Jump to content
 • Sign Up

BBB - Bassieboy's Blog

Sign in to follow this  
 • entries
  19
 • comments
  91
 • views
  4,346

Return to sender

Bassieboy35

430 views

PYfIAbz.png

Afgelopen week was er voor mij een belangrijk radiomoment. Mijn favoriete DJ keerde terug op de radio. Zoals jullie misschien wel weten of gelezen hebben ben ik een Radio Veronica luisteraar. Nou is dit de afgelopen twee weken sterk verminderd. Dat komt omdat ik het station Radio 10 heb ontdekt. Het is niet zo dat ik nu totaal geen Radio Veronica meer luister, maar Radio 10 staat er deze dagen sowieso al wat vaker op.

Het programma Somertijd was mijn favoriete programma op het middag-tijdslot. (van 16:00-19:00) Dit was vorig jaar nog te horen op Radio Veronica. Totdat Rob van Someren een hartinfarct kreeg in mei. Het was onduidelijk wat er ging gebeuren, het programma werd overgenomen door een sidekick: Mark van der Molen. Ook wel een aardige DJ dus er was nog niets aan de hand. Dachten we. Met toen nog Niels Hoogland aan het roer van Veronica kregen de luisteraars en natuurlijk Rob van Someren te horen dat Radio Veronica vrouwelijker ging worden. Rob van Someren zou vrouw onvriendelijk zijn en werd er vervolgens uitgeschopt. Dit allemaal nog toen hij herstellende was. Absurd. Jeroen van Inkel kreeg zijn tijdslot en Rob kon dus samen met zijn sidekick DJ Sven (die ook een programma had op Veronica) vertrekken. Weg lachen in de middag.

Echter was daar dind vorig jaar goed nieuws. Rob van Someren zou return to sender bij Radio 10 per 12 januari samen met DJ Sven en Dingetje. Afgelopen week dus weer van het programma mogen genieten én kennis gemaakt met het station zelf. Het station zelf bevalt in ieder geval prima, beetje vergelijkbare muziek met Radio Veronica alleen dan nog uitgebreidere playlist en meer durf in het draaien van bepaalde nummers.

Het programma zelf is ook weer top. Het werd geopend door Giel Beelen en het nummer Return to sender van Elvis Presley. De items zijn grotendeels hetzelfde gebleven, de moppen zijn verbeterd en het is weer lachen geblazen met 'Wat ruist er door het struikgewas?'. En dan nog de vrijdagmiddag, Dingetje maakt zijn terugkeer. Voor de niet wetende, Dingetje is eigenlijk een filelezer die de files voorleest in veel verschillende types. Denk dan aan een boerse Aart Appel, een Oosterse Tanaka Wasabi of de Duitse Frits Stau. Dan is er nog de weekenddancemix op de vrijdagavond. Het is in ieder geval weer genieten geblazen. :)3 Comments


Recommended Comments

Die komt graag in Duiven! :clown:

Deze blijft toch wel echt het geweldigst van Marijke Snelwegen:

Share this comment


Link to comment

Ik luister de laatste maanden al regelmatig Radio 10. Laatst zat ik in de auto en hoorde ik Van Someren. Ik dacht dat de radio stuk was, omdat ik 'm bij Veronica had verwacht, maar nu weet ik waarom ik 'm hoorde. Leuk!

Ik ga nog vaker Radio 10 luisteren :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...