Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579307

OWN 426 - Gang Van Zaken


OWN

692 bezichtigingen

9SzWK8u.png

The Wave

We zijn al een week verder maar het is dus nu definitief gedaan met TOC. Niet als gang, daar hebben ze een tijdje terug al afstand van gedaan, maar het project dat TOC was na diens afstand van de gangscene is nu ook definitief afgelopen.

Op zich is dat natuurlijk geen nieuws voor de gangscene, toch? TOC is namelijk al enkele maanden afwezig en diens verdwijnen zal geen effect meer hebben? Wel, ik ga akkoord moeten gaan voor nu (er is deze week immers niets gebeurd) maar wat met de komende weken? TOC was dan zelf misschien geen gang meer, maar hun dochter Illuminati was dat wel. Met het verdwijnen van het bindmiddel moet zal er toch ook wel wat door de gang heen gaan? Een golf van vernieuwing misschien?

Maar helaas, dat lijkt niet het geval te zijn. De leden van Illuminati lijken niet geïnteresseerd om zelf eventjes een nieuwe gang te beginnen. Hetzelfde bij de andere gangs waar geen aandacht uitging naar de gebeurtenis. De Gangscene lijkt momenteel een klein eiland te zijn waar om de zo veel tijd een fles met een brief aanspoelt. Het bericht bereikt ons wel, maar het lijkt al lang niet relevant meer voor ons bestaan.

Updates from the Scene

[table=border]gun3.jpg|Wij hebben een lid van The Hood in de eigen Gang Talk aangetroffen! aron24 had bij GTAGames Netwerk de verkeerde afslag genomen en stond ineens in The Hood GT waar hij en loslopende Mrkwark en Asphyxiated ontmoette. Een vreselijke ervaring uiteraard.

Phoenix1.jpg|The Underground raakte vandaag de 72.000 posts aan. Hiermee zijn ze bijna drie kwart op weg naar Beat Down's toppositie.[/table]

RYXRi0f.png

6 reacties


Recommended Comments

Niet in verbinding, maar Illuminati is opgericht op de moment dat TOC zich ontdeed van diens gangpraktijken. Illuminati had niet bestaan mocht TOC een gang zijn gebleven.

Denk niet dat de opheffing van TOC enige invloed heeft op een gang.

Nee, het leek me inderdaad ook al :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...