Jump to content

WK 2014 - Poule D


Jesperkaj

Recommended Posts

gallery_33831_41_84.png Italië - gallery_33831_41_210.png Uruguay

Wedstrijdnummer: 37

Poule: D

Datum: 24 juni

Tijd: 18.00u

Stadion: Estádio Mineirão, Belo Horizonte

Een absolute kraker is deze wedstrijd wel te noemen. Wie gaat er door en wie kan weer richting huis? We gaan het vanavond zien! Op papier was dit al een van de mooiste wedstrijden, maar met deze extra belading is het helemaal een topper. De extra belading maakt deze wedstrijd nog mooier, het is voor beide ploegen alles of niets. Bij winst ga je door en verlies je, ja, dan ga je naar huis...

Italië heeft natuurlijk een aantal toppers zoals Pirlo, Balotelli en Marchisio, maar het loopt nog niet echt lekker. Verliezen van Costa Rica is natuurlijk niet zo'n goede prestatie, maar ook tegenstander Uruguay heeft van Costa Rica verloren. Uruguay speelt natuurlijk met Suarez, een wereldspeler die het ook dit WK weer heeft laten zien in de wedstrijd tegen Engeland door twee doelpunten te scoren. Voor Italië is een gelijkspel voldoende, maar dit lijkt zeker niet op een doelpuntloze wedstrijd te gaan lijken. Balotelli lijkt het te gaan moeten doen voor de Italianen en hij heeft ook al bewezen te kunnen scoren, maar op dit WK heeft hij ook een aantal grote missers gemaakt, zal het hem vanavond wel gaan lukken?

Gaan we vanavond een absolute kraker krijgen waar we eigenlijk allemaal op hopen?

De voorspelling van het WK 2014-team op deze wedstrijd is: 2-1.

Wat verwachten jullie van deze wedstrijd?

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 97
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    16

  • thebig

    13

  • Phoenyxar

    9

  • ERRWINS

    7

gallery_33831_41_147.pngCosta Rica - gallery_33831_41_118.pngEngeland

Wedstrijdnummer: 38

Poule: D

Datum: 24 juni

Tijd: 18u

Stadion: Arena das Dunas, Natal

Wie had ooit kunnen denken dat voor Costa Rica de derde wedstrijd slechts een formaliteit is? In Costa Rica zit men nu al de kwalificatie voor de 1/8e finales te vieren terwijl het bij Engeland zaak is om het weinige wat er nog overschiet van hun eer te redden. Costa Rica is dé verrassing van het WK doordat ze Uruguay en Italië een serieuze tik verkochten. Ik denk dat Costa Rica inmiddels serieus aan het vieren is(ze mochten onder andere al bij hun vrouwen gaan) en dat Engeland er alles aan zal doen om wat eer te redden. Engeland vestigt zijn hoop (alweer) op Rooney, al kon deze tegen Urguay niet beslissend zijn voor het team. Zal Costa Rica Engeland de totale vernedering geven of gunnen ze de Engelsen toch een overwinning?

De voorspelling van het WK 2014-team op deze wedstrijd is: 0-1.

Wat verwachten jullie van deze wedstrijd?

Link to comment
Delen op andere websites

Laat Suarez a.u.b. nooit maar dan ook nooit meer toe op een voetbalveld, het is echt een krankzinnige idioot. Had weer honger en voor de derde keer in zijn carrière bijt hij een speler, volslagen idioot.

Inderdaad. Schorsen die idioot. Wat een gestoorde gek :7

Link to comment
Delen op andere websites

Wel ironisch dat Suarez het meest wordt toegejuicht, terwijl hij naar mijn mening de kansen van Uruguay alleen maar naar de gallemiezen heeft geholpen in deze wedstrijd. Als hij geschorst wordt, gaan ze het nog lastig krijgen. Niet zo zeer in voetballend opzicht, want het is zonder Suarez ook weer niet zo kansloos als Argentinië zonder Messi, maar gewoon omdat de spirit dan verdwijnt.

Verder wel een verdiende winst voor Uruguay vind ik.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik snap ook niet dat de scheidsrechter geen rood gaf aan Suarez? Hij zal vast geen flauw benul hebben gehad van de situatie dan. Hopelijk wordt hij toch nog geschorst voor een paar wedstrijden door de FIFA, hij moet echt eens leren dat zoiets niet op een voetbalveld thuis hoort (Waar hoort het wel thuis, trouwens? In een stam kanibalen?).

Zo, in één klap 2 ex-wereldkampioenen uitgeschakeld door deze poule.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...