op door middel van een klacht.

oostzaan's vragen

Om wat voor reden heb je de meeste warns gegeven?

De meeste denk ik voor het uitschelden van andere leden.

Nog steeds denk ik... Maar zoveel warns geef ik niet meer.

Hoeveel mensen heb je nu ongeveer gebanned?

Ik heb bij 2 mensen de laatste 20% gegeven. Bannen doen de admins.

Pfff, dat weet ik echt niet... Niet zo heel veel, hoor. Ik promoveer meer mensen dan dat ik ban.

Heb je wel eens mensen moeten bannen die in jou ogen niet echt iets verkeerd gedaan hebben?

Nee, gelukkig niet. Dat zou ik ook niet kunnen, dan zou iemand anders dat moeten doen.

Zou ik niet doen. Als ik het er niet mee eens ben, ban ik iemand al helemaal niet, en zal ik er alles aan doen om die niet geband te krijgen. Ik denk ook dat ik wel die "reasonable doubt" kan creëren binnen de crew waardoor iemand nog een allerlaatste kans krijgt.

Hoeveel uur per dag besteed je aan gtaforum?

Geen idee, aardig wat. Het is gewoon een hobby van me.

Ligt eraan. Soms helemaal niet, soms half uurtje, soms paar uurtjes. Ligt totaal aan de situatie en verschilt van dag tot dag en van week tot week.

Rivel's vraag

Wat is de leukste tijd van het jaar als crewlid?

De maand december vind ik zowel op het forum als IRL de leukste maand. Gezellige maand, koud buiten, lekker binnen, veel feesten, gezelligheid. Ook de forumawards zijn dan weer een leuke happening.

December, zonder twijfel. Zowel op als buiten het forum.

Wijst's vraag

Vind je de meeste leden gezellig ?

De meeste wel, ja. Het is een gezellig forum met gezellige leden. Natuurlijk mag ik niet iedereen, maar wie wel?

Nog steeds wel. En nog steeds mag ik niet iedereen. Wie niet? Dat hou ik voor mezelf...

Hanneswasco's vragen

Wat doe je tegen crewlikkers en ben je zelf ooit een crewlikker geweest?

Daar valt vrij weinig tegen te doen, ben ik bang. Ik kan moeilijk zeggen: "hey jij daar, stop eens met crewlikken". :7

Toen ik promoveerde bestond dat woord nog niet, maar goed, ik vind van niet. Ik heb nooit gedacht van: met die wil ik goed contact krijgen, want kan me omhoog helpen.

Leden hebben mij daar overigens wel vaak van beschuldigd, maar ik heb nooit contact gehad met crewleden met als doel te promoveren. Ik heb hooguit contact gehad om het op het forum zo goed mogelijk naar mijn zin te maken. Ik ben, zowel op het forum als IRL, echt een sociaal dier. Ik hou van contact met andere mensen.

Wat vind je van de 'rellentopics'?

Soms wel grappig, want de topicstarter maakt zichzelf het meest belachelijk van iedereen. Gelukkig hebben wij (de crew, dus) genoeg munitie om die reltopics snel te stoppen.

Die zijn al enige tijd achterwege. Soms vind ik dat wel jammer, zelfs. Bracht wel wat leven in de brouwerij en ik ben er echt nooit bang voor, omdat wij -naar mijn mening- niets verkeerd doen in zo'n geval. In feiten gooit iemand zijn eigen glazen in en bevestigt diegene vaak alleen de keuze van de crew.

Wat zou je doen je als je een dubbelaccount/kloon ontdekt van iemand die je graag hebt, en het nooit zou van verwachten?

Dat heb ik al wel eens gedaan. Dan geef ik hem alsnog aan, na veel tobben, en met veel moeite. Als ons contact daardoor naar de maan gaat, zegt dat meer over die persoon dan over mij, want ik kan niet anders. Had diegene maar niet ervoor moeten zorgen dat die eerder al gebanned is geweest...

Nu zou ik hem heel snel wijzen op het Generaal Pardon!

Hoe verwelkom je nieuwe crewleden?

Bijna altijd verwijzen ze het nieuwe crewlid naar mij om een rondleiding te krijgen, en zal ik diegene helpen waar het nodig is. Zeker in het begin zijn de keuzes heel lastig, bijvoorbeeld bij je eerste warn, of het eerste topic dat je wilt sluiten. Dan is het handig als een ander crewlid je helpt bij die keuzes.

Eerst wordt diegene gevraagd, vervolgens leidt ik hem/haar vaak rond, daarna moeten ze op eigen benen staan. Dat is eigenlijk het principe. Natuurlijk zijn nieuwe crewleden in het begin ietwat nerveus en zal de rest van de crew hen altijd bijstaan indien zij om hulp vragen.

Vind je dat verbannen leden soms een nieuwe kans moeten krijgen?

Nee, die hebben genoeg kansen gehad.

Heel duidelijke ja, vandaar het Generaal Pardon. Stiekem vond ik dat toen ook al, maar dat wilde ik niet zeggen. =P

Wat doe je als iemand je uitscheld in een PB?

Ligt eraan, wat diegene zegt. Voor het woordje "lul" of zo geef ik geen warn, maar wordt het erger dan doe ik dat wel. Al vraag ik altijd om hulp van een ander crewlid wanneer het om mezelf gaat, omdat je anders misschien te snel beïnvloed bent.

Crewlid beledigen = warn.

Thundercover's vragen

Vroeger was het aantal waarschuwingen tien, nu vijf. Wat zie jij liever?

Het heeft allebei zijn voordelen en nadelen. Je geeft niet makkelijk vier warns wanneer er 10% waarschuwingen zijn, terwijl voor fraude toch al snel 40% is. Er wordt dus minder bestraft voor dezelfde "delicten". Aan de andere kant kan je de mindere "delicten" wel eerder kunnen bestraffen, omdat je dan 10 kansen hebt i.p.v. 5. Als ik moet kiezen, kies ik voor vijf, omdat je voor lichtere "vergrijpen" makkelijk een PM of 0%-warn kunt geven.

Vind nog steeds 5 beter. Anders zit je ook veel sneller richting de 90% en dan is die laatste stap wel heel klein geworden. 5 lijkt mij prima; 5 behoorlijke fouten vind ik eerlijker dan 10 kleine fouten.

Vind je dat slotjes nut hebben in crewfora?

Ja, dan zie je gelijk dat er een onderwerp afgehandeld is.

Ja, maar gebruik ze niet meer zo vaak.

Hoe lang duurde het voordat je je eerste warn gaf?

Dat was een warn voor het posten van warez: 18 november 2006 18:35:15.

Mijn promotie naar moderator was op: 21 Oct 2006, 00:20:49

----------------------------------------------------------------------------- -

Het heeft dus bijna een maand geduurd voordat ik het lef had. =P

Eerste ban weet ik niet meer, maar dat was wel sneller dan een maand, haha.

Ice Banana's vragen

Hoevaak word je beledigd?

Met enige regelmaat, maar dan denk ik bij mezelf: hoge bomen vangen veel wind...

Steeds minder, eigenlijk.

Kan jij een voorbeeld geven van een perfect Forumlid?

Leuke vraag. Eigenlijk is niemand perfect, en daar zal niemand ook om vragen. Perfecte forumlid is nog altijd wel behulpzaam, vriendelijk, gezellig, actief...

Er bestaat niet zoiets als een perfect forumlid, dat staat voorop. Maar inderdaad, die criteria lijken me nog wel het belangrijkst. Gezelligheid, activiteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Zijn ook de criteria als je vraagt "hoe wordt je SL".

Is het crewlikken verdubbeld bij vorig jaar?

Mensen die graag goed in het vizier willen komen bij de crew, zijn er altijd al geweest. De naam "crewlikken" was er alleen nog niet aan gegeven.

Nu zie ik niet zoveel crewlikken meer. Jammer, mijn enkels zijn best vies geworden gedurende de jaren.

Waarom is het zo, dat er veel postless persons zijn? Wat doen jullie eraan?

Veel leden registeren en posten dan niet, daar kunnen een aantal redenen voor zijn. Allereerst downloads en gallerij, daarvoor registreren veel leden zich en het forum maakt ze dan vrij weinig uit. Het andere is de zoekfunctie, die is niet beschikbaar voor gasten, en als ze zich registreren om wat te vragen en ze zoeken vinden ze vaak het antwoord al. Zo zijn er nog wel meer redenen te bedenken. Wij doen er vrij weinig aan, want wat willen we er tegen doen? Het is hun goed recht om zich alleen aan te melden voor de gallerij.

Gewoon lezen met een account is voor veel mensen ook al genoeg. Wij doen er niets aan, want zij hebben zich nu eenmaal geregistreerd.

Als er ooit een door een of andere gebeurtenis iets gebeurt waardoor jij Admin wordt, hoe ga je daarmee om?

Geen idee, gewoon mijn best doen als admin denk ik. =P

Ik zou dan een ongelooflijke Terror admin worden. Zo'n dictator die hoop op haar stoel zit. Daar ben ik overigens al regelmatig van beschuldigd, waar ik altijd hartelijk om kon lachen...

Kan er ook een stoute Jet in Dutchy3010 zitten? Zoja, Hoe maakt dit zich duidelijk?

Ja, ik heb ook wel wat vervelende eigenschappen die vooral crewleden en leden waarmee ik veel contact heb wel merken: ik heb een hele sterke eigen mening en die verdedig ik ook voortdurend. Of bedoelde je dat niet met "stoute Jet"? De rest is privé. :clown:

Mijn sterke eigen mening, die ik ook altijd blijf verdedigen, zo koppig als maar zijn kan.. Dat heb ik nog steeds. Al probeer ik inmiddels niet meer altijd mijn zin door te drukken. Of nou ja, IRL niet, op dit forum misschien nog wel een beetje. (A)

Hoe spot jij een dubbelaccount, en hoe weet je dat?

Zoveel dingen kunnen dat zijn, maar het voornaamste is gewoon het IP-adres. De rest ga ik hier niet zeggen, dan heb je kans dat de mensen die dubbels aanmaken slimmer zijn.

Het is ook vaak onderbuikgevoel door manier van posten. Dan pas ga je gericht zoeken. Heel vaak weet ik wel dat het een dubbel is, maar heb ik er geen bewijs voor. Dan laat ik ze voorlopig nog gaan, maar uiteindelijk loopt vrijwel elk dubbelaccount tegen de lamp.

Als je nu 5 theepotten en 5 koffiekannen naast elkaar zet. Hoeveel broodroosters heb je dan nodig om een cake te bakken?

5x5=25, maar je wilt er maar 1 cake mee bakken, dus moet je het delen door 5. Vervolgens vermenigvuldig je het met 23 vanwege de broodrooster, en deel je het door 25 omdat je een cake wilt hebben. Daar komt 4,6 broodrooster uit. Heb ik het goed? Heb ik het goed? Heb ik het goed?

Uuuh, ja.

Hoevaak wordt je bestookt met uitermate domme vragen?

Dit is nummer 4387. :D Wel regelmatig... De leukste zijn toch wel de vragen of je crewlid mag worden. Iemand met 10 posts (of zelfs 0) die een pm stuurt dat hij veel ervaring heeft op andere fora en wel zou willen helpen mochten we niemand anders vinden. Maar er zijn nog wel dommere vragen, zoals hoe iemand moet posten (een pm sturen lukt wel?).

Soms moet ik echt lachen om PM's, kan er niets aan doen. Dan ben ik blij dat iemand me die vraag niet face-to-face stelt. Probeer wel altijd zo serieus en netjes mogelijk te reageren.

Wat is nu het echte Crew leven?

Zuipen, feesten, en vooral niet werken. Ssssst, tegen niemand zeggen...

Uuuuh.

Hoe wordt een Moderator aangepakt als hij/zij zijn/haar taken niet vervult en er grandioos zijn/haar laars aan lapt?

Degradatie naar Megalid. Al heeft een moderator wel heel wat krediet, als hij heel lang niet online komt of gewoon niets doet op het forum, wordt hij op een gegeven moment gedegradeerd. Daarvoor krijgt hij trouwens wel een aantal waarschuwingen, natuurlijk.

Wat denk je eigenlijk zelf? Dat moderators onschendbaar zijn? Het forum moet draaiende worden gehouden door de leden en netjes worden gehouden door de crew. Als de crew vervolgens niet aanwezig is, wordt het toch een puinhoop? En ik denk dat veel leden dan een ander forum op gaan zoeken, want een puinhoop is niet bepaald leuk.

Hoe komt het dat je gemakkelijk bent, en niet lui? Wat is een duidelijk verschil?

Lui klinkt zo negatief, gemakkelijk wat minder. Als ik iets moet doen wat ik niet leuk vind, laat ik het liever aan een ander over. Dat is niet lui zijn, want als het moest zou ik het ook gewoon doen, maar dat is gemakkelijk, omdat ik liever heb dat een ander het doet...

Precies!! Lui en gemakkelijk zijn hele verschillende dingen!!

Heb je ooit een vieze PM binngekregen? :$ Wordt je vaak geconfronteerd met een viezerd?

Ja, van jou toch? Even serieus, ik krijg regelmatig PM's als: ben jij een meisje? Oooh mag ik je MSN? En dan blijkt dat 80% van die gevallen een oversekste puber is...

Ik had laatst nog een leuke PM op het Engelse GTAForums.com. Daar ben ik moderator (vergelijkbaar met Global Moderator hier), en had ik een topic gesloten. Hij was het daar duidelijk niet mee eens. Vervolgens kreeg ik de volgende PM:

are you really female?? if so - we can discuss this over dinner!
Wow that's pretty hot :P

Overigens krijg ik dit soort PM's ook wel eens op dit forum, maar dit was het eerste voorbeeld (en laatste voorbeeld, paar dagen geleden) dat ik me voor de geest kon halen.

Kan jij goed tegen kritiek, hoe ga je dan om met nutteloze dingen waarbij je je echt beledigd wordt?

Sommige mensen vinden dat ik absoluut niet tegen kritiek kan, maar als je nagaat hoeveel kritiek ik op dit forum al heb gehad en ik er nog steeds ben, getuigd dat naar mijn mening wel dat ik tegen kritiek kan. Ach, er zijn verscheidene dingen gebeurd waarbij ik echt beledigd ben, zowel mondeling (via posts) als via filmpjes en foto's, maar als je daar niet tegenkunt, moet je ook geen crewlid willen zijn. Je moet weten wat daar de consequenties van zijn: een aantal jaloerse leden en natuurlijk vijanden die je maakt door warns en bans.

Tegenwoordig lach ik veel kritiek weg, omdat het ongegrond is. Gegronde kritiek krijg ik bijna nooit, maar als ik het krijg, probeer ik er wel echt wat mee te doen.

Rinaldootje's vraag

Hoeveel % warn geven jullie ongeveer gemiddeld per dag.

Ik denk gemiddeld 2 warns per dag.

Op dit moment bij lange na niet. Voorheen wellicht wel, overigens. Maar op dit moment denk ik 2 warns per week.

Blizzard's vraag

Heb je wel eens spijt van het sluiten van een topic?

Nee, niet echt. Soms denk ik wel van, misschien was het wel te streng, maar echt spijt heb ik nog nooit gehad. Als ik echt spijt heb, dan heropen ik het topic gewoon.

Precies. Als ik iets gesloten heb wat eigenlijk niet gesloten had hoeven te worden, dan open ik het weer. Verwijder ik mijn bericht of edit ik het. Maar dat komt eigenlijk bijna nooit voor, omdat ik twijfelgevallen altijd open laat tot er iets in gebeurd wat het echt onmogelijk maakt. Bijvoorbeeld: een topic heeft erg veen spam-potentie, maar laat ik open tot die potentie ook werkelijk wordt vervuld.

TomHagen's vraag

Vind je dat anderen over het algemeen genoeg respect tonen aan jou als crewlid, of voel je je niet 'beter' dan gewone leden, superleden en megaleden?

Ik verwacht wel van mensen dat ze respect tonen, maar je moet iedereen respecteren en niet alleen crewleden omdat het crewleden zijn. Ik voel me niet beter dan niet-crewleden. Er moet wel geluisterd worden naar crewleden, maar dat is niet omdat wij ons beter voelen dan andere leden, maar omdat anders alles in de soep loopt.

Respect is wel het belangrijkste hier op het forum. Zonder respect zijn we hier nergens. Dat is zowel vanuit de leden naar de crew als vanuit de crew naar de leden. En leden onderling natuurlijk ook.

tjoef's vragen

Vind je de paarse kleur van de Global Moderators goed gekozen? Vind je het zelf een leuke kleur?

Ja hoor, ik vind het een mooie kleur. Al was in het roze rondwandelen ook wel tof.

Rood is toch mooier!

Heb je een goede relatie met de andere (Global) Moderators en Admins

Ik kan met alle crewleden wel goed opschieten.

Zeker weten!

Waarom heb je je aangemeld bij GTAForum? Had je toen ooit gedacht dat je het tot GM zou schoppen?(of waren de levels toen anders? ik ben nog maar een jaar lid knipoog.gif )

Nee, ik kwam alleen voor vragen over San Andreas. Ik ben blijven hangen omdat ik erg goed geholpen was. Toen had ik uiteraard niet verwacht dat ik GM zou worden.

In het begin had ik helemaal niet door dat er zoveel rangen waren enz. Ik wilde gewoon antwoord op mijn vragen over San Andreas, dat is alles! En dingen bespreken, want vond het zo'n geweldig spel! Pas toen ik goed geholpen werd en met open armen werd ontvangen, bleef ik hangen. Ik had wat "idolen" gekregen en wilde net als zij worden. Ze waren zooo goed in SA en wisten er zoveel van! Dat wilde ik ook. Wilde alles van ze leren. Wilde SA uitspelen en er alles van weten. Was (en ben) helemaal verknocht aan dat spel. Daarom bleef ik hangen. En daarna kwam pas de ambitie om te promoveren, want natuurlijk was die ambitie er op een gegeven moment wel.

Mag je super- en megaleden warnen/bannen

Bannen niet, aangezien een super- of megalid niet als super- of megalid gedegradeerd wordt (tenzij het extreem is wat hij/zij gedaan heeft). Als je als super- of megalid telkens warns krijgt, wordt je namelijk al eerder gedegradeerd. In principe kan ik gewoon super- en megaleden warnen, al is dat meestal niet nodig omdat dat goede leden zijn. Het is wel eens voorgekomen dat we een super- of megalid een warn gaven, maar dat is zeldzaam.

Meestal krijgen super- of megaleden een degradatie in plaats van een warn of een degradatie in combinatie met een warn. Als je zó erg over de schreef bent gegaan, verdien je het helemaal niet om als een super lid aangemerkt te worden. Uitzonderingen uiteraard daargelaten!

Waarom ben je deze rubriek begonnen? Heb je het zelf gekozen of heeft men het je gevraagd?

Zelf verzonnen, ben hem begonnen om leden gewoon wat meer te informeren over het "crewleven".

Vond het wel grappig.

Jopper47's vraag

Heb je er zelf voor gekozen om global moderator te worden, of ben je het automatisch geworden?

De admins en GM's destijds vonden dat ik moest promoveren. Op MSN hebben ze wel eerst gevraagd of ik het wou. Zo gaat dat altijd bij crew-promoties, omdat het toch enige verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

En ook voor admin vroegen ze me uiteraard.

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit zo tegenover elkaar te zien, ik vond het in ieder geval erg leuk om te kijken hoe ik toen dacht. Ja, er is een groot verschil tussen mij nu en toen. Gelukkig maar, zal ik maar zeggen. Op bepaalde dingen ben ik scherper geworden, op andere dingen juist minder. Er zijn een aantal discussies mogelijk t.a.v. deze tekst natuurlijk. Ben je het ergens niet (of juist wel) mee eens? Reageer dan a.u.b. Mocht je een vraag hebben die hier niet staan (ik kan het me niet voorstellen overigens!) dan mag je die natuurlijk altijd stellen![/color]3 Comments


Recommended Comments

Leuk om te lezen. Het is duidelijk dat je een paar jaar ouder bent geworden en (zo op het oog) ook wijzer. Ik zelf heb het item in OWN #100 toen het werd gepubliceerd niet gelezen, maar nu zo met die vergelijkingen vind ik dat je het leuk hebt gedaan. Opvallend dat zoveel vragen gaan over warns en bannen, dat is blijkbaar toch hetgeen waar de meeste leden de functie van GM/admin mee associëren.

Wel jammer dat je nog steeds het gebruik van BB-codes niet geheel onder de knie hebt, heb je het item doorgelezen voor publicatie?

Ik heb het natuurlijk over [/color] helemaal op het einde ;)

Share this comment


Link to comment

Ik lees "100 vragen" en ga met mijn naïeve kop vervolgens even al die vragen aflezen... Maar het was het zeker wel waard, vond het leuk om lezen :puh:

Gaat inderdaad best wel veel over warns, is natuurlijk wel begrijpelijk dat zoiets veel tussen de leden speelt :3

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...