Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    71069

Editie 1 - Een Goude Oude


Visser23

398 bezichtigingen

eengoudeoude5vf6g.png

Geschreven door ERRWINS

De Stamkroeg, hier vind je geweldige topics over van alles en nog wat. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het zal wel bestaan. Dit is natuurlijk allemaal mogelijk aangezien de 'postcount' hier uit staat en er lekker gespamt mag worden. Het subforum telt maar liefst 16 pagina's en dan is de kans groot dat je topic net zo snel wordt vergeten, als die wordt aangemaakt. Ook al waren ze vroegen heel populair. Vandaag praten we over een zéér populair topic genaamd: 'Raad de Auto'.

'Raad de Auto' is een topic, de naam verraad het al, waar je auto's moet raden op merk en soort. Een lid plaatst een afbeelding van een willekeurige auto waarna andere leden kunnen raden welke auto op de afbeelding is te zien. Het topic is ontstaan op 8 augustus 2005, en is eigenlijk een vervolg op een nóg oudere topic. Helaas heb ik deze niet meer terug kunnen vinden. De 353 pagina's en 5.285 reacties tellende topic staat nu sinds 1 juli 2012 stil maar staat nog wel in de top 5 van topics met de meeste reacties.

Waarom is het topic dan in vergetelheid geraakt? Was het niet meer origineel genoeg, of waren de leden er flauw van? Dit is echter niet te verklaren aangezien op de laatste actieve post-dag, er nog 10 reacties in vrij korte tijd hebben plaatsgevonden. Wanneer je nog verder terug gaat, zie je dat het topic de laatste paar keren al meermalen heeft stilgelegen. Dit is best jammer aangezien het een leuke topic is waarmee je je kennis op autogebied kunt beproeven.

Om even de smaak te proeven, laat ik een willekeurige auto uit het topic zien, waarna jullie het kunnen gaan raden in de reacties. Ik zal het niet gemakkelijk maken en heb gezocht naar een lastige opdracht. In het topic had men ruim 3 pagina's nodig om het te raden, wellicht lukt het jullie sneller.

Ik wens jullie veel succes!

raaddeauto3ceeh.jpg

Het topic verdiend zeker een waardige comeback aangezien het vroeger al heel populair was, dan heeft het ook zeker potentie om dit weer te worden. Elke man, en sommige vrouwen, zijn stapel gek auto's en daarbij komt dit topic goed van pas. Een passie wat gedeeld wordt onder de leden in de vorm van een leuke quiz. Bumpen die handel!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...