Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 3


HA5H

Recommended Posts

  • Reacties 1.1k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • TekaLoca

    106

  • vice

    93

  • R-fl3x

    66

  • Flokkert

    59

Top Posters In This Topic

Dat vind ik niet.. Een sterk hoofdwapen (Assault) is meer dan genoeg. Als je dan ook nog als tweede wapen een shotgun hebt is dat een beetje te overdreven. Ze moeten gewoon net zo als in Black Ops de Shotguns en Machine Pistols als een hoofdwapen instellen. Dan is erg gebalanceerd.

Link to comment
Delen op andere websites

Hier zijn twee interview die deze week zijn gepost. Ze verschillen niet heel veel van elkaar en heel veel nieuws wordt er ook niet in vertelt. Toch maar wachten op de Call of Duty XP..

http://www.youtube.com/watch?v=3fNbpa0F3Fo&feature=player_embedded

Ook heb ik hier een foto van de nagemaakte Scrapyard (map uit MW2). Op de Call of Duty XP kunnen de gasten paintballen op het nagemaakte level.

383198929.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Die foto lijkt net echt! Goede kwaliteit als dit een ingame pic is.

Battle in The Scrapyard. Two teams will enter this astonishing real-world recreation of Modern Warfare 2's fan-favorite Scrapyard level. Only one will exit. OK, both teams will exit, but only one will walk away with pride – the other will walk away dripping paint. And for the first time ever, players will have the opportunity to speed-run Modern Warfare 2's infamous Pit training sequence in real life. Prizes and bragging rights are available to top finishers.

http://www.callofduty.com/xp/experiences

Geen ingame picca. :sigaar:

Link to comment
Delen op andere websites

Hier heb ik een filmpje waar je nog meer beelden krijgt te zien van het level: Klik


Op Call of Duty: XP zal voor het eerst gespeeld worden met de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3. Het zou toch wat zijn als je die Xbox'en daar kon hacken en informatie kan stelen? En dat is juist wat iemand heeft gedaan! Deze man heeft vervolgens een filmpje op Youtube gezet met allemaal informatie erin. Het filmpje is ondertussen alweer verwijderd, maar wij van de redactie hebben toch nog kunnen kijken!

Let op: Wij noch Activision bevestigt niet dat dit officiële informatie is.

Ten eerste zullen er dertien multiplayer maps zijn: Carbon, Coast, Dome, Exchange, Hardhat, Interchange, Lambeth, Meteora, Mogadishu, Paris, Plaza, Radar en Seatown. Het is mogelijk dat er een aantal extra maps bij de release zullen zijn. Verder is de Team Deathmatch mode gespot en een nieuwe mode genaamd 'Bomb.'

Naast dat zullen er 32 spelers op één server kunnen spelen! Dit kun je zien in het onderstaande screenshot. Het andere screenshot laat het plaatje van de map 'Paris' zien. We zijn benieuwd of dit echt is, het enige wat we kunnen doen is wachten tot 2 september!

MW3_leaked_XP_screenshot_2.jpg

MW3_leaked_XP_screenshot_1.jpg

[table=header] Bron: Call of Duty.nl[/table]

Link to comment
Delen op andere websites

Volgens iemand die ook vragen op Twitter beantwoord zouden er minstens 15 multiplayer maps zijn. Dus ofwel komen er inderdaad nog 2 bij, ofwel was die persoon op Twitter fout :puh:.

Jammer dat de video weer verwijderd is xD. Misschien staat ie wel ergens anders alweer erop. 32 spelers lijkt me wel gaaf, en dan lijkt het me ook wel echt zo te zijn dat de maps groter zullen zijn. Want ik zie geen 32 spelers spelen op een HavanaMap uit Black Ops of zo.

Was dit het filmpje misschien :puh:?

Bewerkt: door vice
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...