Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580015

Editie 5 - Game On


Dutchy3010

664 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159371864.jpg

De Vijfde editie van Game on, een jubileum nummer dus. En daarom ga ik het niet specifiek hebben over een game die binnenkort uit gaat komen/al uit is, maar hoofdzakelijk over het belangrijke gamenieuws van de afgelopen dagen. Daarbij heb ik ook iets speciaals, maar daarvoor zul je nog even door moeten lezen, wanneer je hersens al flink opgewarmd zijn.

Super Xbox 360 op komst

In het Official Xbox Magazine van deze maand staat een aantal geruchten omtrent de Xbox 360. Het meest sappige van al deze geruchten is waarschijnlijk dat er gewerkt wordt aan een soort van Super Xbox 360, bedoeld voor hardcore gebruikers. Deze Xbox 360 zal zwart van kleur zijn en zal uitgerust zijn met een ingebouwde HD-DVD speler.

Ook zal deze speciale variant voorzien zijn van een HDMI (voor het beste HD signaal) kabel aansluiting. Ook de aanwezigheid van een 250GB harde schijf geeft aan dat dit systeem gemaakt is voor de intensieve gebruikers. Wat deze zwarte Super Xbox 360 zou moeten gaan kosten is nog niet bekend, ook wanneer het systeem op de markt zou moeten verschijnen is niet bekend. Microsoft heeft het bestaan van een dergelijke Xbox 360 nog niet bevestigd.

Bron:

Insidegamer.nl.

--------------------

Dice werkt aan Battlefield: Bad Company

Ontwikkelaar DICE werkt aan een nieuwe Battlefield voor de nieuwe generatie spelcomputers, zo meldt GameInformer vandaag. Deze versie zou Battlefield: Bad Company gaan heten en verschijnt op de PlayStation 3 en Xbox 360.

In haar september-editie onthult het blad de eerste details over de game. Momenteel valt er dus nog weinig te vertellen over Bad Company, behalve dat het de eerste Battlefield wordt die speciaal voor de nieuwe generatie spelcomputers ontwikkeld wordt.

DICE werkt momenteel ook aan Battlefield 2142 voor de PC. Deze game moet 19 oktober verschijnen

blog-33831-1159371960.png

--------------------

Electronic Arts neemt licentie op Unreal Engine 3

Na Gearbox, THQ, BioWare en weet ik veel wie nog meer, heeft ook Electronic Arts een licentie genomen op Epic's Unreal Engine 3. De licentie geeft EA de mogelijkheid om diens aanstaande next-gen games (zowel console als PC) op de engine te bouwen, iets dat we absoluut niet erg hoeven te vinden, daar de engine momenteel tot de top van het segment behoort.

Welke games EA met de engine gaat maken is nog niet bekend. Wellicht een FIFA 08 met spelers, stadions en publiek zoals we dit nog nooit beleefd hebben?

Bron:

Gamer.nl

--------------------

Jouw mening

Vanaf deze week zal ik proberen elke keer weer een nieuwe stelling te bedenken waarop jullie kunnen reageren via een

Persoonlijk Bericht aan SamShine met als onderwerp: '[OWN] Jouw Mening'. Nieuwe ideeën voor een nieuwe stelling kan je natuurlijk ook inzenden, want daar kijk ik evengoed naar, maar gebruik wel het juiste onderwerp voor je Persoonlijk Bericht (nogmaals: '[OWN] Jouw mening'). Probeer je mening zo goed mogelijk te formuleren, want de beste inzendingen komen in de volgende Editie van OWN. De stelling van deze week luidt (naar aanleiding van de 'Game On' Editie van vorige week):

Welke console gaat de consoleoorlog winnen? De Playstation 3 met Blu-ray, de Xbox360 met Live of de Wii met Innovatie?

.

blog-33831-1159371970.jpg

Dit was Game On, tot de volgende keer. En vergeet niet een

PB te sturen!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...