Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579951

Editie 5 - Peil Mee!


Dutchy3010

581 bezichtigingen

blog-33831-1159371798.jpg

Nadat Thabit is gestopt met de rubriek 'Peil mee', vanwege tijdgebrek, heb ik (Froodooo) deze rubriek overgenomen. Vanaf nu ben ik dus elke week te bewonderen in de 'Peil Mee'. Ik zal mijn best doen om het een leuke rubriek te laten worden. Ik heb wel wat ideetjes al, dus wees gerust, het komt allemaal goed!



---

De eerste poll die ik ga bekijken is weer een nieuwe Player Battle. Het is alweer de zesde, en deze keer nemen Cafú en Roberto Carlos het tegen elkaar op.

De Player Battle is natuurlijk gestart door onze geliefde Sport Moderator NandroDavids. Op het moment heeft Cafú zelfs de helft meer stemmen dan Roberto Carlos. Cafú heeft na 8 stemmen 66.67% achter zijn naam staan. Roberto Carlos moet het hier dus maar doen met 4 stemmen en 33.33%. We kunnen dus zeggen dat Cafú het meest geliefd is bij onze forummers.

In het Gadget Forum heeft Jon-asses een poll gestart welke provider jij gebruikt op je GSM. Dat is dus ook de titel ervan: Welke provider gebruik jij op je GSM?. Er hebben al heel wat mensen gestemd, en op de laatste plaats staat op het moment Base, die tevens ook zonder stemmen zit. Daarna, op de vijfde plaats, hebben we The Mobile Factory, die één stem heeft gewonnen. Op de vierde plaats staat dan Mobistar met maar liefst 2 stemmen. Dan hebben we een redelijk bekende op de derde plaats. Ik heb het hier dan over KPN, die tot nu toe 3 stemmen in de wacht heeft gesleept. Met weer één stem meer, vier stemmen dus, staat op de tweede plaats Proximus. En als we kijken naar de eerste plaats, lijkt het alsof Jon-asses niet de goede providers als stemkeuze heeft gebruikt, want met 9 stemmen staat op de eerste plaats Ander, namelijk.... Als je dan benieuwd bent wat zoal de andere zijn, zal ik er hier even een paar opnoemen. Cabron bijvoorbeeld noemt Vodaphone. Dan hebben we nog The Mafia die komt met Orange en advancegta heeft op het moment een abbonnement bij T-Mobile.

Dan wil ik het nu nog over een poll hebben die door Yoeri55 is gemaakt in GTA Vice City Stories. De poll heeft de naam: Zou er een vliegtuig zijn in VCS? En zo 'ja' welke? Er zijn in deze poll in totaal al negen stemmen gevallen. Er staan nu 3 verschillende keuzes op de laatste plaats, dat zijn 'Ja! Een stuntplane', 'Ja! Ander vliegtuig uit San Andreas' en 'Nee! Wel helicopters!'. Daarna heeft de Dodo twee stemmen gekregen. En dan, vier op de eerste plaats, met ook vier stemmen, staat een Shamal. VforV maakt dan ook nog de opmerking dat het zeker is dat de Skimmer terug zal keren in VCS.

Dit waren dan de drie polls.

En nu kom ik met wat nieuws, wat het voor jullie als lezer misschien leuker maakt. Mijn vraag is namelijk: welke van deze drie polls vind jij het beste? Je antwoord kun je sturen in een PB naar mij (Froodooo). Als ik genoeg stemmen krijg, hebben we na 5 keer dus 5 keer een beste poll. Als dat zover is kunnen jullie gaan kiezen tussen die 5 polls, en welke daar weer de beste van is. De poll verdient dan natuurlijk de grote eer!

Nou, dit was mijn eerste keer 'Peil mee' voor de vijfde editie van de OWN. Tot later!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...