Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Joriz

Rockstar Games neemt vanavond om 20:00 de BAFTA Fellowship Award in ontvangst!


Eerder waren Leslie Benzies en Dan Houser al samen met een tiental collega's aanwezig in Las Vegas om hun plaats in de AIAS Hall of Fame te accepteren.

Nu geven de Britten Rockstar Games ook erkenning! Het stiekem best wel Britse bedrijf, oprichters Sam en Dan Houser zijn in Londen geboren, laat vanavond 12 maart om 20:00 Nederlandse tijd Sam Houser, Leslie Benzies (producer en directeur van Rockstar North), Aaron Garbut (Art Director bij Rockstar North) en Dan Houser aanwezig zijn om de grootste British Academy Video Games Awards Fellowship Award in ontvangst te nemen.

Dit natuurlijk voor spellen zoals L.A. Noire, Manhunt, Bully, Red Dead Redemption en natuurlijk niet te vergeten en tevens belangrijkste oorzaak van deze oeuvreprijs: Grand Theft Auto.

Volgens BAFTA Games commissielid Harvey Elliott verdienen ze deze oeuvreprijs voor de creativiteit en passie die de teams van Rockstar tonen bij de ontwikkeling van games die elke lat voor gameontwikkeling hoger legt en verder inspireert. Tevens zei het commissielid dat het ontwerp van de mechanismes, het vertellen van verhalen, de cinematische beelden en de audio er voor zorgen dat de games wereldwijd strijden tegen elke vorm van entertainment media.

Daarnaast is Rockstar Games nog met Grand Theft Auto V voor dit jaar genomineerd in de categorieën: Action and Adventure, Game Design, Game innovation, Audio Achievement, Multiplayer, Best Game, British Game, Performer en Story. Laten we hopen dat ze vanavond tijdens de BAFTA's veel prijzen voor GTA5 in de wacht mogen slepen. static.gif

Opname van de uitreiking van de BAFTA Games Awards - Rond de 10:25 wordt het interessant!

Felicitaties alvast/alweer naar Rockstar Games! Houd GTAGames.nl in de gaten voor meer nieuws over Rockstar Games, de GTA Online Heists en de grotere uitbreiding voor GTA5 waar hopelijk binnenkort meer over bekend wordt gemaakt!

Bronnen: Rockstar Games: Academy Fellowship in 2014, Games in 2014 | BAFTA awards

Edited by Joriz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Twedeldie

Gefeliciteerd, Rockstar Games!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grand Theft Auto TOM

Inderdaad gefeliciteerd, Rockstar Games. Welverdiend! :bier:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rutger.

..en het is afgelopen. Nog gefeliciteerd Rockstar Games! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...