Jump to content
 • Sign Up

BBB - Bassieboy's Blog

Sign in to follow this  
 • entries
  19
 • comments
  91
 • views
  4,346

MTV Cribs presenteert...

Bassieboy35

537 views

PYfIAbz.png

Afgelopen week lag ik in me bed en dacht ik er opeens aan om een rondleiding door de studio te gaan doen. Niet dat ik daar ervaring mee heb, zoals je wel kan zien in de onderstaande video. Maar goed, dat is niet het belangrijkste. Onder het mom van: here is where the magic happens. Dus zo geschiedde, vanmiddag tijdens de uitzending ben ik even door de studio heengelopen met m'n telefoon.

 

Heb heel de studio laten zien, maar misschien komt er dus een deel twee met pure focus op het radio maken. Maar dat is wellicht iets voor later. Het komende artikel zal weer een radio verhaal zijn of iets dergelijks.

Enjoy!

P.s. excuses voor het soms verticaal filmen. Dat was eigenlijk niet de bedoeling.9 Comments


Recommended Comments

Ik vraag me af hoe het met telefoonlijnen en dergelijke zit, hoe worden deze afgespeeld via de radio? Is daar die aparte knop van Hybrid4 voor?

Share this comment


Link to comment

De telefoonlijn was in het begin ook vrij onduidelijk maar na een keer uitleg had ik het ook door. Eerst bel je gewoon met de telefoon naar een nummer dat je wilt bellen. Zodra diegene heeft opgenomen en kan je gewoon met elkaar praten via de telefoon. Zoals je eigenlijk met de normale telefoon ook doet. Op deze telefoon (weet niet hoe het bij andere omroepen gesteld is) hebben wij een knop op de telefoon genaamd 'flash', die we dan in moeten drukken. In de situatie van het filmpje hadden we een 'Hybrid4 fader (=schuif)', dus dan moet ik de 'm4' knop die ook op de telefoon zit indrukken. Dan wordt het 'on' knopje op de draaitafel groen bij die fader. Als ik dan op on druk wordt de on knop rood en heb ik 'm verbonden met de draaitafel. Dan is het alleen een kwestie van de fader openzetten om 'm daadwerkelijk op de radio te horen. En dit kan tot een maximum van 4 telefoonlijnen, alleen het 'm?' knopje hangt bij ons af van het getal dat bij ons achter hybrid staat. Eventueel kan ik het nog een keer op film voordoen, weet niet als je het nu een beetje snapt. :P

Bedankt voor de reacties, waardeer ik zeer!

Share this comment


Link to comment

Ik hou niet van de radio, omdat ik de muziek die ze draaien niet leuk vind, maar ik vind het wel leuk om te zien hoe het achter de schermen gaat. Het tweede deel zal ik, als hij er komt, ook gaan kijken! :D Vond het leuk om te zien! :D

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...