Jump to content

Eredivisie 2013-2014


Dutchy3010

Recommended Posts

Tegen Erwin Koeman: "Eindelijk eens van Ronald gewonnen." Reactie Erwin Koeman: "Nou, zijn we daar ook van af."

Tegen Ronald Koeman: "Eindelijk eens van Erwin verloren." Reactie Ronald Koeman: "Nou, zijn we daar ook van af."

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 216
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dutchy3010

    47

  • Venzio

    29

  • NandroDavids

    28

  • Jimmiefitz

    21

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weken later...

Ajax is lekker bezig. Helaas heb ik het niet kunnen zien, maar ben blij met de overwinning. :dans:

Nu PSV-Vitesse aan het kijken. Gun het PSV wel op basis van de wedstrijd tot nu toe, veel beter dan Vitesse en attractief voetbal (eerste 25 minuten). Alleen wat een zeikerd is die Schaars zeg. Ja, het was een misselijke actie van die Vitesse-speler, en Schaars had best wel heel wat pijn kunnen hebben. Maar hij had in ieder geval niet zoveel pijn als dat hij voordeed. Hij deed net alsof hij absoluut niet meer overeind kon komen, maar wilde wel bijna gelijk terug binnen de lijnen. Dat kan echt niet als je echt zoveel pijn hebt. :7

Link to comment
Delen op andere websites

Wow, wat een uitslag! Vitesse heeft met 6-2 gewonnen. PSV had mijns inziens eigenlijk wel een gelijkspel verdiend, maar krijgt het deksel op de neus en verliest zelfs met grote cijfers. Ongelooflijk. :N Zeg nooit nooit, maar de kampioensambities kunnen nu echt even de vriezer in bij PSV (daar ben ik als Ajax-fan dan stiekem wel blij mee; concurrent minder).

Link to comment
Delen op andere websites

Dat gaat lekker zeg. Op moment van posten PSV 2-5 Vitesse.. Is Vitesse eigenlijk zo goed dan? :schater:

Vitesse heeft dit jaar een goed team. Hoewel het misschien beter is om te zeggen, het minst slechte team. PSV loopt gewoon te kloten dit jaar; de voorbereiding oogte goed, de 1-1 tegen Milan oogste lof, maar dat hebben ze niet doorgezet. De laatste overwinning is alweer van een maand geleden, daarna 1x gelijk en nu de 4e nederlaag.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vraag me af of Cocu de kerst wel gaat halen...

Naar mijn idee zou dit PSV, met deze selectie, makkelijk top-5 moeten spelen, en eigenlijk gewoon om de titel. Dus ja, waar ligt het dan aan? Cocu haalt er in ieder geval absoluut niet het maximale uit. Maar ja, wie zet je dan voor de groep?

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Heb je werkelijk gekeken naar het spel van PSV? Ja, ze hebben meer kansen gehad, maar het gaat hartstikke moeizaam. Ze hebben geen lijn in het spel, doen maar een dotje. Heb je net in de rust de uiteenzetting gekeken van de analytici? Daar sloegen ze de spijker op zijn kop. Ik zeg nergens dat het onverdiend is. Het was ook lucky Ajax, maar dat ze wonnen was MEEEER dan terecht. De opbouw van PSV is echter zo slecht en zo stroef... Als ze werkelijk een topteam waren, hadden ze Ado al helemaal van de mat gespeeld, want Ado is ongelooflijk slecht vandaag. PSV maakt verkeerde keuzes en daarom gaat het moeizaam. En ja, dan vind ik het heel lucky dat je zo'n meevaller krijgt: een penalty en rode kaart cadeau. Anders was het nog heel moeilijk geweest voor PSV.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...