Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

Ronde 1


TheGuardian

640 bezichtigingen

Stem op diegenen met het BESTE verhaal  

17 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie heeft het BESTE verhaal?

    • Vincenzo
      3
    • Die-Hard
      4
    • SamShine
      8

blog39481170249152rs1.png

Stemronde 1

De inzendingen zijn binnen voor GTAForum verhalen en vanaf nu is inzenden dus niet meer mogelijk. Ik verschiet ervan dat we maar zo weinig schrijftalenten hier op het forum hebben, heb maar 3 inzendingen binnen.

Over de prijs maak ik nu pas iets bekend. Doordat ik mensen wou die niet mee gingen doen aan de prijzen maar voor de fun had ik dit de vorige blog nog eventjes geheim gehouden. Maar nu zijn er 3 mensen die zonder prijs wouden meedoen, en dan vind ik het nu ook wel tijd bekend te maken wat de winnaar kan winnen.

De winnaar wint eerst en vooral een plaats op de blog. Dit wil zeggen dat naast ik de winnaar ook schrijver van deze blog mag worden. Daarnaast zal hij ook een Siggy krijgen waarin hij als schrijver van het jaar voor GTAforum Verhalen word verkozen, kortom, een leuk prijsje voor de winnaar.

Ik laat jullie niet langer wachten, hier zijn de deelnemers hun verhalen. De bedoeling is dat je op diegene stemt met het beste verhaal

Stemmen kan tot volgende week
VerhaalTitel: In het bos

Verhaal:

Het was avond. Typhoon reed over de snelweg. Hij moest nu echt snel naar huis. Hij drukte op het gaspedaal. Plots doemde er een hert voor hem op, hij trapte op de rem. Toen hij merkte dat de rem het niet deed draaide hij aan zijn stuur. Met een aardig gangetje vloog hij de berm in. Bewusteloos lag hij daar…

In het bos naast de snelweg woonde iemand. Het was SamShine. Hij had een klein stukje grond en een blokhut in het bos. Op het stukje grond verbouwde hij eten, net genoeg om zich in leven te houden. Maar eigenlijk at ie er niks van, hij kocht snoep in de dichtstbijzijnde benzinepomp. Hij was nu juist met zijn avondwandeling bezig. Zijn dagelijkse avondwandeling. Dit keer voelde hij zich niet zo op zijn gemak. Het was volle maan. Een akelig wit licht scheen door de boomtoppen. Snel stapte hij door. Elke dag ging hij langs de snelweg. Altijd reden er nog wel wat auto’s overheen. Plots zag hij een wrak langs de snelweg liggen. Snel ging hij er heen. Hij zag een lijk liggen. Hij keek wie het was. Hij herkende hem. Het was Typhoon, die man die gister in de krant stond. SamShine haalde het artikel weer voor zijn ogen:

Rechtzaak tegen Ewoud eindelijk tot einde.

Gistermiddag is er een uitspraak geveld over de maffiabaas Ewoud. Hij werd verdacht van de bomaanslag in de Vier gebroeders, een café in het dorpje Harington. Gister getuigde Typhoon tegen hem. Typhoon was de enige overlevende van de mensen in het café. Ewoud is al vaker voor dit soort dingen opgepakt maar nooit durfde iemand tegen hem te getuigen vanwege zijn reputatie en zijn vrienden in de maffia. Ewoud heeft 10 jaar gevangenis straf gekregen.

SamShine dacht direct aan een moord en ging snel verder, hij wou er niks mee te maken hebben. Verderop zag hij een kartonnen hert liggen. Hij zag dat het met bloed besmeurd was. Hij sprintte nu verder, op weg naar huis. Hij struikelde in zijn haast over een boomwortel. Snel ging hij weer overeind. Hij zag opeens een zwarte gedaante voor zich staan. “Wie ben jij?” vroeg SamShine.

“Ik ben jou nachtmerrie… Niemand had mogen zien dat Typhoon dood was. In ieder geval geen levend iemand… Dus je snapt wel wat er nu gebeurt?”

”Nee?” vroeg SamShine onnozel in de hoop dat hij nog kon ontsnappen.

”Dat ik je ga vermoorden.” Een pistool glinsterde in het licht van de volle maan. SamShine probeerde te vluchten. De duistere stilte in het bos werd onderbroken. Een schot verstoorde de rust in de nacht. SamShine viel voorover op de grond…

VerhaalTitel: De weg naar de kluis van gtaforum!

Verhaal:

Het is zaterdagavond en zoals altijd zitten Jowx, Pietje II, TheGuardian en Summerbase te kaarten. Opeens begint Jowx te fantaseren dat hij de macht van gtaforum zal overnemen, en samen met de 3 andere trouwe kaarters de nieuwe admins worden. Waarop Summerbase zegt:"Dit idee kan misschien waarheid worden! Ik heb namelijk gehoord dat alle wachtwoorden in een kluis zijn opgeslagen." Pietje II denkt dat hij Lantyz wel kan omkopen met een paar eekhoorns, en dat hij dan zegt waar de kluis is. TheGuardian denkt inzichzelf:"Wat een gekke idioten, hopelijk hebben ze nog plaats in het gekkenhuis!" Wanneer hij probeert duidelijk te maken dat die kluisroddel niet waar is, wordt hij meteen door Jowx uitgefoeterd. "Werk jij nu nooit eens mee :@ " "Bol het maar af, je gelooft toch niet in me". TheGuardian besluit toch maar mee te doen, je weet toch maar nooit. Pietje II heeft ondertussen in ruil voor -welgeteld- 5 eekhoorns de plaats van de kluis weten te verkrijgen. Hij roept zo luid:"DE KLUIS LIGT IN DE GTALAAN!!!", dat Dutchy3010 op het lawaai afkomt. Ze vraagt zich af waarmee gekke Jowx en zijn bende nu weer mee bezig is... Hoe dit verhaal afloopt? Dat zie je hopelijk binnenkort!

VerhaalTitel: De GTAForum brandweer!

Verhaal: ''Opgerukt, mmmars!'', schalde het over de kazerne van de plaatselijke brandweer bij GTAForum. Er ruste een grote druk op de schouders van ál deze beginnende brandweerlieden. Vooraan stonden Jowx, Pietje II en Summerbase te wijzen naar het té korte rokje van Mirrr, die zich er niks van aan trok. Achterin stonden Dutchy3010 en Mazzeltje elkaar, verscholen achter de reus van een M4X, lieve woordjes in te fluisteren. M4X hoorde dat en begon zelf steeds meer naar zijn eigen liefde te verlangen die ver weg op hem wachten... Toen hij te ver in dromenland was verzonken schalde de stem van meesterspuit PatrickW naar hem ''Opletten meneertje! We zitten hier niet op de kleuterschool, dit is het serieuze werk!'' M4X schrok zich zó erg dat hij flauwviel en naar achteren kabseisde, bovenop Mazzeltje en Dutcy3010. De gene die naast hen stonde, Rullez, gtaboy107 en ThegamerII lachten zich een ongeluk. Toen werd PatrickW kwaad! Hij schreeuwde zo hard dat ze het in het Sportforum nog hoorden: ''Jullie schurken! Let nou gewoon is een keertje op, ik word zo helemaal ziek van jullie! Voor straf gaan we over een half uur een extra straftraining houden! Zorg dat je om 12 uur bij het begin van het San Andreas Genreal forum bent, we gaan hem helemaal uitkammen!'' Zodoende vertrok iedereen naar hun hutje om joggingspakken aan te trekken, er stond een zware middag op het programma!

Toen PatickW en Lantyz klaar stonden om iedereen te ontvangen en uit te leggen wat ze percies moesten gaan doen kwam er een verschrikte Ewoud aanrennen. Nog nahijgend vertelde hij wat hij had gezien; Piet-Herr was gestikt in zijn eigen argumenten! Deze waren zó goed dat Mania-92 het niet meer hield en hem recht in zijn gezicht uitmaakte voor 'Gansta'. Dit schoot hem in het verkeerde keelgat, hij begon helemaal door te ratelen over Wii-sports, Virtual Console, de Playstation 3 is goedkoop en meer van dat soort onzin. Nadat PatrickW en Lantyz dit allemaal hadden moeten aanhoren snelde ze naar de pelk des onheils toe. Ondertussen stuurde PatrickW Nicsan eropuit om PatriciaW te halen, de EHBGO, Eerste Hulp Bij GTAForum Ongelukken, specialiste. Toen zij na 5 minuten arriveerde was de toestand van Piet-Herr kritiek... Ze begon direct met mond-op-mond beademing, dat had effect! Hij begon weer rustig te ademen en zijn hartslag kwam weer rond de 150, wat vrij normaal voor een hippie is. Hij werd overgeplaatst naar de ziekenzaal waar hij verder werd verzoorgt door Nandrodavids, wat hem goed deed.

Ondertussen had de straftraining aardig wat vertraging opgelopen. Dus moesten .Levi. en GTA-Sheep iedereen bij elkaar gaan roepen om zo tóch nog lekker te gaan joggen. Dit was overigens wel een lastig karwij. Jorge_F, PizzaTonno en DaBeast hadden al optimaal van de situatie gebruikt gemaakt waardoor ze de kroeg in waren gevlugt en de hele tap leeg aan het zuipen waren. M4X en Wazuup waren samen al aan het bekvechten wie er de aankomende zaterdag als eerste met Isabelle mocht schuren, ze hadden er namelijk allebei vereselijke zin in! Na velen discussies werd besloten dat M4X als eerste mocht, Isabelle vond Wazuup toch niks. :bier:

PatrickW en Lantyz schoten in spoedoverleg, de training werd verzet naar de dag van morgen, vandaag zou het immers toch niet meer lukken... Gelukkig voor TheGuardian die dit toch écht niet wou missen, hij lag immers met griep in bed. Beterschap gewenst Bromsnor! :)

5 reacties


Recommended Comments

Ik neem aan dat je niet op je zelf mag stemmen. Dan ga ik voor SamShine, die vind ik leuker dan die van Die-Hard. Maar omdat ik zelf meedoe stem ik niet ^_^

Link to comment

Leuke verhalen :)

Ik speel zelfs een rol in 1 van de verhalen, leuk!

Dit stukje is mooi SamShine:

Vooraan stonden Jowx, Pietje II en Summerbase te wijzen naar het t

Link to comment

Wha echt alle drie de verhalen zijn stuk voor stuk prachtig! :schater: Ik vond het daarom dan ook heel erg moeilijk op wie ik moest stemmen, maar uiteindelijk heb ik toch maar op iemand gestemd. Moge de beste winnen! :)

Link to comment

Ik vond ze ook stuk voor stuk prachtig! Maar toch moet je er een kiezen. Dus ik heb dan toch voor SamShine gekozen. Zijn verhaal was erg klein en simpel. Maar toch echt wel grappig. Verder vond ik de andere ook heel erg leuk. Maar die van SamShine gaat toch net een stukje verder.

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...