Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

GTAforum op Zweinstein - Deel 5


TheGuardian

533 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_GTAFZweinstein.png

Hoofdstuk 5: Afscheid

Mirrrr stond als eerste op. Vandaag zouden alle leden weer alles moeten inpakken om terug naat GTAforum te vertrekken en weer afscheid te nemen van hun magische avontuur op Zweinstein. Mirrrr die iedereen nog zag snurken kreeg het op haar heupen dat ze alleen wakker was. "HELP BRAND!!!" Roept ze. Wazuup staat als eerste recht. "WHAAA BRAND, KINDEREN EN WAZUUPS EERST!"

1 voor 1 werd iedereen wakker van het lawaai. "Was maar op jullie wakker te maken Wazuup, kalmeer nu maar.." zegt Mirrrr kalm.

Iedereen strampelt 1 voor 1 de grote zaal binnen voor het ontbijt. SamShine viel direct op, ondanks er veel zoetigheden op tafel stonden kreeg SamShine geen hap binnen. "Heb gisteren teveel smekkies in alle smaken gegeten, ik kan geen eten meer zien.." Zegt SamShine. "Dat is ook de eerste keer" Glimlacht Jowx.

Perkamentus, het schoolhoofd staat recht aan de grote oppertafel. "Beste leden, jullie hebben hier nu een flinke tijd de sfeer mogen proeven van de tovenaarswereld in Zweinstein. Straks gaan jullie allemaal weer naar jullie vertrouwde stekkie GTAforum. Het was een erg fijne tijd om jullie hier op zweinstein te hebben mogen ontvangen."

Iedereen ging na het ontbijt direct hun koffers inpakken en verlieten Zweinstein.

Al snel stappen ze allemaal weer op in de Zweinstein Expres richting GTAforum. SamShine zit samen met Jowx in een kabinne. "SNOEP, LEKKERE SNOEP!" Klinkt het in de gang. De snoepverkoopster komt langs alle leerlingen. "JA VOOR MIJ DIE HELE KAR, WIL DEZE ALS SOUVERNIER!"

"Zo, jouw maagpijn is ook weer precies beter" Antwoord Jowx..

13 reacties


Recommended Comments

Die SamShine. :7

En Mirrrr maak me nooit meer wakker met het bericht dat er brand is, ik dacht namelijk dat mijn pizza weer aan het aanbakken was... :duh:

Link to comment

Dan raad ik je aan wat meer me verhalen te gaan lezen ipv hier en daar een hoofdstuk. Rullez, vincenzo, rs-modder, mirrr, zillah en nog zoveel meer gewone leden zijn al in me verhalen verschenen, dus kijk in het vervolg even voor je commentaar geeft h

Link to comment
Ik zie altijd alleen maar superleden plus of mirrrr maar meestal geen leden :-(.

Erg leuk verhaal weer :koffie:

Dat is al de 2e keer dat ik je dat zie typen... Komt een beetje onlief over :-( Gert betrekt denk ik de mensen er in met wie hij het meeste contact heeft.

En Gert maakt ook geen onderscheid tussen lid over superlid+ anders zou hij ook geen contact met mij hebben.

Hetzelfde geldt voor mij. Dus je vooroordelen zijn feitelijk nergens op gebasseerd ;)

Link to comment

Weer een leuk humorvol verhaal Bromsnor! :) Mijn buikje is weer rond, dus we kunnen er weer tegenaan. Op naar de volgende berg snoep! :dans:

Edit @ Mirrrrr helemaal bovenin; waarom denk je dat ik zo snel typ? O_o

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...