Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

Uitslag


TheGuardian

506 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog39481170249152rs1.png

Na een week te kunnen stemmen is het duidelijk. Vincenzo moet helaas de eerste ronde al verlaten en gaat niet door naar de finale. De volgende ronde moet gaan over de brandweer. Die-hard en Samshine kunnen inleveren tot volgende week. Je kunt volgende week zondag dan stemmen op die de winnaar en dus nieuwe schrijver van deze blog mag worden!

Tevens zal morgen het laatste deel van GTAforum op zweinstein gepost worden en later deze week zal er alweer een nieuw album aangekondigt worden! Kortom, hou deze blog erg goed in het oog deze week, er zal deze week overdreven veel hier geblogt worden. :)

8 reacties


Recommended Comments

Waarom brandweer? Komaan, het stukje van SamShine gaat over brandweer, en dan moet ik mijn stuk ook gaan aanpassen? Ik wil gewoon een vervolg maken op die kluis, en niet op SamShine gaan lijken. Wel heel toevallig dat het hetzelfde onderwerp is als SamShine heeft behandeld. Sorry, dit vind ik vals.

EDIT: Ik kom wat grof over, maar dat was m'n eerste reactie. Moesten mijn beweringen nergens op slaan, excuses in dat geval. Maar ik vind het wel raar dat Samshine zijn onderwerp gekozen wordt voor de volgende ronde, ik wil eigelijk gewoon mijn verhaal afmaken.

Zoals er gezegd werd zou na de eerste ronde een onderwerp genomen worden, ik had voor 2de ronde in gedachte voor brandweer omdat ik daar zelf voor aan het trainen ben in het echt, en per toeval had SamShine dat bij freestyle nou genomen, daar kan ik nu ook niks aandoen. Als jij het vals bent, mij goed, kick ik je ineens uit het game als je nu al denkt te verliezen omdat SamShine de vorige ronde meer stemmen hield. Zoals er stond zou alleen de eerste ronde freestyle zijn en is het nogal dom om met vervolgen te werken. Je kunt ook nog steeds je vervolg aanpassen met het onderwerp brandweer. Staat dit je niet aan, dan is SamShine de winnaar, vind dit een zeer lage reactie van je namelijk

Link to comment
Ik heb toch mijn excuses aangeboden? En ja, mijn reactie was wat grof, maar je kon evengoed gewoon terug freestyle nemen.

Sorry, er werd gezegd alleen eerste ronde freestyle erna niet, en ga ik niet speciaal voor jouw ander onderwerp nemen want dat is pas vals spelen.

Eerste ronde freestyle

Tweede ronde Brandweer

Derde ronde bos

vierde ronde strand

vijfde ronde sneeuw

Zo, zijn 5 rondes die ik geplant had, en er komen maar 2, en bij 2 zie ik brandweer staan en ga deze dus niet wijzigen omdat jij dat wilt, omdat het dan pas vals spelen is. Verbeter de wereld begin bij jezelf ;)

Link to comment

Haha.. :schater: Ik heb juist het onderwerp 'Brandweer' genomen omdat ik wist dat TheGuardian daar in het echt mee bezig is, een restaurant is zo afgekraakt. :7 Het maakt me niks uit dat ik er nu weer over moet schrijven. Bedankt voor het wensen van succes Rullez, I will need it. :)

Jammer dat je zo moet reageren Die-hard, ondanks dat je het later weer goed maakt. TheGuardian leidt deze blog

Link to comment

Succes!

Overigens vond ik deze stukjes zeer goed:

Achterin stonden...in te fluisteren.
'Toen PatickW en Lantyz...wat hem goed deed.
Dit was overigens...het zuipen waren.
Overigens heb ik ze niet compleet gedaan aangezien dan de pagina onnodig veel uitrekt :).
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...