Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    284,989

MAF 010 - Exclusief


NandroDavids

947 views

gallery_7284_229_4842.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Zoals het een ware krant betaamt komen wij natuurlijk ook af en toe met een exclusief nieuwtje. Als dat het geval is, dan vind je die vanaf heden dus in de rubriek Exclusief.

Deze keer de aankondiging van een contest die één dezer dagen van start zal gaan. Een contest die bijna een half jaar zal gaan duren én die we al kennen uit het verleden. Ik heb het hier natuurlijk over...Raad de Artiest!

gallery_7284_229_2358.jpg

In het verleden onder anderen georganiseerd door @Puma en @TomHagen, maar dit keer zal dat door niemand anders dan onze eigen @Kloep gebeuren. Voor degenen die niet weten wat deze contest inhoudt en voor degenen die wel van een klein stukje geschiedenis houden, leggen we hieronder even uit hoe het werkt en kijken we natuurlijk naar de laatste winnaar.

Allereerst het concept: iedere week zal er een heel kort fragment worden geplaatst van een muzieknummer. Iedereen kan dan via PM insturen wie en wat hij denkt dat de artiest en titel van dat dat nummer is en bij correcte antwoorden punten verdienen. Voor ieder juist antwoord krijg je 1 punt, dus iedere week zijn er 2 punten te verdienen.

Uiteraard zal er een ranglijst worden bijgehouden met wie hoeveel punten heeft en na 25 fragmenten, en dus na 25 weken, is er een winnaar. De laatste keer was dat @Teh_Ninja, die na een felle strijd @NandroDavids redelijk ruim achter zich liet.

gallery_7284_229_32629.png

Benieuwd geworden? Oefen dan je skills op de 3 voorbeeldfragmenten die exclusief aan MAF zijn gegeven, en doe vanaf volgende week zondag mee met Raad de Artiest!

Voorbeeldfragmenten

2 Comments


Recommended Comments

Mooi om te horen dat dit weer terugkomt! Ik ben er helaas niet zo goed in, maar zal net als de vorige keer meedoen wanneer ik iets herken. :)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...