Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579285

OWN 427 - Gang van Zaken


OWN

787 bezichtigingen

9SzWK8u.png

La Futura

Als een co-leader van een gang zit ik uiteraard met bepaalde specifieke onzin in mijn hoofd met de zo veel tijd. Zo ook deze week, waar The Underground dus de verder niet veel betekenende driekwart achter zich liet. Driekwart naar Beat Down.

Het moge geen geheim zijn dat het inhalen van Beat Down één van de doelen van de gang is geweest in de afgelopen maanden. De grootste gang ooit worden, dat zou ons doel zijn, en met amper nog een kwart te gaan begint het aftellen.

Niet dat zo'n gebeurtenis verder het forum of daarbuiten zou veranderen. De zon zal nog opkomen en domme vragen in het Online-forum zullen mekaar blijven opvolgen. Maar het zou in zekere zin wel een nieuwe periode in de gangscene betekenen. Beat Down heeft namelijk deze toppositie al sinds 2008. Op enkele DWG-leden na heeft de gangscene nooit een andere situatie gekend. Bijna 8 jaar dé referentie als het over een grote gang ging. Toegegeven, De Lounge was in het merendeel van deze periode onzichtbaar, maar men was zich bewust van de omvang.

En deze, bijna mythologische situatie, zal dus binnen dit en een goede 15 maanden geschiedenis zijn. Sowieso was Beat Down een gang van uitersten en de records die ze hebben gezet waren talrijk. Maar ook die worden met tijd een per een gebroken. Door mijn eigen gang, maar ook door anderen. Het einde van een tijdperk staat voor de deur.

Wat betekent dit dan voor ons? Maar evenveel als we er zelf van willen maken. Zelf vind ik het een mooi doel en iets leuk om even over na te denken, maar veel houdt het uiteindelijk allemaal niet in.

En toch zal het verdwijnen van die situatie met de jaren ook iets -beperkt- mythisch krijgen. De toekomst wordt vandaag ingekleurd.

Updates from the Scene

[table=border]gun3.jpg|Wij ruiken een opstand in de maak bij The Hood. De laatste dagen van de gang zijn mogelijk geteld!

wZG5zH4.jpg|Als we zouden afgaan op de Gang Talk, dan zijn bijna alle leden van Sans Scrupules op een lange vakantie. Een groot gangbudget, ongetwijfeld. Wij hebben alleszins de fiscus al ingelicht![/table]

RYXRi0f.png

7 reacties


Recommended Comments

Het moge geen geheim zijn dat het inhalen van Beat Down één van de doelen van de gang is geweest in de afgelopen maanden. De grootste gang ooit worden, dat zou ons doel zijn, en met amper nog een kwart te gaan begint het aftellen.

IMO word je een grote gang als je veel dingen voor het forum gedaan hebt, niet door het aantal posts dat behaald is in de GT. 9/10 van de posts in TUGT gaan nergens over, sorry maar dat maakt het voor mij geen grote gang.

Link to comment

Dus in jouw ogen is een grote gang dus een gang met de meeste posts. Oke. Is La Familia dan ook een grote gang omdat ze in zo'n korte tijd ook zo veel posts hebben kunnen halen?

Link to comment

Is La Familia dan ook een grote gang omdat ze in zo'n korte tijd ook zo veel posts hebben kunnen halen?

Ze hebben toch een zekere grootsheid behaald. Maar in vergelijking met anderen valt dat in het niets.

Maar wij lijken te praten over andere dingen. Ik heb het over een grote gang in termen van omvang, jij in termen van prestaties/projecten. Die gaan vaak tezamen, maar zijn zeker niet helemaal evenredig.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...