Jump to content

Beste missies voor veel RP points


storm1

Recommended Posts

Hierbij mijn grote tip.

Doe de GTA race (vlucht) Jet Lag en doe het volgende.

Je begint bij de legerbasis en vlieg hier een klein tijdje overheen totdat je 4 sterren krijgt, daarna vlieg je door naar je eerste checkpoint en zorg dat je hoog blijf vliegen zodat je niet gezien word door de politie vanaf de grond. Echter moet je wel geluk hebben met de helies. Na een klein tijdje ben je van de politie af en hop 400 RP erbij.

Inmiddels ben je zover dat je over de stad vliegt, gebruik je Canon van je Laser en schiet auto's neer totdat je weer 2 sterren ziet staan en vlieg door.

Een klein stukje verder vlieg je bij diverse bruggen ga hier onderdoor en je kan max 5 keer dat doen is weer + 250RP

Daarna op naar de finish en onthou ga niet sneller er door heen dan precies vier minuten. Alle wanted sterren die je overhoud aan het einde van de race krijg je er ook nog bij.

Op deze wijze met Rank 105 krijg ik 3000 RP voor de race 600 RP voor de wanted sterren en nog is 250 RP voor de bruggen die je onderdoor vlieg. Totaal 3850 RP per 5 minuten en je kan het helemaal alleen doen en keer op keer overnieuw.

Succes ermee en vergeet niet de wanted levels aan in te stellen.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Ik heb weer een grote tip voor ieder.

Stel het volgende in; zet de aim methode op Free-Aim en start de missie Hack en Dash invite een vriend die ook bij jou in de crew zit en zet de missie op hard 1,5rp.

Daarna start je de missie en je vriend besteld direct een tank terwijl jij eventjes wacht, die vriend rijd naar het kruispunt toe vlakbij waar jij moet wezen om te hacken. Als hij er is ga jij hacken en zorgt hij ervoor dat alle polities geen kans hebben om jou te pakken. Na het hacken gaat de garage open en staan er 2 auto's en nu doe je het volgende je stapt in en rijd een paar meter naar voren zodat je 3 sterren krijgt en daarna rijd je weer terug de garage in en dan is het even geduld hebben om de 3 sterren kwijt te raken, ondertussen schiet je vriend alsmaar door.

Nu zijn de sterren weg en kan je hem op je gemak wegbrengen naar lesters warehouse, roep na het brengen je auto op en rijd weer terug naar de garage om auto 2 te halen. Rijd hem weer even naar voren en weer terug totdat de sterren weer kwijt zijn en breng hem weer naar lester.

Na dit gedaan te hebben ben je klaar met de missie en krijg je de beloning als volgt.

7900 voor de missie + 2x poltie klaarspelen is 600 + 2x auto wegbrengen is 200 bij elkaar opgeteld is het 8700 RP punten in 10 minuten.

Link to comment
Delen op andere websites

Ga naar die kratten, worden met een groen rondje aangeven. Brengen soms 2000 Rp op + nog wat leuke dingen.

Af en toe vallen er ook "Special Crates" (die worden 5 spel uren van te voren aangekondigd) daar zit soms 5000Rp, 5000 $ en vaak nog een leuk kadootje... MiniGun of zo... :D

20000 voor een geld wagen is wel heel veel denk eerder 2000 en bedoel je dan die armor trucks

Ik haal regelmatig net geen 10k uit die wagens... 20 is wel wat veel, heb ik ook nog niet gezien maar toch wel geregeld 4,5 tot 10k... snelle verdiensten... ;)

Link to comment
Delen op andere websites

lol.. rooftop rumble..

Je belt merryweather voor een heli.. neem deze heli over.. laat deze staan op parkeer plaats tegenover de garage.. ga nu naar de zijkant van de garage.. open het vuur, pak de koffer daarna naar de heli en vlieg naar het gele stipje..

Tijd: 2 min

Geld 17500

4300RP..

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...