Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    71069

Editie 2 - De Naald


Visser23

639 bezichtigingen

2v3lwnd.jpg

Geschreven door: ERRWINS

"Na 11 jaar vind ik het genoeg geweest!"

Joriz, in het echte leven Joris, heeft besloten om te stoppen met WikiGTA én GTAGames. De community krijgt hiermee een mokerslag te verwerken, ook zijn er andere feiten aan het licht gekomen. Eigenaar Joriz neemt droevig afscheid!

Op woensdag 7 janauri 2015 kwam er rond 12:00 uur een topic online met de titel: "Het is leuk geweest!". Wanneer men dit topic opende stond een lange tekst in met een complete uitleg waarom Joriz zou gaan vertrekken van het forum. Hij beschreef dat hij oktober 2003 zeer gemotiveerd was om een nieuw avontuur aan te gaan, niet wetende dat het zo zou uitgroeien. Alleen is het tij gekeerd zodra hij de cijfers van 2014 zag.

WikiGTA én het forum kampte al een poosje met lage bezoekersaantallen en de kosten voor het onderhouden werden steeds hoger. Joriz moest uiteindelijk toe betalen aan de websites om het online te kunnen houden. Adverteerders meden de websites, dit was uiteindelijk de eerste hint voor Joriz om er uiteindelijk mee te stoppen. Nadat dit duidelijk werd, besloot Dutchy3010 om te stoppen als administrator. Zij wou zich meer gaan concentreren op het offline leven. Haar universitaire opleiding zorgde voor tijdgebrek, ging ze samenwonen en was ze erachter gekomen dat ze zwanger was.

Tegenvallende bezoekersaantallen, geen advertenties die zorgen voor inkomsten en het verliezen van één van je beste administrators. Joriz heeft daardoor lang zitten piekeren, maar besloot uiteindelijk om er mee te stoppen. Alles werd hem uiteindelijk te veel en om financieel overeind te blijven, heeft hij het dan wereldkundig gemaakt. Om even de laatste alinea te citeren uit het topic:

"Uiteindelijk heb ik een calculatie gemaakt en heb ik ingezien dat het niet meer uit kan om de sites online te houden. Ik wil de gehele community bedanken voor de afgelopen jaren. Het was me een waargenoegen om jullie administrator te zijn. Met tranen in mijn ogen moet ik dit bericht typen, en vraag me dan nog af hoe het zo ver heeft kunnen komen. Ik wens jullie het allerbeste toe, en misschien zien we elkaar in de toekomst ooit nog eens terug!

Het forum zal zijn deuren sluiten op 29 februari 2015.

Knuffel,

Joriz"

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...