Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  278,057

MAF 010 - Reclameblok

NandroDavids

415 views

gallery_7284_229_9142.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week 10 rubrieken maken, de redactie uitbetalen, pr-kosten, het gaat allemaal niet vanzelf natuurlijk. Daarom, vanaf heden, af en toe de rubriek Reclameblok. Om commerciële redenen uiteraard. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u niet wegzapt op het moment dat het Reclameblok verschijnt. Dat zou ik in ieder geval niet doen, want na de reclame: een exclusief nieuwtje!

---

gallery_7284_229_1119.png

Lees jij OWN al? Dé forumkrant, zo'n beetje iedere zaterdagavond, rond de klok van tien uur, in de blogsectie van het forum met maar liefst 10 rubrieken! Althans, als het allemaal meezit. Soms zijn we wat later, soms wat eerder. Heel af en toe verschijnen we ook helemaal niet. En ach, het komt ook nog wel eens voor dat we niet aan de 10 rubrieken komen en ons tevreden stellen met 9. Of 8, als je ziet dat 2 rubrieken praktisch dezelfde inhoud hebben.

Maar verder, niets aan het handje hoor. Wij van OWN zijn al jaren achtereen verkozen tot Beste blog of Beste project bij de Forum Awards, dus dat garandeert eigenlijk al onze kwaliteit. Toch?

Hoe dan ook: Lees OWN of anders of anders!!

---

Dan gaan we nu terug naar de inhoud...1 Comment


Recommended Comments

Dit reclameblok (ongetwijfeld genomineerd voor een volgende Gouden Loeki) was voor mij toch reden om over te schakelen naar OWN ;)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...