Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70935

Editie 3 - Een Goude Oude


Visser23

390 bezichtigingen

eengoudeoude5vf6g.png

Geschreven door ERRWINS

Club Elmo

Het forum kent al een geruime tijd het Gangs & Corporations systeem, en hier werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Tot op de dag van vandaag bestaan er altijd verschillende gangs en corporations binnen dit forumsectie. Maar wat speelde zich af in het verleden? Wie waren er toen aan de macht, en hoe zag het er toen eigenlijk uit. Vandaag blikken we gezellig terug op misschien de meeste legendarische gang van het forum, namelijk; Club Elmo!

Het begon allemaal in 2005. Op een dag verscheen er een topic in het Superleden-subforum waar leden gezellig met elkaar konden praten met als doel dat de leden dichterbij elkaar kwamen. Dit plan was binnen no-time geslaagd, en kreeg het de naam 'Club Elmo'. Superleden, en hoger, hadden hier de tijd van hun leven en er was niemand die hun stoorde. Totdat Ewoud met het idee kwam, om het op te gaan richten als een soort van clubje buiten het Superleden-subforum. Na enig overleg was daar het Gangs & Corporations systeem, mede dankzij Club Elmo.

Het topic, wat in het Superleden-subforum stond, werd verplaatst naar Gang Talk. Het enige wat er nog toe deed was die ene vraag. Blijft Club Elmo voor Superleden en hoger, of wordt het voor iedereen toegankelijk. Na een interne stemming werd er, met maar liefst 75% van de stemmen, gekozen voor een unieke gang die alleen toegankelijk was voor Superleden en hoger. Dit bleek een geweldige stap want Club Elmo werd steeds populairder. De drang om Superlid te worden lag nog nooit zo hoog.

Een gang als Club Elmo kennen we niet meer op het forum, en dat is aan de ene kant best wel zonde. De gangs die er nu actief zijn, hebben redelijk lage toelatingseisen (op The Oceans na). Zolang je een gezellig lid bent, geen problemen veroorzaakt en enigszins een beetje ABN kunt, kun je erbij. Een elite gang als Club Elmo zou hier niet misstaan. Een gang waarbij je werkelijk je best moet doen om er bij te mogen, een gang waar je voor wilt werken en waarbij je status krijgt zodra je erbij gaat. 'Wow, hij zit in 'willekeurige gang naam hier.' Zoiets als dit gebeurd niet meer binnen Gangs & Corporations. Dit vind ik een toch gemis!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...