Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70926

Editie 2 - Introductie


Visser23

633 bezichtigingen

2qiz2ip.jpg

Geschreven door Visser23

Bij deze verwelkom ik u van harte bij de tweede editie van het Wekelijks Opinieblad. Dit na een spetterende eerste editie waar we allen vrolijk naar terug kijken!

De eerste editie was eentje om te onthouden. Binnen een uur tijd had WOB al dertig reacties binnen. Positieve reacties en reacties met feedback mochten wij terugvinden in onze blog, waar wij direct alweer van geleerd hebben. Wij van WOB vinden het geweldig dat dit opinieblad erg positief is bevallen bij de meeste van jullie. Dit geeft natuurlijk extra motivatie om lekker door te gaan en nog vele kwalitatieve edities neer te zetten.

Ook ditmaal is het weer raak; negen kwalitatieve rubrieken en daarbij deze introductie. Echter, er is wel een wijziging in de rubrieken. Ditmaal is er geen recensies, maar wordt deze rubriek vervangen door 'De Naald'. Recensies, De Naald en de rubriek van volgende week zijn roulerend. Eén keer in de drie weken zul je dus een hiervan kunnen lezen. Ditmaal dus 'De Naald'. De rest van de rubrieken zijn natuurlijk net als vorige editie.

Wij, de redactie van Wekelijks Opinieblad, wensen je veel leesplezier in deze tweede editie.

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...