Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285298

MAF 034 - Rangranglijst


NandroDavids

566 bezichtigingen

gallery_7284_229_1783.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Welkom bij Rangranglijst, een nieuw gezicht tussen de huidige MAF-rubrieken. Wat u op het punt staat te lezen is een rang-ranglijst, ofwel een ranglijst van mensen die een bepaalde rang hebben. Superleden, Megaleden, Moderators, noem maar op.

Hoe komen we op dit idee?

Zoals jullie vast wel weten, houden de Globale Moderators en Administrators een soort ranglijst bij van Megaleden, voor het geval er een Moderator nodig is. Deze wordt bijgehouden en zo nu en dan worden de posities bijgewerkt. De trouwe MAF-lezer kan zich uiteraard de Loser van de Week van editie 026 - die ik het liefst zo snel mogelijk vergeet - herinneren, waar hoofdredacteur NandroDavids een heuse Megaleden-ranking had geplaatst. In deze rubriek vind je dus een soortgelijk lijstje terug, waarvan de posities van de leden worden bepaald aan de hand van gebeurtenissen omtrent die leden afgelopen tijd. Modtags, standjes van crewleden, blunders, maar ook het verlenen van hulp, bijdragen aan de Graphics-fora: alles wordt meegenomen. Uiteraard wordt getracht dit op een bepaalde manier onder de aandacht te brengen. Niet geheel zakelijk, maar ook humoristisch, kritisch en aansporend. Een typisch MAF-sausje, laten we maar zeggen.

Deze week zijn de Superleden aan de beurt.

1 : MegaPilot

Huh, MegaPilot? Heeft u niet beter? Nou, nee dus. Maar dat maakt in dit geval niet uit: MegaPilot verdient zijn eerste plaats absoluut. Een actieve poster die graag zijn mond open doet, dat zien we graag! En vergeten we zijn inmiddels 60-delige Softwarehandleiding niet? Oh, en hij is MAF-redacteur, misschien werkt dat ook een heel klein beetje in het positieve.

2: Grand Theft Auto TOM

Tja, hier kunnen we kort of lang over lullen, maar laten we het maar wat kort houden. Lekker actief lid, en draagt vooral z'n steentje bij in de Gangscene. Na het instorten van zijn Hustlers United - die het overigens 19 maand heeft uitgehouden - , heeft hij het na een tijdje opnieuw geprobeerd, wederom met succes.

3: _Night-Men_

Op moment van schrijven het 'verste' Superlid, maar hij doet zeker niet onder voor de rest. Deze jongen was al dan niet toevallig ziek tijdens de release van GTA V, en zo heeft-ie uitgebreid de gelegenheid gehad alles uit te pluizen in de game. Wat resulteert in een schat aan informatie, die hij als waardig Superlid maar al te graag deelt met leden in nood.

4: Pwned.

Zet zich in voor de GTA-gerelateerde fora, Gangscene, heeft mede de Radio Contest in goede banen geleid en was MAF-redacteur. Beter vind je ze haast niet, toch? Bovendien was-ie - zover wij weten - het eerste Superlid dat GTA V uit had gespeeld.

5: Bierbuikje

Laat zien dat er méér is dan alleen GTA (V). Actiever vind je ze haast niet in de Gangscene, en ook is deze Friese (pluspuntje, uiteraard) jongen her en der op dit forum te vinden. Oh, en hij staat 'zijn' subforum vrijwillig af aan een nieuwe Corporation, is dat niet sympathiek?

6: Bassss

Doet het lekker. Actieve poster, leider van de grootste Corporation: dat is wel een redelijk plaatsje waardig op deze ranglijst. In het midden, weliswaar. Want hoe vaak horen wij buiten hun subforum iets van Covesight? Het mag dan wel heel gezellig zijn in Berts Bierhuis of op SA:MP, maar de rest van het forum profiteert hier nauwelijks van en dus is het in feite erg stil rond de grootste Corporation van dit forum.

gallery_7284_229_3446.jpg

Cryp... MegaPilot staat deze week bovenaan de ranglijst van de Superleden

7: Crypteq

Wat anders dan de rest: één van de weinigen die de Modding-fora nog wat levend houdt, met bijvoorbeeld zijn BC7-mod. Bovendien host hij samen met Venzio de GTAForum Minecraft-server: hij past prima in zijn zwarte kleurtje.

8: Woody268

Zeker als het om computers gaat is Woody268 - met zijn vertrouwde 'bier'-smiley - er als de kippen bij om te helpen. Tevens is deze wethouder van Covesight begonnen een heuse Hardware-Handleiding op te zetten, die momenteel helaas wat stil lijkt te liggen.

9: Visser23

Bij de massa-degradatie afgelopen juni heeft hij zijn groene kleurtje ingeruild voor een zwarte, wegens inactiviteit. Van die inactiviteit is op het moment geen sprake: zeker als het om GTA V gaat behoort Visser23 toch echt weer bij de vaste bezoekers van het forum.

10: Davedavy

Heeft goede bedoelingen en staat klaar om mensen te helpen, en is buiten dat lekker actief. Waarom dan een wat lagere plek? Tja, dat is wat lastig uit te leggen. Zijn posts zijn niet altijd even lang en/of inhoudelijk, zijn bijdrage aan OWN was van korte duur: momenteel doet hij wat onder voor de rest van de Superleden, is uw MAF-redacteur van mening. Hopelijk staat Davedavy bij de volgende Rangranglijst wat hoger.

11: GekkieJ01

Na een periode van inactiviteit heeft GekkieJ01 wat leven geblazen in zijn forum-account, en op het moment is hij enkel positief aanwezig. Maar goed, maanden inactiviteit - overigens met een goede reden - doet zijn positie helaas wat verlagen.

12: Mythbuster

De hekkensluiter, en in feite valt dat te verklaren door de bovenstaande zin nog eens te herlezen. Afgelopen tijd is-ie nauwelijks aanwezig geweest, dus ja, dat heeft geen positieve invloed op zijn positie op deze ranglijst. Recentelijk heeft-ie in de status updates aangegeven tóch een console te hebben gekocht, dus hopelijk zien we in de V-fora nog wat activiteit van zijn kant.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...