Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70910

[Maandboek Januari] Januari


Visser23

525 bezichtigingen

januarip6jjf.png

Geschreven door Visser23

Januari, altijd een mooie maand op GTAForum. Het is de maand waarin de uitslag van de GTAForum Awards geplaatst wordt. Hier zitten altijd leuke prijzen aan vast, wat zorgt voor promoties en blij gezichten. Ook is het de maand van het GTAForum Jaarboek, welke de laatste jaren helaas niet is verschenen. Tot op heden kunnen we het jaarboek ook nog niet bewonderen, maar de kans is echter wel groter dat we dit jaar met het jaarboek te maken zullen krijgen. Januari is hier de perfecte maand voor.

Zelf vind ik december en januari altijd de leukste maanden op het forum. Er gebeurt altijd van alles. Grote plannen worden gemaakt achter de schermen voor het nieuwe jaar en daarnaast zorgen de awards voor een leuke sfeer op het forum. Ook dit jaar stond januari in het teken van deze GTAForum Awards; er werden maar liefst vijf promoties doorgevoerd door de uitslag van de GTAForum Awards. Een opvallende situatie kwam echter aan het licht toen Dotz de promotie kreeg naar Superlid. Het lid post voor de gezelligheid mee op GTAForum en heeft een leuke vriendenkring waar hij veel plezier mee beleeft op het forum. Door zijn manier van posten vindt hijzelf zich niet Superlid-waardig een heeft dan ook de promotie terug weten te draaien. Ik vind het een zeer volwassen keuze van deze heer. Als je je niet Superlid-waardig wilt gedragen, moet je het natuurlijk ook niet zijn. Wij weten allemaal dat Dotz wel eens het randje opzoekt, en dat hoort gewoon niet bij een waardig Superlid. Ik vind het daarom ook een goede keuze van hem om lekker terug te gaan naar het lid, waardoor hij zich toch nog eventjes op het randje kan balanceren.

GTAGames.nl prijsvraag

Ook stond januari in het teken van een nieuwe prijsvraag op GTAGames. Ditmaal een zeer bijzondere prijsvraag met een grote prijs, gezien de geschiedenis van GTAGames. Een prijs dat nieuwe leden moet lokken naar GTAForum, aangezien je geregistreerd moet zijn op het forum om deel te nemen aan de prijsvraag. De hoofdprijs bestaat namelijk uit onder andere Grand Theft Auto: V voor op de pc. Dit is echter niet de enige prijs die te winnen valt bij deze prijsvraag. Bij de hoofdprijs zit naast GTA V ook een Los Santos T-shirt, een Lifeinvaders-muismat, een exclusieve Cultstoppers buttonset, een GTAGames-muismat, GTAGames-pennen en daarnaast nog vele stickers. Ook is het boek ‘Jacked: The Unauthorized Behind-the-scenes Story of Grand Theft Auto’ te winnen bij de hoofdprijs. Hierin is onder andere te lezen over de Hot-Coffee mod, gemaakt door onze eigen PatrickW.

gallery_1_5_8426.jpg

Ik moet zeggen dat Joriz een fantastisch moment heeft uitgekozen voor deze mooie prijsvraag. Januari is een maand waarbij veel activiteit is op GTAForum. Een nieuwe blog, de awards, gang stats en daarnaast het jaarboek. Een periode waarbij nieuwe leden het al snel naar hun zin kunnen krijgen. Ook is het belangrijk dat GTAForum weer nieuwe leden kan verwelkomen, want de activiteit is hard achteruit gegaan sinds 1 november 2014. Ik vind het dan ook zeker mooi om te zien wat zo’n prijsvraag met zich mee brengt; ik merk namelijk nu al dat er nieuwe leden een beetje actief worden. Dit moeten we zeker doorzetten!

De Graphicsfora

Wat ook zeker belangrijks is om uit te lichten, is dat we weer nieuwe grafici mogen verwelkomen op GTAForum.nl. Het gaat hier om SoccerART en GVC, welke allebei fantastische design hebben geshowd in de Graphicsfora. Waar ik eerder heb geschreven over dat ik vond dat de grafische sectie van het forum hard achteruit ging, moet ik zeggen dat deze heren zeker een aanwinst zijn voor zowel GTAForum als de grafische sectie. Ik denk dat vele leden de werkjes van GVC en SoccerART als inspiratiebron kunnen gebruiken en dat we daarnaast nog veel van deze mannen kunnen leren. Ik zou dan ook graag nog wat tutorials willen zien van ze. Nogmaals; een prachtige aanwinst voor GTAForum dat zeker eventjes gezegd moest worden.

leomessi.png

Al met al vond ik januari zeker weer een fantastische maand waarbij vele gebeurtenissen waren op GTAForum. Wij van Wekelijks Opinieblad hopen dan ook zeker dat deze activiteit van gebeurtenissen in de komende maanden doorgezet kunnen worden. Het lokt namelijk nieuwe leden, maar de huidige leden hebben ook steeds meer plezier in het forum. Het is meer dan alleen berichten posten in de fora waar je van houdt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...