Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580194

Editie 312 - Het Krantje


OWN

438 bezichtigingen

hetkrantje.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Nadat uw verslaggever een aantal weken OWN moest onvluchten nadat hij werkelijk zijn autoritjes naar de redactie kapot gedeclareerd had, zat hij lekker 3 weken all-inclusive op de Maldiven en kreeg hij tevens een uitgebreide manicurebehandeling. Maar ik ben weer volledig hersteld en heb weer een sleutel van de redactie. Ik had trouwens ook geen week later moet komen, want het was me het weekje toch wel…

· De uitlslag van de GTAForum Awards is binnen en is natuurlijk het gesprek van de dag. Wat vooral opvalt is dat er geen promoties meer zijn, geen inboxruimte maar dat er nu zogenaamde ‘’award tabs’’ zijn. Blijkbaar werden de promoties e.d. voor Jet allemaal te duur en dus zochten ze naar een goedkoper alternatief. Wij zijn benieuwd!

· De verkiezing voor het beste megalid was erg spannend, maar Phoenyxar ging er uitendelijk mee aan de haal. Hij kreeg slechts een stem meer dan de nummer twee, Jesperkaj. We vroegen aan een anonieme bron, die volgens eigen zeggen de beslissende stem uitbracht, waarom hij op Phoenyxar gestemd had. Zijn antwoord: ‘’Ik hou gewoon van paarden.’’

· SpacyColours was een van de winnaars die de categorie waarin hij gewonnen had bijna een absolute meerderheid. Bronnen vertelden dat hij reageerde met: ‘’mijn manipulatieskills gaan echt te ver.’’ Euh.. nou goed. Gefeliciteerd!

· NilsHolgersson vertelden dat mensen teleurgesteld reageerden op zijn verlies bij de categorie beste leden. Wij timmeren onze ramen en deuren alvast dicht, want dat tokkievolk van hem willen we niet in onze keurige voortuin hebben staan. Gatverdamme!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...